Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 54 317
  • 728
  •   2
Отговори
# 360
Goldeva, не ти трябва база, с твоята нормална кожа- зАрежи. По средния тон на Голдън Роуз, погледни и 120 в Лореал Фреш Уеър- ако го срещнеш някъде.
Happythought, ❤, чакам те!
bebidigo, тегаво. Косата и очите не са особено полезни в заданието, не знам кой онлайн е определил подтон на кожа по това, но не струва. Вените не винаги са показателни също. Бижутата също- аз успешно нося и двете разновидности.
В София ли живееш?
Нее мила не съм от София, харесах фон дьо тена на ревлон за мазна кожа понеже има доста добри отзиви за него, а и имат огромно разнообразие от цветове. Та така си се лутам в подтоновете и ме е страх че ще заприличам пак на тиква Joy

# 361
  • София
bebidigo, или си неутрален, или студен, щом като изгаряш като домат. Как почерняваш по принцип? Ако ставаш златисто-бозавка - топъл е. Ако си оставаш червеникава - студен.

# 362
bebidigo, или си неутрален, или студен, щом като изгаряш като домат. Как почерняваш по принцип? Ако ставаш златисто-бозавка - топъл е. Ако си оставаш червеникава - студен.
Червеникава ставам, почти не мога да хвана златист тен. Първо почервенявам и в последствие хващам лек тен. Затова съм и объркана. И по-скоро ще взема неутрален цвят, нито топъл нито студен. Често казано статиите в Интернет ме объркаха още повече  за типа кожа, дали  розовее, дали е маслено зелена и т.н. Затова си мисля просто да се "застраховам" и да взема неутрален цвят

# 363
Това с подтона е много объркващо. Аз все още не мога да определя моя. Имам фон дьо тени от всички подтонове. Изгарям като домат от слънцето - според това трябва да съм студен подтон, но имам зелени вени, тъмна коса(естествената  коса) и пъстри очи, клонящи към кафяви - според това трябва да съм топъл подтон. Мисълта ми е, че това с изгарянето на слънцето въобще не е ориентир, поне според мен.
 Утре ще взема крема на Golden rose, заинтригувахте  ме с него. И Fresh wear искам, но имам четири почти чисто нови фон дьо тена, дано успея да се въздържа.

# 364
Това с подтона е много объркващо. Аз все още не мога да определя моя. Имам фон дьо тени от всички подтонове. Изгарям като домат от слънцето - според това трябва да съм студен подтон, но имам зелени вени, тъмна коса(естествената  коса) и пъстри очи, клонящи към кафяви - според това трябва да съм топъл подтон. Мисълта ми е, че това с изгарянето на слънцето въобще не е ориентир, поне според мен.
 Утре ще взема крема на Golden rose, заинтригувахте  ме с него.
И аз съм по същия начин. И топло и студено Grinning за кой бб крем става въпрос? Хидратиращия от серията nude look ли?

# 365
Bebidigo, да точно той е!

# 366
Mama galka23, към кой цвят се ориентира? Аз съм от светлите, но не и от fair. Буржоа Хелти микс 51/52 ми е перфектно, мисля да взема все пак първия.
Иначе аз съм с червенини по бузите, горя като домат, но съм топъл подтон, жълтеникъв. Ориентирай се по кожата към врата някак си, червенините заблуждават.

# 367
Bebidigo, ако ти оранжевеят е възможно просто да си пробвала твърде тъмни за теб цветове. Неутрален, но с малък номер - 2 най-много трети най-светъл от съответната серия или топъл, но пак от по-светлите възможни бих пробвала. "натурално бежово", "пясък", "мед" или нещо такова като наименование.
Ако червенееш на слънце, но не си сигурна каква си, вероятно си студена към неутрална най-общо.
Аз също се определям като такава. През зимата съм бяло-розова, на слънце почервенявам за минути въпреки слънцезащитата, но след това първо пожълтявам, след това добивам бронзовикав цвят. Неутрални до леко жълтеещи продукти ми пасват най-добре. Зимата - двойка или вторият там най-светъл според номерацията, лятото - 3. Студените са твърде сиви в повечето случаи.
Ния, и аз винаги те чета с голямо удоволствие! Пиши Grinning Нищо, че с обичния ти Taint Idole на Ланком така и не намерих начин да се разбера. С какво ли не го пробвах като бази и кремове. Пудрен и сух стои при мен и това си е.... Вероятно и ЕГН-то има значение, не само сухата кожа.
Аз напоследък съм се видяла в чудо от нови кремове, слънцезащита и бази, които не работят едни с други.... Постоянно успявам да ги "пресека"  и да си направя кир ефект или "облаци" по лицето още преди да съм стигнала до ФДТ. Само при мен ли се случва?
Обикновено гледах да ползвам продукти от една марка в грижата преди грима. Напоследък взех да комбинирам и изобщо не ми се получава.

# 368
Mama galka23, към кой цвят се ориентира? Аз съм от светлите, но не и от fair. Буржоа Хелти микс 51/52 ми е перфектно, мисля да взема все пак първия.
Иначе аз съм с червенини по бузите, горя като домат, но съм топъл подтон, жълтеникъв. Ориентирай се по кожата към врата някак си, червенините заблуждават.
Мисля, че най-светлият ще е ми пасне. Доколкото съм ги гледала, имат три цвята.
На Буржоа и на мен ми пасва 51.

# 369
  • София
Цветът на косата и очите няма нищо общо с подтона на кожата. Моите са студени - лешниково-зелени и естествената ми коса е тъмно руса с пепеляв нюанс, което не пречи на кожата ми да е с жълт подтон, макар и светла.
Топлият подтон може да поизгори от слънце, но червеното бързо минава и става златисто.

# 370
Аз също не успях да определя подтона на кожата ми, ни вени, ни бижута, нищо не помогна. Имам себе си за много мургав човек,лятото ставам грозно черна,рядко почервенявам и вчера с учудване установих,че кожата ми е доста Светла (търсейки подходящ цвят фон дьо тен на лореал).
Голдън роуз бб крема (серията nude) средния ми заспа, гледайки намазаното на китката. Дне за първи път ще сложа и на лицето,да видим как ще е Simple Smile

# 371
  • волно калдъръмче
И аз много харесвам ББ кремът (някакъв Nude имаше в заглавието) на Golden Rose и често посягам към него, предпочитайки го пред далеч по-висок клас марки. Много нежно тонира, но все пак тонира. Прави кожата сочна и свежа. По-добре ми пасва през студените месеци, защото в топлото време по някое време лъсвам от него.
този ли е
Много го харесвам. Много е дискретен, но иска подновяване.

# 372
  • София
Този е, Вяра

# 373
Пак съм аз,пак с лаишки въпрос Joy .
Хубаво ви казах,че кожата ми е нормална,с омазнява не в т зоната,но днес,след нанасяне на бб крема, лицето ми лъсна. Не беше супер много,но ми направи впечатление. Това означава ли,че всъщност е мазна,но не съм забелязвала в другите дни, когато лицето в само почистено и съм сложила крем?
Какви са тайните за справяне с това лъщене? В Къшъна ли е тайната?

# 374
  • Бургас/Пз
Пак съм аз,пак с лаишки въпрос Joy .
Хубаво ви казах,че кожата ми е нормална,с омазнява не в т зоната,но днес,след нанасяне на бб крема, лицето ми лъсна. Не беше супер много,но ми направи впечатление. Това означава ли,че всъщност е мазна,но не съм забелязвала в другите дни, когато лицето в само почистено и съм сложила крем?
Какви са тайните за справяне с това лъщене? В Къшъна ли е тайната?
Кое ББ взе?? Nude или някое друго??

Общи условия

Активация на акаунт