Модни консултации - 53

• 46 104
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Пробвай с нюанси на сиво след като си с бяла кожа.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 19:54 от Sysly

# 91
Нося пастели, мисля че ми отиват. Само жълто избягвам около лицето.
Благодаря за темата Heart

# 92
Върл противник съм на всякакви черни сандали, никога не бух си купила, имах едни навремето и точно защото ги слагах на крака без тен, стояха много грозно.
И на бежовото и бялото за сандали не съм фен, освен нюанса тоуп.
Харесвам златисти, цвят пудра , пастелни цветове.
Даже се учудих как черен сандал е лесен за комбинация с всичко- летните дрехи се предполага да са в свежи светли цветове, които много по- лесно се комбинират с бежово.

# 93
Тогава защо ги произвеждат и всички ги носят? Според мен е до цвят и подтон кожа.
Ац почти не харесвам светлите. Трябва да са от естествен велур и много изпипани за да ми допадне този цвят.
Черното отива на всяка кожа.
Но пйк бели крачета с бежав сандал е направо бяло някак и се слива.
Но така го виждам аз.

# 94
Кои са тези всички, аз работя в голям колектив и нито една колежка не съм виждала с черни сандали, освен най- възрастните.
Приемам ги само ако част от останалото облекло е черна, иначе стоят като кръпка.

# 95
Аз работя в преводаческа агенция и колежките, които сме на по 25-30г носим черни сандали. Има само една жена на 45г и е счетоводител и тя носи бежови и кафяви.
Навън също момичета с черни сандали и скини дънки виждам.
Някак с това съм свикнала.
Но да само с тъмни панталони  не със светли. Ац не обичам светли панталони.

# 96
Като се замисля и аз нямам черни сандали. Лятото избягвам черното. Има толкова много хубави цветове.

# 97
Ако работата Ви изисква да сте с определен вид облекло, например черен панталон, естествено че няма да сложите зелен сандал , но не разбрах, че става въпрос за това.
Аз даже и за боти/ ботуши не харесвам черно, освен ако не е велур, тази зима си купих едни такива, препоръчани тук в темата. Иначе 15 години не бях носила черна обувка.

# 98
  • Варна
Благодаря за темата!
Много харесвам пастели, но на другите хора. Мен ме измиват и само загрозявам цветовете и дрехите Smiley

Имам два чифта черни сандали, с висок ток са, но нямам спомен да съм ги обувала. Пред топлите месеци предпочитав бежово, нюд, жълто, синьо.

# 99
Нямаме служебно облекло, но средата не предполага да нося всичко. Защото се работи с корпоративни клиенти, работя с институции и документи и внимавам. Предимно нося черни скини дънки и ми е най-лесно с черните обувки. Ако сложа бежови ще трябват поне светло сини скини дънки. А чантата ако не уцеля и на цвят ще стане кич. По прицип се нося еднакво и в ежедневието и много внимавам да е изчистено и стилно. А имам черна коса и държа блузите да са ми сини, пепел от рози и цветни за да има свежест нагоре. А надолу харесвам тъмно за да намалява оптически ханша.

# 100
  • София
Хвърлихте ме в размисъл...Никога не съм се замисляла дали черните сандали ми отиват, но винаги съм носила. Сигурно защото съм с тен по рождение и не забелязвам кой знае какъв контраст Simple Smile
Съчетавам ги с много неща, но предимно с дънки и панталони. Обичам комбинация от черни сандали, бял панталон и черна блуза. Нося ги още с къса пола в екрю на черни точки, черна рокля с бели цветя, черна рокля с жълти и оранжеви цветя и т.н. Някои дрехи просто не си ги представям с друг цвят сандали.
Колежките ми са на възраст между 35-45 год. и повечето носят черни сандали. Даже миналата година с една колежка се купихме еднакви черни сандали на Тамарис, понеже много ни хареса модела Simple Smile

# 101
Аз не съм чак толкова бледа тип Мортиша. Като Badura twins съм момичето с тъмната коса. Такъв цвят кожа, коса и вежди мигли и т.н.
Просто много харесвам тъмни обувки. Исках все пак да видя вие какви харевате. Мерси че се включихте.

# 102
И аз нося черни сандали и съм забелязала онлайн, че като има няколко разцветки от един модел, черните обувки се изчерпват най-бързо или им свършват масовите номера.

# 103
Тогава защо ги произвеждат и всички ги носят? Според мен е до цвят и подтон кожа.
Ац почти не харесвам светлите. Трябва да са от естествен велур и много изпипани за да ми допадне този цвят.
Черното отива на всяка кожа.
Но пйк бели крачета с бежав сандал е направо бяло някак и се слива.
Но така го виждам аз.
Масово се носят в Бг, носят и черни чанти през лятото. За мен мерни чанти и сандали през лятото е твърдо Не!

П/с сега сещам, ме нямам черна чанта.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:55 от G.Savova

# 104
  • Русе
Нямам много дрехи в пастелни тонове в гардероба си, като се замисля. По ярки и цветни нося. Много обичам и цвети обувки, не посягам често към черни, особено сандали. При лятно облекло, в цветове, където не присъства черно дори и в някаква шарена дреха ми е трудно да съчетая черен сандал.

Общи условия

Активация на акаунт