Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Този клин   https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924714003.html някой има ли го? Между два размера съм и се чудя на кой да заложа.
В отзивите споделят, че отговаря на размера си. Ако бях на твое място бих заложила на по-малкия размер. Имам спортни клинове, които са ми леко широки и по време на спорт се свалят надолу, изобщо не е удобно. По-добре е да е по-тесен.

# 121
Ох, не издържах и аз пуснах поръчка. За каката  къси панталони, излязоха 11 лв, за дребния - к-кт панталони с тениска и потник за 19 лв, и друга тениска за 6 лв. Това с 2 кода, де. 😉 Само да дойде лятото, готови сме напълно. 🙂

# 122
  • Mostly in my mind
И аз пуснах. Пролетна парка за каката и 3 калъфки за деко възглавници.

# 123
Боже, само аз не съм пуснала.
Направо се гордея със себе си.
Ще видя някой суитчер, установих , че нямам подходящ за едно ново долнище от НМ.

# 124
И аз вчера пуснах голяма поръчка за детето с блузки с дълъг ръкав за преходния сезон. С кода за приложението, разбира се. 😀

# 125
Боже, само аз не съм пуснала.
Направо се гордея със себе си.
Ще видя някой суитчер, установих , че нямам подходящ за едно ново долнище от НМ.

И аз не съм.
Суитчър за мен бих, но не мога да си харесам.

# 126
Аз не съм, защото пробвах кода и до вчера не се получаваше, но днес вече се получи.
И май ще прегреша ..😂
Обаче виждам зор с правенето на тия нови мейли, забива ми пощата. Между другото, последният път се изнервих с това и пробвах със случаен мейл, измислен и не вярвам някой да има такъв- получи се това с дългуча.
А, и сега се получи😂

# 127
Добрутро...не правя мейл.Grinning

# 128
Ама аз понеже не съм го пробвала това с новия профил, само веднъж... дългуча винаги един и същ код ли е? Или се мени?

# 129
Еднакъв е.

# 130
Аз пуснах от тези тениски в няколко разцветки и размери. За мен - в 170, дано е ок, и няколко малки - за племеничките.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0926581015.html

# 131
Аз също направих голяма поръчка с детско, че всички панталони са му над глезените на фъстъка. Чак в яслата ми направиха коментар, та от 200+лв. слязох на 150 с приложението и -10% за профил на мъжо.
Чак като финализирах поръчката с 300 зора, че не искаше да я завърши, се сетих, че можеше нещо и за себе си да погледна, амаааа...

# 132
Аз направих 3 поръчки само с детско ... 😅

# 133
APP15 за тези с редовни цени или и на намалени хваща?

Направих нова рег., прие ми и двата кода арр15 и дългуч, но да питам, все пак

# 134
Само на редовни цени.
Sandman, пробвайте да пуснете още една поръчка с кода APP15 от профила (ако не правите нова рег.) - ако не е голяма сума липсата на дългуча няма да се усети толкова. От един профил с този код за -15% пуснах две поръчки

Общи условия

Активация на акаунт