Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Докато се наканя за първи път да занеса торба с дрехи и стана 10%... Тъкмо приготвих една торба с техни дрехи.
Спешно търсих яке за новородено, стигнах до паркинга на Гранд мола и се отказах. Толкова много народ имаше, че скоро в реален магазин няма да мога да отида. Намаления на бебешки дрехи не е имало, майка ми е ходила, както и е било слабо заредено.

# 541
Ваучери за компенсация пращаха някога, два пъти на мен лично, веднъж при дефектен продукт и втори път при получени 2 бр. детски блузи вместо 3 от комплект. Но последните два пъти - тц, нищо.

# 542
Големи скръндзи взеха да стават

# 543
Здравейте, не съм писала отдавна в темата. Тези дни си взех някои неща и си набелязах други.
Сега и аз съм приготвила стари дрехи за носене. Този ваучер можеше да сеползва само за един продукт, който не е намален, нали така?

Имам и един нетипичен въпрос - по-скоро търся съвет - според вас, тази риза може ли да се носи като яке? https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0964161005.html
Видях я на място, харесах я, но ми трябва за тази цел, а не просто като риза. Видях, че имаше и една на квадрати (която си се води яке, въпреки че също прилича на риза), но квадратите не ми харесват...
П.п. гледах и това, но кадифената ми харесва повече: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0934816004.html

# 544
Аз доста мои ризи си ги нося като връхни дрехи, не мисля, че трябва да е определена като "яке" ,за да се ползва като такова.

# 545
Така е по принцип, но знам ли - да не изглежда странно...

# 546
  • София
Така е по принцип, но знам ли - да не изглежда странно...

Те ризи-рокли се носят, та риза-яке ли да не може? Simple Smile

# 547
На мен си ми изглежда добре за ежедневна визия. Слагам например бял потник, или някоя интересна тениска с щампа, риза в тон и готово. Наскоро си взех бежова карирана риза и си я ползвам изцяло като яке.

# 548
  • София
Сега и аз съм приготвила стари дрехи за носене. Този ваучер можеше да сеползва само за един продукт, който не е намален, нали така?
Логиката им е отстъпката да се прилага на по-скъпият артикул от цялата сметка, независимо дали е бил намален преди.

# 549
Ризата е точно като връхна дреха според мен,по-текстурирана ми се вижда .

# 550
Момичета какво е качеството на обувките? По точно дамски сандали и отговарят ли си на номерата?
Мъжът ми има от там еспадрили и беше много доволен. Даже още има живот в тях. Но за дамските нямам впечатления.

# 551
Моя опит с обувките - имам сандали, боти, обувки. Откъм качество са добре, нямам скъсани, за удобство някои са дървени твърдички, а размер точен или умалени

# 552
Малко потничета:
Първите 2 са безшевните, като бежовият е С, а черният ХС размер. Меки, супер еластични. Нося ХС, но предпочитам една идея по- свободни.
Белият е от basic серията, рипсено трико, страхотен ХС. Дано не стане чувал или да се свие като го изпера 😏

# 553
Моя опит с обувките - имам сандали, боти, обувки. Откъм качество са добре, нямам скъсани, за удобство някои са дървени твърдички, а размер точен или умалени
И аз с такива впечатления. Обувките са за нормален към тесен крак, тези с широк - по-гол.размер. Иначе издържливи.
Купих стелки анатомични лидълски и ги напъхах във всичките ни обувки, станаха още по-удобни.

# 554
И аз съм много доволна от обувките. Имам едни боти 3-та година ги нося вече и са абсолютно здрави. Балеринките също са хубави и здрави. За бала преди 4 години си взех елегантни обувки на дебел ток, страхотна изработка и модел.

Общи условия

Активация на акаунт