Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 52 958
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Niav, предпоследната не е безцветната. Безцветната е кристал брайт (бяла прозрачна с малки бляскави частички).
Така де, аз затова казах че е последната, не предпоследната 😄
А извинението ми беше към Лола, имах малко проблеми и не влизах във форума известно време.

# 106
Няма проблеми, Ния!
Аз много харесах Shine Killer, така че всичко е точно😁
Имам да свърша пудри на Фенти и Hourglass, после пак си взимам Аурата. Само аромата ме дразни много😁

# 107
  • София
Тази румънка от последното видео, Агент, много я харесвам и аз! Professional Makeup artist e, живее в Париж.

# 108
И на мен ми е любимка. Бая пари похарчих покрай нейните ревюта Grin

# 109
Тази румънка от последното видео, Агент, много я харесвам и аз! Professional Makeup artist e, живее в Париж.
И на мен ми е любимка. Бая пари похарчих покрай нейните ревюта Grin
Мхмммм, и аз си я следя от години и много съм научила от нея! Ужасно приятна жена!

Да пусна ли и една друга моя любимка (ако следите и темата за гримиране ги знаете всичките, аз редовно досаждам на съфорумките там с моите любими инфлуенсърки!)

Виолетка, Моята френска страст! Откакто роди разреди, но много стил, много, без да изпада в тотални Инстаграмски визии!
https://www.youtube.com/channel/UCVMGTtoqRomDDZQFOsbHG1g

И една корейска гениална кака - каква техника на полагане на грим има тази жена WOW!!!
И нейни ФДТ-и имам Simple Smile))) не че ще заприличам на корейка в този живот, но надеждата умира последна! Grinning
https://www.youtube.com/channel/UCtCpkkzNnYixE9GEJVaCI8g

Като съм почнала - още една моя голяма корейска любимка!
https://www.youtube.com/channel/UCT-_4GqC-yLY1xtTHhwY0hA

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 20:40 от Agent Provocateur

# 110
Момичета след вашите коментари тук и аз исках да взема от Лили СС крема на Lumene.
Имаше 3 нюанса, нещо не ми пасна нито една . Доближавам се до средния нюанс (medium). Не знам като се нанесе на лицето дали се променя...

Също така видях и че има Lumene Longwear Blur Foundation?

Кое е по-добре според вас?

Аз съм със проблемна комбинирана кожа (този Лумен се води уж веган, не знам как ще се държи на проблемната ми кожа). Някой ако има съветги и препоръкки ще съм много благодарна.

# 111
Няма проблеми, Ния!
Аз много харесах Shine Killer, така че всичко е точно😁
Имам да свърша пудри на Фенти и Hourglass, после пак си взимам Аурата. Само аромата ме дразни много😁
Пробвай другата Аура, тя не мирише Simple Smile
Излъгах- смърди здраво. Просто отворената на Петрова не смърдеше. Сега и новата ще оставя отворена.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 18:05 от Анонимен

# 112
  • София
На Aura смърди ли? Не съм забелязала, ама сигурно, защото е старичка моята. Железарка е за нос през лятото - много минималистично нанесена.

Къшъните на Missha - обичат хубава хидратация отдолу, иначе ми стоят брашнени леко. Лицето с тях става мега фотогенично и почти не е нужно да се мазва коректор върху грозен белег от пъпка.

# 113
Здравейте! Моля за помощ при избор на ФДТ за нормална, склонна към омазняване и пъпки кожа. Искам да заменя Ревлон колорстей за мазна кожа с друг, сходен продукт. Спряла съм се на MAX FACTOR FACEFINITY FLAWLESS 3in 1, BOURJOIS HEALTHY MIX, L'OREAL PARIS TRUE MATCH или REVLON PHOTOREADY CANDID. Търся покривност, да не лъсвам и да издържи през работния ден.

# 114
От изброените само Макс Фактор е до някъде по изискванията.

# 115
Здравейте, да питам някоя от вас ползвали ли е този серум

Дали помага за свиване на порите? И ако някоя от вас има някакъв продукт който свива порите? С мазна кожа съм, леко проблемна на 24 години.

# 116
  • Пловдив
Аз ползвам серума, в момента съм към края на първа опаковка - ефект свиване на порите не видях. Иначе не е лош серума, попива много бързо,кожата не се омазнява с него, но...това е. Не е добра основа за ФДТ и няма ефект за свиване на порите.
И аз съм в търсене на продукт, който да работи. За сега за себе си, съм открила, че само хим.пилинги повлияват порите ми, но временно. Кожата ми не е проблемна, но си е мазничка в Т-зоната и имам пори.

# 117
Порите не могат да се свият, нали знаете? Нямат мускул, има отпускане от прекомерно излагане на слънце (в моя случай например, идва ми да се върна 10 години назад и да се бия по тъпата самодоволна черна физиономия из плажовете), замърсяване без добро регулярно почистване, медикаменти, хормони, възраст. Връщане назад няма- само временно замаскиране и моментен ефект. С микронийдлинг единствено постигнах чудни резултати, но трябва да се повтаря ежегодно, аз тази зима нямах физическата възможност, вече е късно.
Днес се видях с Петрова и какво да правим двете сами с деца, освен да ходим на пазар за ФДТ и пудра...
Отзиви- Живанши prisme libre- писах за него и преди, нарочно оставям снимки назад- за суха кожа е връх. Все едно наливам течна коприна на кожата си. Рай- сетва се, обаче изглежда много озаряващ. Прекрасен! Един кусур- виждат ми се порите с него, което доведе до покупка на 2 пудри и проба на 3та. В Лили имаше само 1 бройка от crystal bright на Аура, та взех нея за Агента и Light за себе си. Light също има някакви смотани блестящи частици, но не става. Промени цвета на ФДТна отдолу, изсуши ме на стафида и имам усещането, че ФДТ се изтри по-бързо с нея. В кофата.
В Криолан пробвахме показаните пудри по-назад в темата- моля някой със суха кожа да се изкаже за нея. Консултантката ме уверяваше, че подчертава пори повече и при проба изглеждаше доста брашнян. Но ако кажете, че го бива, утре се връщам.
ФДТ стикът на Криолан на пръв поглед ми хареса. Измих се, за да го пробвам веднага след покупка, при нанасяне веднага стоеше страхотно (овална четка). След около 15 Мин изглеждаше сух, но в момента изглежда доста добре, сякаш имам някакво собствено омазняване, което го направи по-човечки изглеждащ, а нямам. Вероятно на по-мазна кожа би изглеждал тежък, но при мен е супер.
Утре Петрова ще ме гримира и ще пробваме и по-мазничък вариант на Криолански ФДТ и ще се кача (ако съм Убава, ако е гаден няма да ви отегчавам). Рапорт даден.

# 118
  • София
Ния, а пробвала ли си DERMACOLOR CAMOUFLAGE CREME на KRYOLAN? A Dermacolour Fixing Powder? Никак, никак не е лош камуфлажът с много добра хидратация отдолу. Има много мънички размери за проба и голяма кутия - както на крема, така и на пудрата.
За пори - чела съм само отлични отзиви за ето този продукт за пори Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher, но още не съм го пробвала:

# 119
В Лили имаше само 1 бройка от crystal bright на Аура, та взех нея за Агента и Light за себе си. Light също има някакви смотани блестящи частици, но не става. Промени цвета на ФДТна отдолу, изсуши ме на стафида и имам усещането, че ФДТ се изтри по-бързо с нея. В кофата.
Хахаха, имам си подарък, йей! Мерси, прекрасна! Много приятно ми стана!
А защо има толкова голяма разлика между двете пудри на Аура!?!? Съставите сравнени как са?!?

За пори - чела съм само отлични отзиви за ето този продукт за пори Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher, но още не съм го пробвала:

Имах го преди години и силно си го обичах! След това докато се назландисвах дали да си го купя пак четох някакви мнения, че е реформулиран и така и не го взех. Много хубав продукт (беше), как е сега не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт