Модни консултации - 53

• 46 137
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • FRANCE
Заинтригува ме , не можах да си го представя това чанте. Може ли снимка

Не разбрах - мен ли питаш?

Да извинявай. Чак после видях, че има едно мнение между твоето и въпросът ми 😊. Благодаря

Много зле ми влияят тези логдауни (така ли се пише?). След обувките съм на тема чанти 😊 Изкуствени спрях, че тъкмо си харесам моделът който имам и той почне да се бели. Снощи приспивайки се с ровене в интернет, си харесах чантета на Hermes но цената 🥶

Десисслава благодаря за линка.🌻

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 08:49 от madame

# 676
Тази дискусия периодично се завърта в темата и честно - непонятна ми е. Какъв е тоя зор да се "рови" из гардеробите на другите хора. Съжалявам, но е по-грозно от репликите.

# 677
Аз може и да имам чанти - реплики, но без да го знам Joy Не следя висшата мода, но и не харесвам нищо с огромни лога по него.

(Включително, вчера гледах спортен клин на Найк. Айде, 50 лв цена, идеално, ама единият крачол целият е надписан. Ми, не, благодаря).

# 678
Да си излея мъката и тук. Simple Smile

В търсене на подходящи сандали за лятото съм. Много "крива" ситуация, защото хем трябва да са семпли, изчистени, стилни, хем да са с удобна подметка, по възможност ортопедична. Тези с равна такава не са опция- крачетата ми отдавна не ги обичат.
За предпочитане е да са ниски.
Та, мили дами, приемам съвети всякакви къде и какво да гледам/ търся. Ще ги нося основно с макси поли и макси рокли.

# 679
Не купувам и не съм носила реплики. Ако не мога да си позволя да дам цената за оригинал, не я замествам с друго.

Веднъж, преди около 10г и повече си купих чанта, която тогава много ми хареса.
Носих я един сезон и я оставих, оказа се неудобна.
Преди 2-3г, като я открих в един шкаф,  установих че е изкопиран модел Бъркин. Simple Smile

https://www.collectorsquare.com/en/bags/hermes/birkin/hermes-bir … ather-368553.html

TuЛи, мога да ти препоръчам следните марки, от които всяко лято си купувам сандали.
Ще ти препоръчам и модели, които аз купувам, точно със същото изискване. Да не е напълно равна и ниска подметка, а леко по-висока.
Марките, които купувам и покриват тези изисквания са - Кларкс, Ара, Яна, Каприс.

https://www.obuvki.bg/sandali-clarks-arla-jocory-261503564-sand-multi.html

https://www.obuvki.bg/sandali-caprice-9-28221-26-white-perlato-139.html

https://www.obuvki.bg/sandali-geox-d-s-hiver-a-d02gza-0bn43-c2e6 … -gold-cognac.html

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 10:42 от Essentiall

# 680

Веднъж, преди около 10г и повече си купих чанта, която тогава много ми хареса.
Носих я един сезон и я оставих, оказа се неудобна.
Преди 2-3г, като я открих в един шкаф,  установих че е изкопиран модел Бъркин. Simple Smile

https://www.collectorsquare.com/en/bags/hermes/birkin/hermes-bir … ather-368553.html
Ахаха, имам я същата, а като я купувах дори нямах идея, че е копие на нещо си. В момента, в който разбрах, я зарових дълбоко в гардероба. Иначе спокойно събираше 2 хляба и 3 кисели млека. 😅

# 681
като я купувах дори нямах идея, че е копие на нещо си. В момента, в който разбрах, я зарових дълбоко в гардероба. Иначе спокойно събираше 2 хляба и 3 кисели млека. 😅
Последното изречение успя да ме шокира 😳!

# 682
като я купувах дори нямах идея, че е копие на нещо си. В момента, в който разбрах, я зарових дълбоко в гардероба. Иначе спокойно събираше 2 хляба и 3 кисели млека. 😅
Последното изречение успя да ме шокира 😳!
Заради размерите ѝ, или защото си нося хляба в дамската чанта? 🤣🤣🤣🤣

# 683
Простете консерватизма ми,но не мога да си представя дама, ценяща модните аксесоари да вади хляб и кисело мляко от дамската си чанта,била тя реплика или не!

# 684
Носила съм хляб в дамска чанта,защо не?Не съм сторъкият Шива,чантата е да ми служи и да носи Нямам реплики,нямам и Фурли.

# 685
  • София
И мен са ме засърбяли ръчичките за сандали, прибрах всичко зимно и заваля отново сняг... а аз зяпам сандали.

Caprice ги гледам от миналата година, но асоциацията ми с тази марка е за едни приятни на вид чанти, а обувките ми се струват твърди - кожата и саята, я моят крак е много капризен Wink

Мен пък ме дразнят найлонови торбички и пластмаси, които замърсяват природата и да, слагам покупки в скъпата си дамската чанта, стига да има място.

# 686
Простете консерватизма ми,но не мога да си представя дама, ценяща модните аксесоари да вади хляб и кисело мляко от дамската си чанта,била тя реплика или не!

Простено ти е, че не разбра, че беше шега. 🙂
Явно не си чувала този стар лаф, че една дамска чанта не събира ли един хляб и две кисели млека, значи е малка. Хляб и кисело мляко все още не съм слагала в дамската чанта, но ако ми се наложи не бих имала някакви притеснения, че повече няма да съм дама. Но пък други покупки редовно пъхам вътре, от боя за коса до дрехи. Не обичам да нося торби и торбички.

# 687
  • Пловдив
Обожавам сандали с такава преминаваща каишка приз палеца /тези конкретно, заради металните елементи не ми харесват/
Дайте ми идеи къде онлайн да търся

# 688
  • Street of Dreams
Заинтригува ме , не можах да си го представя това чанте. Може ли снимка

Не разбрах - мен ли питаш?

Да извинявай. Чак после видях, че има едно мнение между твоето и въпросът ми 😊. Благодаря

Вече й мина модата, не съм я слагала поне 4 години.

Може и да й намеря приложение отново, събира 3 компота и един буркан царска туршия.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 14:20 от OnDiNe_

# 689
  • FRANCE
Благодаря. Супер яка е чантичката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт