Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Ще пробвам, благодаря.

# 361
Днес исках да надникна в магазина на главната, временно не работел? Защо, нямаше пояснение.
Язък!
Той си е доста над 300кв.м. Simple Smile след 11ти евентуално.

# 362
Ще пробвам, благодаря.
Би трябвало да стане, преди време връщах едни детски еспадрили дето се разлепиха почти веднага. Възстановиха ми парите и код пратиха.
Аз да похваля спортните якета дето коментирахме преди време. Издебнах моя номер и вече си го нося, много е удобно и без да искам се съчета идеално с клин и блузка НМ дето имах 😊

# 363
Днес исках да надникна в магазина на главната, временно не работел? Защо, нямаше пояснение.
Язък!
Той си е доста над 300кв.м. Simple Smile след 11ти евентуално.

Благодаря!
Мислех, че всички работят вече.
Имам смс за черните дънки.
Отивам след малко. Simple Smile

# 364
  • София
Ако поръчам днес дали ще дойде до събота?

# 365
Според мен да

# 366
Според мен не е сигурно.

# 367
Ох,дойдоха ми поредните къси дънки .В талията са точно,надолу къси,около педя над глезена са.А са супер готина материя,много мекички.Единствените moms ,които не са ми къси от НМ са с номер по-големи и тъй като са размандрени по принцип седят добре.Ще ги връщам и приключвам с този модел от тях,явно само скинитата са ми ок.Поне блузката е супер и така ме хвана яд значи.

# 368
  • София
Звънях да питам, но няма как да ми гарантират. Мога само да се надявам. Grinning Риск е, понеже е за подарък за дете и много се чудих, но накрая поръчах. Пък ако не дойде... ще обясня на майката и ще й го дам след това. Тъпо, ама много харесах една рокличка!

# 369
Получих и аз евтините черни дънки, няма да се спогодим- стават ми, но тази висока талия не е за мен. Миришат на боя, подозирам, че бързо ще избелеят.

# 370
  • София
Някой  друг има ли проблем с логването в сайта в момента?
Изтрих кеша на браузъра и сега HM отказва да сме се познавали някога! Thinking

# 371
Някой  друг има ли проблем с логването в сайта в момента?
Изтрих кеша на браузъра и сега HM отказва да сме се познавали някога! Thinking
Така правят... Пусни искане за смяна на паролата и ще си влезеш в акаунта. Аз постоянно въртя две пароли, щото така правят често.

# 372
Ох,дойдоха ми поредните къси дънки .В талията са точно,надолу къси,около педя над глезена са.А са супер готина материя,много мекички.Единствените moms ,които не са ми къси от НМ са с номер по-големи и тъй като са размандрени по принцип седят добре.Ще ги връщам и приключвам с този модел от тях,явно само скинитата са ми ок.Поне блузката е супер и така ме хвана яд значи.
Кои са дънките и блузата?

# 373

Дънките са много удобни,за някоя дама с нормален ръст са супер.Постоянно се менят наличностите на цветове и номера,имаше и измито черно,беше много хубаво.

# 374
  • Точно където трябва
Имат ли безплатно връщане в момента?

Общи условия

Активация на акаунт