Модни консултации - 53

• 46 100
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
С бяло, бежово, пудра, нюд, прасковено като цветове на топа и обувките.
За яке също бих подбрала светлосин деним  или розовото кожено, което имате.
С тъмен цвят не си я представям съчетана, но виолетово и тъмносиньо ще са по- добре от черно.

# 76
За полата - дънково яке! 😊 Тениската може да е тъмносиня, виолетова, бяла, пудрено розова.. обувките варират от сандали на ток през обувки та чак до кецове 
Оооообожавам пола + късо и вталено дънково яке + конвърс. ❤

# 77
Благодаря ви ,дами!🌹
Пробвах я и с черен топ и черни сандали и се харесах ! За лятото мисля ,че става. С черна тениска наистина не беше ок!😘
Анастасия,точно такова яке имам,много старо,но много запазено! С белите ми кецове ще е супер през пролетта. Сега остава само времето да се оправи!

# 78
Да се включа и аз, да не изостана с тенденциите. Благодаря за темата, Агент!
За пастелите - нося и обичам. Най-добре ми пасват на бозавия цветотип. Особено в пролетния ми гардероб преобладават такива цветове. Ето малка част
Скрит текст:
Светло синьо особено имам във всичките му нюанси. Сака и жилетки - бледожълти и бледозелени, светлосини също..... и розови няколко. Съчетавам със сиви дънки или светлосини дънки, пола в такава гама. Понякога - бледожълта или бледозелена блуза с тъмносин панталон на каре в бяло и жълто, или пък ефирна риза в бяло сиво и жълто с широк черен панталон. Якета също имам светли - сивобежово, мента. Бледорозово палто, .... Чанти и обувки - сини, жълти, розови също имам.
Сега съм си харесала едни светлосини обувки в Тамарис.
Пясъчните цветове също харесвам, но те са ми късен август ... Тогава цветът на кожата и косата стават други. Пролет не ми се връзват.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 17:08 от Light Beam

# 79
Light Beam - ти си родена за пастели! Ти цялата си една пролет синеока!

Попаднах на нещо много свежо и искам да го споделя тук - цветовете на сезона, разпределени по цветови характеристики (това не е стандартната 4 сезонна класификация).
https://styledbyserena.com/blogs/exciting-news/spring-2021-color … ors-to-wear-avoid

И съвети как да носим цветове, които ни харесват, но които категорично не ни отиват на лицето!

Purses! - Purses are a great, utilitarian way to add a splash of color, liven your ensemble, and celebrate a new trend.
Nails! - Treat yourself to a manicure, by a professional or at home! Bonus - you’ll get to look at your nails and enjoy that fun color all the time rather than just on a top you only wear sporadically.
Watch bands! - Maybe you have a Fitbit or an Apple watch. Change out your watch band to express your color aspirations.
Shoes! - Wear that color you love … far, far away from your face! Wearing color trends on your feet is a great way to incorporate them into your wardrobe without distracting from your natural beauty.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:47 от Agent Provocateur

# 80
  • Някъде там
Покрай сините токчета на Джени които се оказаха супер удобни си поръчах още едни.

Според вас о. К ли са за ежедневието.
Токчето е ниско, но ме притесняват златистите елементи.

# 81
Идеални са 😍

# 82
  • Някъде там
И цената им е такава.
36 лв Grinning

# 83
Откъде са? Офффф пак не започвам добре деня 😆

# 84
  • Някъде там
Откъде са? Офффф пак не започвам добре деня 😆
От обувки. Бг, Аз нося малък номер 36,има само 36 и 38

# 85
Късмет 😂

# 86
В тази палитра е дадено за червеникави коси оранжевият цвят, че е подходящ. И дъщеря ми е с подобна коса и изобщо не харесвам как ѝ стои оранжево.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 00:06 от кукумицинка

# 87
Носите ли черни сандали лятото? Трудно харесвам друг цвят. Може би харесвам бежов велур, но краката ми стоят като варосани фъски и ако нямам тен не се харесвам. Аз си ги нося на работа, в мол или на морето вечер на разходка. Със скини дънки в черно или някоя къса рокля. Много обичам черни обувки. Изобщо обичам контраст. Вие?

С някоя весела блуза в приятен цвят.
Бежовото ми е трудно за комбиниране. Нямам финансова възможност да купувам много обувки и чанти и имам няколко но все да си отиват и лесно да се комбинират. Бежови харесвам на дами с топла кожа като Naomi Boyer, но аз съм по-скоро като Кейти Пери, Ан Хатауей или Пенелопе Круз без тен.

# 88
Бежовото е неутрален цвят и се комбинира с всичко, докато черният е основен и трява да се внимава с него, както и с бялото.

# 89
То на черно всичко отива. Но бежови не ми отиват. Черно по лесно влиза в гардероба ми. Бижово някак като сложа и цветна блуза ми идва в повече. Обичам да вкарвам цвят в блузите. Не знам .
С бежово не ми допада, защото например бежов сандал сив пянтялон и шарена блуза? Не става. А с черно всичко върви. Черни сандали черни дънки и пепел от рози блуза. Примерно.

Общи условия

Активация на акаунт