Модни консултации - 53

• 46 582
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Черното отива на всяка кожа.
Но пйк бели крачета с бежав сандал е направо бяло някак и се слива.
Но така го виждам аз.
Освен комбинирането на цветовете, за което всички писаха, лятото ходя с голи крака и по-често предпочитам светли обувки заради това сливане, което явно не ти допада, обаче оптически има ефект да издължава краката. Wink

# 121
Не нося черни сандали. Най-тъмните ми са едни тъмносини, които още не съм обувала дори. Останалите са в бяло, синьо, нюд, и имам едни шарени с няколко цвята на тях. Разбира се, лятото нося и конвърсите си - бели и розови.

Чантите през лятото също за светли - бели, нюд, шарени (бяла с флорален десен), розови, жълти... но никога черно.

Черно нося само зимата.

# 122
Черни сандали и аз нося. Нося с удоволствие и цветни. Категоричното отхвърляне на черните сандали ми се струва обаче толкова крайно, колкото е крайно и твърдението, че черна чанта с черни сандали подхожда на всичко
^^^
Аз съм с Бомболино 100%

Отказвам категорично да сложа цветен сандал, когато съм се облякла с черно-бял монохром Grinning

PS Златни, бели и кафяви също нося много, но като се разровя намирам и жълти, цикламени и сини.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:21 от Agent Provocateur

# 123
  • София
Аз пък съм точно обратно. Зимата ми е омразен и депресиращ сезон. Всичко ми е сиво и мрачно, затова не обличам черно зимата. Депресира ме още повече. Тъмни панталони и дънки да, но блуза, риза, пуловер, гледам да са ми свежи и цветни и да ми носят настроение Simple Smile
За сметка на това, лятото понякога нося една къса черна рокля, каквато не бих сложила зимата и която съчетавам с тези сандали:
Скрит текст:
Лятото си е друго. Нося си всичко и ми е готино на душата Sunglasses

# 124
сдобих се с нови сандали в цвят Rose Gold.
Цветът е като на тази снимка :

Та, отдавна не съчетавам сандали и обувки с чанта, но в случая тези нови сандали в Роуз Голд  са ми много сложни (оказа се, че всичките ми чанти са черни - и изобщо не ми харесва как стоят с черна чанта)  та... в търсене на нова чанта съм, но се нямам идея какъв цвят 🤔

# 125
От близо месец разглеждам мокасини. Засега онлайн, защото в нашия град няма много магазини и предимно онлайн пазарувам. Но се колебая за цвят, черно или нещо подобно, неутрално?

# 126
Черни сандали и аз нося, при това за работа в определени случаи са незаменими. Последните поръчани
Но аз съм имала и други поводи да споделя, че най-много харесвам златни. Нося с удоволствие и цветни. Категоричтото отхвърляне на черните сандали ми се струва обаче толкова крайно, колкото е крайно и твърдението, че черна чанта с черти сандали подхожда на всичко

Черното може да не си подхожда идеално с всичко, ама и с никой друг цвят в комбинация не изглежда потресаващо зле, за разлика от някои комбинации между други цветове. Мисля, че е задължителен елемент за хора, които не разполагат с 30 чифта сандали, 40 чанти и 50 панталона, дънки и поли, защото не е толкова зле с нищо, а понякога се налага точно черно да сложиш. Аз имам 2 чифта сандали и единият е черен. Случвало ми се е да харесам някоя обувка с по-одобен цвят и се отказвам да я взема, ако трябва заради нея да си купувам дрехи, защото не си пасва с нищо от това,което имам. Към белите ибувки и чанти например имам обратните чувства - намирам ги за подходящи най-вече за спорт, сватби и Сашка Васева. По-скоро бих сложила черни обувки със светли панталони, отколкото обратното, а изцяло в светло/пастелно, включително и аксесоари ми предизвиква асоциации или за малки момиченца, или за западноевропейски баби пенсионерки.

# 127
  • Street of Dreams
Интересна тема.

Признавам, че черното съвсем не е най-подходящо за лятото, нито се комбинира добре с летни дрехи и цветове. Не съм съгласна, че черното върви с всичко - защото все пак повечето ми сандали са черни (каишки, нитове и тн) и като ги сложа с жълта, лилава или цветна рокля, в която няма черно - просто не върви! Дори и чисто черните рокли повече отиват със сандали в цвят (и черна подметка/елементи). Осъзнавам, че съм ги взела за по-лесно и от липса на въображение - няма универсален цвят сандали, който да отива на всички цветове - бежово никак не ми отива на кожата.

С бяло пък роклите в по-ярки цветове също не отиват, защото стават два искрящи елемента - също не ми харесва.

Общо взето съм отворена за идеи кой какви сандали и с какво носи лятото.

# 128
бежово никак не ми отива на кожата.
OnDiNe_, и на мен изобщо не ми отива бежово, понеже съм студен цветотип по кожа и съответно моето "nude" са разни по-студени пудри или както му се викаше едно време - светлорозово. Satisfied

# 129
Универсалните ми бойни сандали са от този тип:

Скрит текст:

По-елегантен вариант това:
Скрит текст:

Маго да ги нося с всичко от летният ми гардероб в стил "кежуал" за препускане по софийските улици.

Всички други в определен цвят или нюанс съобразявам с тоалета.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:29 от Sysly

# 130
  • Street of Dreams
бежово никак не ми отива на кожата.
OnDiNe_, и на мен изобщо не ми отива бежово, понеже съм студен цветотип по кожа и съответно моето "nude" са разни по-студени пудри или както му се викаше едно време - светлорозово. Satisfied

Хаха.

Пробвала съм и такива сандали - сливат ми се с крака и са ми ужасно безлични, никак не се харесвам с тях. Дрехи, чанти и едни токчета имам, но при сандали не ми харесват.

# 131
Лятото нося предимно ниски сандали и тук таме гуменки и съм на същия принцип като Сисли. Сандали с цвят естествена кожа, бронзови, имам и едни в цвят неон, но всичко ми се връзва с дрехите които нося.
Тези сандали ги имам в два цвята, тези и естествена кожа.

# 132
Любимите ми сандали са с цвят подобен на последните, показани от Савова. Златисто някакво.... Такива имам винаги и с почти всичко успявам да комбинирам.
На работа - най-често сивеещ нюд със затворени пръсти. Задължително имам и чифт черни все пак. С черно-бял костюм или рокля са си съвсем на място.
Цветни също харесвам, но те са случайни покупки, любов от пръв поглед обикновено.

# 133
Здравейте, купих си два чифта дънки и ще ги нося с бели, пастелно лилави и сини тениски.
Надолу с какво, обаче - бели кецове? И каква чанта за тях?

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 18:49 от kalinedkova

# 134
  • Street of Dreams
Хубави са. Почти няма нещо, което да не си отива със светлосини дънки. Въобще не трябва да ги мислиш, съчетай останалите неща.

Общи условия

Активация на акаунт