Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Снимах с телефона. Това е като натисна за Моят профил.

# 346
fanfanito, точно такива искам - тесни надолу. Най-много се харесвам с тях. Няма размери май май😁😁
Аз съм 38 р-р
Има тези цветове твоят номер, ама вече няма намаление
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016003.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016002.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706016038.html

# 347
Напоследък не ми върви с покупките от сайта. Една поръчка направих само с кода за - 15% и почти цялата я върнах. Вече е при тях, чакам да ми възстановят парите. Предишния път бяха бързи.
Та, върнах едни кецове на малкия. Много сладурски, той много ги хареса, но бяха големи, не улучих номер. Също и тениска с динозавър, с пайети, които на живо се оказаха толкова блестящи че се ужасих като я видях Stuck Out Tongue Winking Eye
И едно светло долнище за мен, което прозираше и не ми допадна.

# 348
Сега безплатно ли e връщането?

# 349
Безплатно е ,върнах едни дънки вчера.
Поръчах други ,пак мамски и една блузка с остро деколте.Тоя път се надявам да не са ми като на рибарка.
Фани,имам първият цвят който си показала,много е хубав на живо .

# 350
  • Бургас
Днес получих и две ризи. Отговарят си точно, дори за дами с по голям бюст леко опъват, тъмнозелената дори леко ми опъва в ръцете, ще ги помисля дали да ги задържа. Материята е тънък сатен и на двете и се наелекризират.

# 351
  • have faith and be patient ..
Другото дето забравиха е клуб +.... Или какво беше.. пак там е нещо чужбинско с точки пак..

# 352
Другото дето забравиха е клуб +.... Или какво беше.. пак там е нещо чужбинско с точки пак..

А, точно такова нещо ми излизаше, hub нещо си.
Днес исках да надникна в магазина на главната, временно не работел? Защо, нямаше пояснение.
Язък!

# 353
  • have faith and be patient ..
Ми че то нищо не работи.. Оставиха ми децата голи и боси..  😋

# 354
Здравейте,
Върнах поръчка към HM.
Използвате ли мобилното приложението на HM за пазаруване, ако да въвеждали ли сте банковата сметка за да Ви възстановят сумата, защото нещо не иска да ми я запамети там?!?

# 355
Aз използвам само мобилното приложение и банковата ми сметка е въведена там без никакъв проблем...

# 356
Някой поръчвал ли е тези детски кецки?
Понеже са до 34 номер, но съм забелязала, че детските обувки са малко оголемени.
Магазинът на Витошка сигурно не работи?

# 357
Сутиен, който се разпадно но първо обличане дали ще приемат обратно?

# 358
Що да не. Виж там с кой код да го върнеш.
Може и да им пишеш със снимка на дефекта.

# 359
Аз преди време връщах едни носени боти, които изключително много оцветяваха пръстите, нямах проблем.

Общи условия

Активация на акаунт