Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 450
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Транспарантната prep+prime.

# 556
  • София
За тази пудра на Аура говоря

# 557
Здравейте, ползвате ли метеорити и могат ли да се ползват след фдт, без да се сетва с пудра, а само с тях?

# 558
Аз така ги използвам.
Пудра не използвам на лицето си. ФДТ/СС крем и отгоре фиксирам с Метеоритите.

# 559
Здравейте! От време имам хиперпигментация около устата(по тъмна кожа) не мога да я изсветля, ходих на дерматолог. Моля някой да ми препоръча добра изравняваща тена пудра с която поне малко да го прикрия

# 560
  • тук и там
С пудра само едва ли ще стане. По-скоро със силно покривен ФДТ. Има разни ,които (поне по рекламите),покриват даже тату. Другият вариант е пак  ФДТ с високо покритие,но да не е все пак за камуфлаж-като тези,които покриват татуировки.. Аз имам такова пигментно петно под окото-от слънцето. Ползвам си със високо и средно покритие ФДТ,но пак си личи де.Мен не ме притеснява толкова,та общо взето ме устройват средно покривни ФДТ.
Можеш да пробваш като начало с Дермакол(евтини са,има и  мини опаковки мисля-в нотино съм ги виждалa),ползвала съм като тийн,заради белези от младежки пъпки и е доста покривен.
https://www.notino.bg/dermacol/cover-silno-prikrivassh-fon-do-te … pf-30-miniatjura/

И по аптеките мисля че имат някои медицински козметики такива серии-Виши,Авен,Ла Рош и др.-може да попитате  на място.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 08:01 от Kaisia

# 561
Здравейте! От време имам хиперпигментация около устата(по тъмна кожа) не мога да я изсветля, ходих на дерматолог. Моля някой да ми препоръча добра изравняваща тена пудра с която поне малко да го прикрия
Привет, ФДТ или пудра ползваш ли по принцип? Като цяло за хиперпигментация и точно около устата, чудесна работа би свършил коректор. Такъв с червен към прасковен подтон неутрализира тъмната кожа отдолу и с продукт за равномерен тен отгоре- ФДТ или компактен ФДТ под формата на пудра отгоре пигментацията, в зависимост от степента, ще бъде по-малко или незабележима.
Виж това видео, не следвам тази дама за всички препоръки, но в случая показва как може да се коригира хиперпигментация с червило, руж и кънсийлър, както и с коректор. Има доста информация в YouTube, успех.
https://youtu.be/4rN80G4XuWY

# 562
При мен фдт изобщо не се задържа. Слагам към 8 сутринта и към обяд нямам почти нищо. Тези дни съм с фдт на Ланком и прозрачна пудра на MUFE. А имам много за криене напоследък, защото след ботокс в чело и гневна започна едно яко омазняване и ми избиха 10 пъпки по цялото лице. Сега вече са като червени ситни петна и много трудно се скриват. Приемам съвети за нещо покривно, което не задълбочава порите и е некомедоногенно.

# 563
Пробвай в обратния ред- първо крем, после пудра и накрая ФДТ.

# 564
Пробвай в обратния ред- първо крем, после пудра и накрая ФДТ.
Супер интересно звучи, ще пробвам задължително.

# 565
  • тук и там
Сетих се че Авен имат корегираща пудра.(за дамата с пигментация) Но не съм я пробвала точно тази.

Имат и ФДТ от тази серия  -кувранс ,който се води за камуфлаж.Нямам опит с тях,но може и да са сполучливи.
Виждала съм и други подобни продукти,само не съм сигурна кой цвят неутрализира пигментните петна.
Знам,че зеленото неутрализира зачервявания,но за пигментни-нямам идея. Може би лилавото?

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 09:02 от Kaisia

# 566
Фдт на Авен стои много хубаво и сочно.

# 567
Прасковено неутрализира тъмен пигмент.

# 568
Да, всичко с червен подтон се препоръчва, в зависимост на това колко тъмна е кожата. Обаче според мен по-сполучлив е коригиращ мазен/течен продукт- крем, стик, течност. Камуфлажен ФДТ отгоре не е необходим, дори мисля, че в случая не е нужно пълно покритие над коректорът, а просто цвят за изравняване.

# 569
Момичета,

Кой руж ще ми препоръчате за мазна, комбинирана кожа, леко суха дори.......търся издръжливост и хубав пигмент.
За бяла кожа, с неутрален до леко жълт нюанс .

Заглеждам Lancome, Chanel и Dior, но моля за по-конкретни насоки.
Кремообразен ли е за предпочитане или пудрен?

Общи условия

Активация на акаунт