Модни консултации - 53

• 46 660
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • Street of Dreams
Хвърлих втори поглед на снимките - за мен печели тъмнолилавото от поста на Анастасия - неочаквано красива комбинация, за която сама нямаше да се сетя. Не само за чанта, представям си ги с такъв гащеризон или дълга рокля.

# 181
  • Варна
Здравейте дами,

тази година племенницата ми е абитуриентка. Надали ще има бал, но на нея и се иска да е с рокля. В ежедневието си ходи само с дънки и кецове и за съжаление е доста едра, висока около 170 см, но и пълничка, предполагам ок. 90 кг. и това я притеснява. Иска ми се да я насоча да огледа някъде в нета за някоя спортно-елегантна рокля, която би мога и да носи примерно с бели кецове. Кецовете също може да са нарисувани и да внесем и свежест чрез тях. Бихте ли ме насочили към нещо, където мога да погледна за идеи, модели, които примерно може да ушием?
Много благодаря!
Ако има хубав гръб това ми звучи по официално и за повода,ако е прекалено неглиже може също да не се чуства добре на фона на останалите девойки.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/long- … html?c=12&n=1

# 182
  • Някъде там
Сдобих се с тази рокличка от разпродажба.
С какви обувки би стояла най добре?

# 183
  • Варна
Сдобих се с тази рокличка от разпродажба.
С какви обувки би стояла най добре?

Като тези  токчета дето си показала няколко страници по напред, но в черно.

# 184
https://balnirokli.net/официални-рокли
Тук има рокли за пълни жени.
Аз бих облякла нещо такова като модел

Със сребристи или златни кецове и клъч.
Pp нещо линковете не ми работят, ще пусна след малко

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 09:53 от Алиена

# 185
Такива модели като жълтата рокля стоят добре само на много слаби жени с много малък и стегнат бюст. Платът е твърд и реално стои добре само върху кокали, а и едър бюст ще иска стабилен сутиен с дебели презрамки, а не разни силиконови невидими и пр.

От линка за балните рокли имаше свободно падащи модели от мек плат с къс ръкав, които стоят добре най-вече на по-пълни момичета, като съм гледала от предишни години снимки.

Ще изглежда по-слаба с хубави обувки с поне малко токче. Кецовете може да са удобни, ама не си струва за такъв случай да не изглежда максимално добре. Може да си ги носи като резерва, ако ѝ умалеят краката.

# 186
Все пак жената не пита дали племенницата й е затлъстяла и в каква степен, а иска съвет за рокля.
И аз съм в групата на по- тежките и бих дала съвет за рокля леко свободна, но не чувал. Подходящо деколте, ако има какво да покаже и най- важното да се чуства добре в дрехата. Доколкото знам в ХМ и Манго има елегантни рокли за +размери.
Черната рокля я виждам с почти всякакви стилето или сандали- червено, златисто, индиго, черно...
Черни сандали имам, целенасочено купувам първо черни обувки, защото смятам, че подхождат на всичко. Разбира се има изключения, но имам доста чифтове обувки и не знам дали не успявам да купувам подходящи, но понякога все обувам едни и същи, защото отхвърлям останалите...В последната година обаче забелязвам как нося все повече различни от черни сандали...

# 187
За едрото момиче, подходящи според мен:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 10:46 от Sysly

# 188
За едрото момиче може да дадем по-конкретни съвети, ако се опише поне с какво телосложение е и какъв тип.
Защото може да е с едри рамене и бюст и с по-тънка талия, и едър ханш. Може да е с фигура "квадрат" където мерки гръдна, талия, ханш са с минимална разлика. Може много неща.

# 189
Няколко идеи за лелята на девойчето (и не само), ако все още търси вариант.
Скрит текст:

# 190
Радвам се,  че открих тая супер полезна тема. Понякога се чудя кое с какво да комбинирам. Ще се включа с питане по- късно.

# 191
Здравейте, дами! Чета темата отдавна, но досега не съм писала. Днес, обаче, имам въпрос, на който само тук ще намеря отговор. Та, става дума за дънки. Моля, ако на някой му се занимава да ми обясни разликата между моделите бойфренд и мам джинс. ( извинявайте, че ги написах с български букви.) Гледах, гледах картинки и не разбрах. Благодаря!

# 192
Boyfriend-ките са по-скоро с ниска талия (най-много - средна), понякога леко смъкнато дъно. Свободен, често прав крачол.
Mom jeans са с висока талия, свободни около бедрата и краката и най-често се стесняват леко надолу.

Аз ги различавам най-лесно по височината на талията.

# 193
Boyfriend jeans, както името подсказва, са дънки с принципно мъжка кройка, прави, с дълъг крачол, по-широки около чатала и с по-ниска талия.

Докато mom jeans са по-широки иколо ханша, с висока талия и се стесняват надолу към глезена.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 17:47 от Dewi D

# 194
Sisli, от къде е лилавата рокля, която си показала? На мен страшно ми харесва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт