Модни консултации - 53

• 47 310
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас/Пз
Искрица, може ли линк към кецовете и чантичката??

# 301
Явно за маратонките, ще поръчам третите, със зеленото (любов от пръв поглед бяха).. Но е хубаво да видиш и други мнения. А, тези много ли са "бабешки" и бие ли се подметката с кожата? Така или иначе ще взема два чифта, едни спортни и нещо друго за ризки /панталони.. Та съм отворена на мнение за по - елегантни, но без ток Simple Smile

# 302
Подметката е хубава, формата и тя, цветът също, ама тези връзки .... 😕😕😕

# 303
Подметката е хубава, формата и тя, цветът също, ама тези връзки .... 😕😕😕
Мерих мокасини, но много ми излиза кракът, трябва да е нещо с връзки. Хубавото тук е, че има два вида връзки, едните са органза и омекотяват модела сякаш..

# 304
На мен ми допадат с връзките от органза и може ли линк? За маратонките не мога да кажа, защото и на трите по нещо ми допада и по нещо ме дразни.

# 305
На мен ми допадат с връзките от органза и може ли линк? За маратонките не мога да кажа, защото и на трите по нещо ми допада и по нещо ме дразни.
https://www.mak-shoes.com/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8.   На страхотна цена са. Simple Smile

# 306
Дааа Blush, и други харесах, но аз си обичам българските /качествени/обувки!

# 307
  • FRANCE
Заинтригува ме сайта ти. Как са размерите?

# 308
Заинтригува ме сайта ти. Как са размерите?
Не мога да отговоря. Има таблица с размери в сантиметри, пък лично мнение мога да дам като получа обувките. Simple Smile

# 309
  • Някъде там
Искрица, може ли линк към кецовете и чантичката??
Всичко е от магазин Киара имат Интернет сайт, но чантичката не е налична вече май

# 310
Polinaa, може да е късно, но и аз съм за първите маратонки.
Обувчиците с връзки са ми много симпатични. Даже смятам, че ако не бяха такива връзките, щяха да отиват към бабешки.
Искрица, тази чанта я мисля от миналата седмица, когато я видях в сайта на бутик Капризна или нещо такова. От там купих портмоне естествена кожа скоро на чудесна цена и ги следя вече. За кецовете и аз съм за чантата, разбира се. Отивам да разгледам Киара 🙂

# 311
  • Някъде там
Гледам ги чантите вмис каприз, но не съм поръчвала от там никога.
Видях, че имат и бяла раничка като моята.
От киара харесах тези

И ето тези от вторите за съжаление няма мое номерче.

# 312
Много харесвам вторите като модел! Heart Eyes

# 313
  • Бургас/Пз
Момичета какво мислите са тренда худи с палто. Много ми допада и понеже имам светло палто мисля да пробвам да го комбинирам с худи с качулка. Само не знам дали не е прекалено тинейджърско, въпреки че никога не съм имала принеснения относно какво е младежко и какво не, сега малко се чудя

# 314
Проверих дали худи е суитшърт 🤭 Не съм запозната с терминологията 😆
Любима комбинация, слагай смело 🙃

Общи условия

Активация на акаунт