Модни консултации - 53

• 46 576
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм забелязала, че черното първо се изчерпва за обувки и чанти. Аз не мога да приема панталон различен от черен, тъмно сив, тъмно или светло син. За инстаграм снимки харесвам шарено, смело и бежово, но в реалния живот предпочитам тъмна долна част и нагоре освежаване с блуза.
Имам бежови панталони, но така стоят необличани. Младите момичета на по 25 - 30 носят масово светли дънки и бели кецове... но аз имам някои много елегантни чанти със синджир тип Шанел и просто ге виждам с черен сандал.
Но се замислям сега за едни бежови от естествен велур с панделка отпред от кожа, които сйс светли дънки  и бяла блуза ще са супер... Но като гушна детето в ръце и ме нарита и ще съм чудесна...

# 106
Не нося черни сандали. Черни обувки имам, ако се наложи по някакъв повод, но не в ежедневието и не сандали.

# 107
Нося черни сандали, ако имам и друг елемент в облеклото/аксесоарите в същия цвят. Също така съм забелязала, че при избор на каквито и да е черни обувки обикновено се насочвам към модели с подметка в друг цвят - обикновено бежов/кафяв, за по-спортни модели може и бяло. Олекотява и балансира вида на обувката, черното не се натрапва толкова и не тежи. Зависи и от модела естествено, но специално летни и ежедневни обувки почти без изключение ги избирам все такива.

# 108
  • Бургас
Нося си черни сандали и още как.

# 109
  • Пловдив
За мен е абсолютен мит, че черните обувки и чанти си отиват с всичко. Да, най–лесното решение е, но извън класическите визии простее.

# 110
За мен пък една цветна обувка е чудесен аксесоар и разчупва и най- скучния тоалет.
По тази причина имам всички цветове на дъгата сред обувките си.
Същото важи и за панталони/ поли- до лицето си обличам дрехи с цветове, които ми стоят добре, надолу е концерт по желание, стига да се връзва с това нагоре.
Наритан черен панталон е по- лоша гледка от наритан бежов, аз имам голям проблем с това черните дрехи да изглеждат перфектно- лепят всякакви власинки и прашинки.

# 111
Нося предимно черни сандали, но и 90% от гардероба ми е в черно - летните дрехи също. Останалите 10% са в червено, така че пак не бих ги съчетала с друг цвят.

# 112
Да, на черното и най-малката прашинка си личи. Майка съм на 2 годишно и си нося светли и даже бели дънки.

# 113
Зимния ми гардероб съдържа много черно и тъмно синьо, обаче лятото е абсурд да облека дреха в тези цветове. Ужасно ми е грозно и неподходящи за горещините.

# 114
Имам това кожено яке от миналата година и още не съм го обличала. Цветът е леко по-тъмен реално. С какво бихте го комбинирали ?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 115
Нося всякакви цветове сандали – и черни, и фуксия, и беж. Зависи от моделите.
Ето този сандал се оказа изключително удобен, макар да изглежда а-ха, че ще паднеш или ще се скъса
Скрит текст:
Тази фуксия не можах да си я нося миналото лято, но това мисля да ги поразходя:
Скрит текст:
И едни сравнително елегантни чехли в бордо, които все избягвам, че чехли не обичам, но тези за моя радост не шляпат много и са стегнати по крака, а кадифената лента ги спасява да не са като домашни. Smile
Скрит текст:
А тези "бабички" съм скъсала от носене, но сърце не ми дава да ги изхвърля. Само им се каня всяко лято, но това май ще идат вече на боклука. Стоят чудно и с по-официален и с по-спортен панталон, че и с рокли.
Скрит текст:
Нося лятото предимно удобни кожени кецки, че ходя много или за по-кратки преходи балерини във всякакви цветове и форми – от тъмни, строги до розови, мента според тоалета.

Мила, якето бих го комбинирала с нещо по-неутрално, тъй като е силен акцент – може би с панталон в беж гамата или бяла рокля, риза, панталон. С черно не си го представям и със синьо дънково не. А, забравих, неочаквано добре седи с охра, тъмно жълто, ако това е фуксия, че на моя екран не го различавам добре дали е фуксия, тъмно малиново или бордо.

# 116
  • Mediterraneo
Обувките ми като цяло са във всякакви цветове на дъгата, така че нито черни сандали ме притесняват, нито ярко розови. Обичам и черни, и цветни сандали.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:54 от Тарталета

# 117
Замислихте ме с тези черни сандали. Оказа се, че и аз не нося. Ще е добре, ако е нещо мини, да не се набиват на очи.  Лятото трябва цвят и светлина.

# 118
Аз нося всякакви цветове сандали. Имала съм и носила и черни, последните няколко години залагам на цветни. Макар че основно гледам комфорта, а не толкова цвета.

# 119
  • Виена
Черни сандали и аз нося, при това за работа в определени случаи са незаменими. Последните поръчани
Но аз съм имала и други поводи да споделя, че най-много харесвам златни. Нося с удоволствие и цветни. Категоричтото отхвърляне на черните сандали ми се струва обаче толкова крайно, колкото е крайно и твърдението, че черна чанта с черти сандали подхожда на всичко

Общи условия

Активация на акаунт