Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 449
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Happy, не съм, но днес ще ги пробвам- мацката в Криолан беше много готина, та си имам отливка от light версията на крема. Имаше огромни кутии от пудрите само, та ще се поназландисвам още и с нея.
Агент, ще разгледам състава на кутиите и ще пиша, онлайн не изглежда да има разлика...но има в пърформънса. Моята кутия от брайт е в Рим, не ми прави такива пакости и ако намеря още една ще взема докато съм тук.

# 121
Как я ползвате тази пудра, взех си я и аз.
На другите ми свободни пудри капачето е удобно да си сипвам малко количество и после с четката вземам по малко. С тази ми е малко неудобно предвид мрежичката и капака. В процеса на пудрене и вземане на пудра четката за пудра ми се оцвети от фон дьо тена и когато отново топна за още пудра ме е страх мрежичката да не се зацапа.

# 122
На мен контейнерът ми е много удобен, но можеш по същия начин да я потупаш и изсипеш в капачето. И ще се зацапа мрежичката, но не се запушва, поне при мен.

# 123
Пробвах и така, ама капачето не е равно и не е удобно с това островче по средата .

# 124
Не знам дали е правилно, но аз в повечето случаи топвам четката директно през мрежичката.

# 125
Аз също. Освен това с тази пудра често ползвам гъба вместо четка. Chef’s kiss, мога да я нанеса само на порите, без да има разлика с остатъка от лицето ми.

# 126
  • Стара Загора
Днес реших да пробвам пудрата на Аура AURA MINERAL LOOSE POWDER 04 CRYSTAL BRIGHT която купих. Ми тя много блестяща бе Simple Smile
Я кажете някоя друга, пак прахообразна, но да не блести така. По възможност да е безцветна, само да матира. Ще я нанасям върху ФДТ.

# 127
Днес реших да пробвам пудрата на Аура AURA MINERAL LOOSE POWDER 04 CRYSTAL BRIGHT която купих. Ми тя много блестяща бе Simple Smile
Я кажете някоя друга, пак прахообразна, но да не блести така. По възможност да е безцветна, само да матира. Ще я нанасям върху ФДТ.
Aura имат такава.Shine killer.

# 128
Аз искам да похваля една ВВ пудра на skin79.

Нанасям я като фиксираща върху Миша и стои много добре.
Кожата ми е нормална с леко омазняване в Т зоната.
Пробвах я и самостоятелно, нанесена с гъбката към самата пудра и също се изненадах доста колко добре стои.

# 129
  • Стара Загора
ДХ3 благодаря, ще я погледна.

# 130
Здравейте може ли да ми препоръчате слънцезащита за мнллг мазна кожа, която да не омазнява допълнително?

# 131
# 132
Здравейте може ли да ми препоръчате слънцезащита за мнллг мазна кожа, която да не омазнява допълнително?
Здравей!
Миналото лято кожата ми беше доста мазна и след дълго търсене и пробване на много продукти, при мен най-добре се държеше този крем:

# 133

Не оставя бели следи, не мазнее.

# 134

Леко оцветен крем, който се слива с цвета на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт