Модни консултации - 53

• 46 672
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Тази чантичка е студен бежов нюанс, нали? Понеже съм студен подтон кожа и не мога да нося топло бежово.

# 211
Момичета, моля за помощ.

Дъщерята си хареса тези обувки Адидас

https://www.obuvki.bg/obuvki-adidas-tensaur-k-s24033-ftwwht-cbla … dTN7wu8mdykChskao

Накарах я да си измери крака, че не ми се занимава с връщане, като последните и маратонки са 36ти номер.
Тя измерва, а после и майка ми - размер на крака 23см.
Според таблицата трябва да поръчам 37 1/3, че даже и 38ми номер.
Може ли по-запознатите със спортни обувки и конкретно адидас да споделят инфо.
UK 4 би трябвало да ѝ е добре, което май е 37 по европейската номерация.

# 212
Не бих рискувала да купя без да меря. Особено спортни обувки и маратонки.
Краката са много важни, а дъщеря ти е дете  така че нека да ги мери.

Чантичката нали няма да я носиш до лицето си ?

# 213
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, моля за помощ.

https://www.obuvki.bg/obuvki-adidas-tensaur-k-s24033-ftwwht-cbla … dTN7wu8mdykChskao

Накарах я да си измери крака, че не ми се занимава с връщане, като последните и маратонки са 36ти номер.
Доста модели на адидас вървят с номер назад. Препоръчвам да се ориентирате по таблицата за конкретния модел. Или да поръчате два размера в различни поръчки и да върнете тези, които не пасват. Връщането си е за тяхна сметка, така че не губите нищо Simple Smile

# 214
За Адидас не знам, но Найк задължително поръчвам 38 1/2 , въпреки че съм реално 37,5.
Гледайте см, не номера.

# 215
Точно говорих с един магазин за кецове адидас и ми казаха 24.5 стелка за 38 и половина номер. А за 37 и половина номер е 23 стелката или 23 и малко.

# 216
  • Street of Dreams
По европейска номерация 23 см е точно 37. Обаче при найк е сложно, защото и на мен ми се случи да дойдат с един номер умалени, като други модели са ок.

Откакто започнаха да правят обувките си къде ли не, човек вече не може да се довери на нищо.

# 217
Скрит текст:
Тази чантичка е студен бежов нюанс, нали? Понеже съм студен подтон кожа и не мога да нося топло бежово.
Студен е нюансът според мен, да. А и това няма значение, когато не ти е до лицето. Но да, ако останалите дрехи са в тази гама...

# 218
  • Sofia
Момичета, моля за помощ.

Аз съм с точно 23 см крак, тесен. Имам 5 чифта Адидас(един е като показания), всичките са 38 номер с дължина на стелката 24 см.

# 219
Гледам тези сникъри от доста време.. Чудя им се. Искаше ми се светлите, но останаха само в този цвят моят номер и сега се колебая. Някой има ли наблюдение към тази марка?

# 220
Това е един от хубавите (според мен) модели от този (грозен) тренд с подметки по 6см. 😀
Вземи си ги само ако имаш на какво са ги носиш. Ако се колебаеш с коя чанта, с кое яке..накрая ще търсиш "палто за копчетата". 😊 Аз горе-долу имам наблюдения върху стила ти и мисля, че ще се впишат добре при теб. 💛

# 221
Здравейте момичета,
Дайте, моля, идеи за дрехи за висок слаб мъж (примерно, 187/70 кг).
Носи широки и безформени неща, които се веят по него. В същото време с тесни дънки прилича на..чапла Joy

# 222
С тези мерки си е направо нормален Joy Аз цял живот пазарувам с един 180 см на 55 кг. Откакто качи 4-5 кила ми олекна малко Joy
40+ е, но обикаляме предимно магазини, които предлагат и по-тийнейджърски модели. Там се вписва. Дори панталони и сака му заспиват Grinning Напоследък основно в Cellio пазаруваме. Онези малко смешни панталони, които са по-тесни в прасеца и с дължина до глезена при ММ стоят добре. Той е със супер тънки крака и му стоят като класически панталон при мъж с нормално телосложение. Същото е при саката и ризите - тези, които тийнейджърите носят опънати на бицепса и в талията при него стоят свободни, но без да се веят като чужди, както става с класическите. Бенетон и Reserved също имат някои по-прибрани модели подходящи за слаби мъже, основно дънки и джинси. Ризи - младежката серия на ESPRIT.

# 223
  • Street of Dreams
Liu Jo за мен е една от най-посредствените марки на пазара.

# 224
Черни сандали и аз нося, при това за работа в определени случаи са незаменими. Последните поръчани
Но аз съм имала и други поводи да споделя, че най-много харесвам златни. Нося с удоволствие и цветни. Категоричтото отхвърляне на черните сандали ми се струва обаче толкова крайно, колкото е крайно и твърдението, че черна чанта с черти сандали подхожда на всичко
Може ли да кажеш откъде са обувките, защото ги намирам само в един американски сайт и Али-то.

Общи условия

Активация на акаунт