Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 443
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Най- добрите ружове за мен са на Шанел. Отиди и пробвай, за да избереш най- подходящ цвят.

# 571
Вчера ми пристигна свободната пудра на Laura Marcier, днес я пробвах и не останах впечатлена. Не е лоша,но не е и нещо уау. Същия ефект,дори понякога по-добър постигам със stay matte на римел. При пудрата,особено под очите,установих,че най-важна е техниката на нанасяне, та от както потупвам леко с плоска четка, постигам много по-добри резултати с продуктите,които използвам.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 20:39 от elia1

# 572
Прекрасни очи с перфектна очна линия , даже не забелязвам останалото. Heart

И аз търся свободна пудра, сега съм с бюджетната на Аура, но се чудя дали да търся Призмата на Живанши, а  искам  и компактна в чантата да имам и се колебая на коя да заложа.

# 573
  • София
О, Боже, какво око! Красота! ❤

За сетване на грим под очите най - доброто, за мен, е Laura Mercier Secret Brightening Powder: Това е свободна пудра, създадена точно за сетване на грим под очите. Нанасям я с плоската четка на Laura.

# 574
Разкошно око и вежда!

# 575
Благодаря от сърце, момичета!
По отношение на пудрите пробвала съм прахообразната на Шанел, Призмата на Живанши, Hourglass- пресованата, а днес и прахообразната на Лаура. От бюджетните- прахообразни - на аура, римел, и nyх, пресовани - римел stay matte.
От всички най-старият ми любимец е пресованата на римел, безцветна - 001 (буквално имам 4-5 неотворени опаковки от нея и често я предпочитам пред всички останали) Аз съм със суха кожа и по отношение на матирането нямам проблеми с никоя. На аура е също много хубава, но аромата е отвратителен. Шанелската прахообразна бих казала,че е  много подобна на Лаура.
Въпреки,че съм със суха кожа много,ама много ме дразни усещането да не съм си сетнала фдт и коректора, та пудрата я използвам за цяло лице. Под очите - с плоска четка за фдт и леко потупване  постигам супер резултат - като фотошопирана става кожата, без значение от пудрата. За цялото лице ползвам бютибленъра, а понякога и голяма четка за пудра.
Преди ползвах блендъра и за зоната под очите, но някак пудрата винаги стоеше тежко.

Сега съм нарочила за проба свободната пудра на hourglass и хиалуроновата на Тери, по препоръка на Ния.

# 576
  • София
Хубава е много By Terry Hyaluronic Hydra. Имам и свободната и пресованата, но за под очите предпочитам тази, за която по-горе писах.

# 577
Обратна връзка и впечатления от Lancôme teint idole ultra wear nude - изключително лек, издържа ми цял ден (даже и в сегашните жеги), взех цвят 02 Lys rose изключително адаптивен е, защото като го нанасям стои доста по-тъмен от кожата (при пробата на отливката си вика пак ми объркаха цвета), но след като го мина с гъбката си е перфектния цвят. Не ми се събира, не стои като маска за разлика от повечето матови.
Ния, хиляди благодарности, не само за ФДТ, но и за спиралата, която отнесох с него. Имах някакъв талон за намаление, от който реших да се възползвам, та пак по твои впечатления допълних стойността и купих Lancôme Grandiose, която ми прави миглите двойно по-дълги. Не съм си мислила, че спирала може да направи такава разлика. 😂

За пудрите - чакам си прахообразната на Шанел, стискайте палци да дойде на време.

# 578
Навсякъде 20 е изчерпана от Шанелската пудра, не съм виждала на живо 30, не знам дали има голяма разлика. Поръчах номер 1 и 4 от пудрата на Аура по съвет на дамите в темата.Ако не ми хареса ще рискувам с 30.

# 579
Навсякъде 20 е изчерпана от Шанелската пудра, не съм виждала на живо 30, не знам дали има голяма разлика. Поръчах номер 1 и 4 от пудрата на Аура по съвет на дамите в темата.Ако не ми хареса ще рискувам с 30.

Има я в официалния им сайт, доставят безплатно при поръчки над 100 €, доставката е в рамките на седмица.

# 580
Illzy, в България съм, ако не дойде свирни, ще ти пратя ByTerry за събитието, стои прекрасно с този ФДТ. Всъщност този ФДТ се заглажда още повече с пудра и е разкошен за целта. Много, ама много се радвам, че са ти допаднали! Тъкмо щях да пиша в темата за спирали да не взимаш Idole.. пробвай я само преди това дали няма да се размазва и ако се- сложи пудра под веждите. Ще чакаме снимки после ❤

# 581
Пробвам я вече цяла седмица, размаза се само веднъж, когато нанесох и на долните мисли, но напоследък го избягвам, така че няма проблем.

# 582
  • При елфите ...
Моля, да ми препоръчате продукт (нямам идея точно какъв да е...) за изравняване на тена, да стои естествено, да се нанася лесно, да мога да го ползвам през деня... кожата ми е мазна и зряла на 50+ Wink Предложенията може да са както по-бюджетни и по-лесно намираеми... така и по-луксозни/скъпи... Simple Smile

# 583
Момичета, помагайте със съвет/мнения.
Миналата година си взех Лумене 6 в 1 СС крем - лятото изкарах с него, като лека форма на ФДТ. Стои страхотно и сочно на лицето, има си и прилично покритие. Тогава си взех си medium, но сякаш ми стои една идея по-тъмен отколкото ми се иска. Кожата ми е светла и при нанасяне разликата с шията идва забележима. Замислих се за по-светлия вариант, но последният път като минавах през Лили някой им беше свил тестера и нямаше "light" , но по мои спомени, той пък беше прекалено светъл. В Лили винаги съм виждала само 3 тестера - light, medium и dark. Обаче гледам из онлайн пространството има и други.
Та, на въпроса - някой ползвал ли е евентуално light, fair, medium и да може да даде някакво мнение/сравнение. Гледайки снимки из нета ми се струва, че "fair" ще дойде междинно межу Light и Medium...ама нали някой път снимката лъже. Ще направя втори път в ЛИли да го видя това светлото, но така или иначе като няма тестер на Fair, пак няма да мога да сравня. Та, ще се радвам да се включи някой с мнение/опит, че не ми се купуват два цвята за смесване Blush
Скрит текст:

# 584
Здравейте, в търсене съм на хубав фон дьо тен, за излизания, не толко за честа употреба. Да е от средно към пълно покритие за комбинирана кожа, да е сравнително издражлив.В момента ползвам double wear на Estee, но доста ми изсушава, събира се в някои фини линии, и не ми харесва особено. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт