Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 452
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Чудесна слънцезащита, която попива, няма цвят, няма филм върху кожата, а предпазва чудесно е SPF под формата на essence. Тези на D’Alba и Misha са ми любими, откакто живея в стана с по-висока влажност и яка жега ги оценявам още по-високо.

# 541
  • тук и там
NiaV, Благодаря! Предполагам това имаш предвид
Скрит текст:

И аз имам същият проблем като Rocket. Огромна разлика между кожата на лицето и тялото. Тялото ми е в пъти по-бяло. Ползвам по-светли ФДТ за кожата на лицето-така че да се изравни с кожата на врата.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 12:42 от Kaisia

# 542
Nia, още веднъж благодаря за ценните съвети! Ще го погледна и този на Loreal, който казваш.
За жалост, мен изобщо не ме бива в гримирането и неща като хайлайтър, бронзант и тнт. наистина са ми непознати. Затова толкова го издирвам този идеален ФДТ, защото аз с един продукт не мога да се оправя, а ако са 3 не знам! 😆
Иначе, кожата ми е мазна, пореста и с белези от тийн-акне и няма да стане само с частично нансяне на ФДТ.
Затова ми се искаше на место да се консултирам и да видя какво ще кажат специслистите.

# 543
Кожа с несъвършенства не минава с един продукт, за съжаление Simple SmileТрудна работа и много опити.

# 544
Кожа с несъвършенства не минава с един продукт, за съжаление Simple SmileТрудна работа и много опити.

Да, да, знам. Simple Smile
Като цяло мислех за комбинация на хубава основа (хидратация) + ФДТ.
Абе, трябва си ми консултация с професионалист на мен. Да не говорим, че и за подтонът имам леки съмнения дали е топъл или не. Просто в Стара Загора няма много места, на които да отида, затова Пловдив ми изглежда по-переспективен в това отношение. Simple Smile

# 545
Моят съвет е да попрочетеш хубаво и да имаш идея какво -що, иначе
в магазините могат да ти пробутат какво ли не.Оказва се факт.
Аз бих опитала с дрогерийни продукти първо.Нямам опит с кой знае колко козметика, но знам вече, че
на моята кожа силиконовите бази са ужас.После ФДТ стои мн.зле.Опитът ми е със скъпи, среден и дрогериен клас.

# 546
Аз съм в издирване на добра слънцезащита,за под ФДТ.Или пудра,но не тип ФДТ каквито са обикновенно слънцезащитните,а прахообразна.Има ли такова чудо?

Има! Има при корейската козметика, но и при западната също. Аз имам този продукт - не бих разчитала на него, но за леко матиране през деня в движение и натрупване на SPF става. Аз обичам да натрупвам няколко различни продукта със SPF :

А има и такива - сетинг мист със SPF

Подкрепям НИЯ за сънскрийните на MISSHA - много, много ги харесвам, като ги сравнявам както със по-претенциозни корейски такива, така и със френската класиката Clarins Ecran, със японските Shiseido от популярната азиатска козметика, както и със американските Algenist - все по-скъпи и прехвалени продукти!

Напомням на всяка девойка, наближаваща и прехвърляща 40-тта всеки път като си слага сънскрийн на лицето да си слага и на ръцете - апропо, всички твърде тежки, твърде мазни, твърде парфюмирани  са идеални точно за кожата на ръцете, която често е  най-суха и изтормозена от миене и дезинфектанти!

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:53 от Agent Provocateur

# 547
Nia, последвах съвета ти от преди няколко поста да пробвам Fresh Wear на Лореал и майче наистина успях да попадна на цвят, който много се доближава до моя и до голяма степен успава да уеднакви лицето и тялото ми! Или поне успява да направи разликата по-малко забележима. Simple Smile
Изненадах се, защото аз попринцип съм с топъл подтон, а Ivory се води неутрален, но някак си се получиха нещата. Grinning
Може ли и  някаква препоръка за база за грим?
Ако може нещо хидратиращо.
Гледах една на NYX - Bare with me Hemp 30 SPF, някой някакви отзиви за нея?

# 548
Не знам дали към мен е въпроса, но се радвам, че си улучила цвят. Какъв крем ползваш под ФДТ? Тук вече нямам дрогерийни любимци, но много харесвам smashbox primerizer и too faced hangover линията на марката. Първият повече- него го има в Дъглас (има и мини за проба), вторият е само в Сефора.

# 549
Момичета, а къде успявате да намерите Loreal Fresh wear пудрата, за да пробвате цвят? Намирам я само онлайн.В Лили и ДМ я няма.

# 550
Аз точно в DM съм пробвала тестери.

# 551
Дами, привършва ми свободната пудра на Шанел.Освен нея имам прахообразна на Кат Вон Ди и Метеоритите на Герлен, но не посягам към тях, нещо все не им харесвам като ги нанеса.Бихте ли ми препоръчали прахообразна пудра?Нямам претенции дали да е бюджетна или от по-високия клас.Благодаря Flowers Hibiscus

# 552
  • София
Призмата на Живънши, свободната пудра на Сисли, ла Прери ( количеството е огромно и си заслужава парите) , и супер бюджетната Аура.
Много е хвалена и свободната пудра на Лаура Мерсие, аз я имам, но никак не съм впечатлена.

# 553
Аз харесвам пудрите на Мак и Hourglass. Тази на Мак като че ли една идея по-добре сетва.

# 554
Благодаря Ви, ще погледна първо по-лесно откриваемите.На Аура и Мак кои точно са пудрите?

Общи условия

Активация на акаунт