Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Не точно зърнести, ама виж на 1 снимка как стои груб плата, като някакво неизгладено такова, набръчкано, а не е гладко. Това имам предвид.

С бордо гащи ги мерих иначе..Joy

# 331
За черните също имаше отзиви, че са уголемени.

# 332
Дънките това, дънките онова. Ми и аз ще си поръчам  накрая🤣🤷‍♀️ Много искам някакви черни, от материята на сините им евтини дънки, но няма. Черните им все са едни дебели и спарващи...

# 333
Блонди, виж по-горния ми линк за дънки, дето съм писала, че са тънки кат вестник)) Щом искаш тънки и черни, ама да знаеш, че са много тесни в глезена, иначе са с висока талия и дълги. Абсолютно летни са, то..ако харесваш такъв модел де, но сега няма май намаление.
ей тез са супер тънки и няма да те спарват изобщо, ама иначе не знам дали ще ти харесат, тънък плат е доста, отговарят си на номера аз съм 42 поли и такива панталони взимам или 32 от другата номерация
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016001.html

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 01:17 от Анонимен

# 334
  • Русе
Забелязахте ли в приложението менюто за точки. Не ми разрешава да снимам екрана, но като го натисна излиза този екран.

# 335
  • Mostly in my mind
какви са тези точки? дали не искат да стопират мултиакаунтинга? Grinning

# 336
  • Варна
Къде е това меню за точки? Нищо не намирам в профила.

# 337
Бъг сигурно. За чужбинския магазин. Тук не. Тъй си мисля..

# 338
  • Бургас
В английския се начисляват точки според сумата на поръчките и при определен брой имаше разни оферти и намаления. Да не са решили да го въведат и тук?

# 339
Едва ли.
Колкото и онова другото, което скоро изписваше, а се оказа че го няма...забравих какво беше...

# 340
  • София
Връщане в магазин беше изписало по едно време, ама се оказа, че не било баш за нас. Да видим сега дали ще ни огрее.

# 341
Бъг е явно.
Нямам аз, но веднъж на стария лаптоп ми излизаше нещо такова и не ме пускаше да вляза в никой профил и имаше нещо за точки, не помня целия текст. На английски.
Наложи се да изтрия запаметения линк и да си направя нов шорткът.

# 342
Сигурно и като това с връщане на онлайн поръчки в магазин. Само ни дразнят.

# 343
fanfanito, точно такива искам - тесни надолу. Най-много се харесвам с тях. Няма размери май май😁😁
Аз съм 38 р-р

# 344
Да, за оставянето в магазина при връщане...кьорфишек..

Общи условия

Активация на акаунт