Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 479
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм с него, но ако сте по-тъмна, ще ви е бял. Ползвам го като основа за грим.

# 136
  • Бургас
Включвам се с едно питане, имам прасковена пудра на Есенс, като я купувах мислех , че ще е идеяална за под очите, обаче май цветът й си личи твърде много или аз слагам в повече, някой има ли опит с подобна пудра?

# 137
Момичета, тези който сте го ползвали Има ли наистина ефект и свива ли порите

# 138
Ползвала съм я и в момента също я ползвам от време на време.
За мен това е една от най-добрите дрогерийни матиращи основи. Моите пори не са чак толкова големи и проблемни, за това не мога да дам мнение за тяхното прикриване/свиване. Но пък матира наистина добре и грима се задържа по-дълго. Бонус (поне при мен) е, че не запушва пори и не излизат пъпки от нея.

# 139
Благодаря за отговора 🌺, слагам си я в списъка за покупки дано ми хареса.

# 140
Здравейте, препоръчайте ми продукти за мазна и проблемна кожа (основа, коректор, фон дьо тен, бб крем, пудра), всичко от което сте останали наистина доволни. Благодаря предварително Hug

# 141
Момичета, търся си покривни ФДТ и коректор за чувствителна, суха кожа с лесно запушващи се пори 🤪🤷♀ Лошото е, че съм от дълбоката провинция и няма къде да пробвам- поръчвам онлайн на принципа проба-грешка и така нито знам каква е консистенцията, нито какъв точно е цвета 😂 Пробвала съм EL DW  и револон колор стей - не стават за мен, на следващия ден съм с подкожни пъпки. Пробвала съм на Виши дермабленд и на Ла рош, но там не успях да си нацеля цвета. Сега съм се спряла на Мак пролонгуеър за околоочната зона- имам много тъмни сенки по рождение и се задълбочиха от периодично недоспиване + доста фини бръчици🥴 За ФДТ се чудя за Диор глоу. Бихте ли ми казали дали са подходящи за мен? Ще се радвам на всякакви съвети и предложения 🤗

# 142
  • варна

Някой с мнение за новата оцветена защита?
Моя близка го определя, като силно покривен, но лек и добре заглаждащ, дълготраен . Леко тъмен е най светлия цвят.Тя няма бръчки и не даде мнение , дали се утаява там след време.Аз очаквам да ми се обадят от Софармаси,когато пристигнат светли мостри.

# 143
  • волно калдъръмче
Момичета, търся си покривни ФДТ и коректор за чувствителна, суха кожа с лесно запушващи се пори 🤪🤷♀ Лошото е, че съм от дълбоката провинция и няма къде да пробвам- поръчвам онлайн на принципа проба-грешка и така нито знам каква е консистенцията, нито какъв точно е цвета 😂 Пробвала съм EL DW  и револон колор стей - не стават за мен, на следващия ден съм с подкожни пъпки. Пробвала съм на Виши дермабленд и на Ла рош, но там не успях да си нацеля цвета. Сега съм се спряла на Мак пролонгуеър за околоочната зона- имам много тъмни сенки по рождение и се задълбочиха от периодично недоспиване + доста фини бръчици🥴 За ФДТ се чудя за Диор глоу. Бихте ли ми казали дали са подходящи за мен? Ще се радвам на всякакви съвети и предложения 🤗
Аз също съм с този коректор на Мак. Имам вече бръчици и това е единственият коректор от използваните досега, който не се събира в тях. Всичко озаряващо като ФДТ според мен ще върши работа. Матиращите не са за нас.

Определи цветотипа си. Ако имаш зачервявания, търси нещо с жълт подтон или се спри на нещо неутрално от натуралния сктор. С топъл контур и прасковен руж нещата си идват на мястото. Розовите нюанси привличат окото. Топлото розово или студеното сивкаво розово не са за всеки. Ейвъри, пясъци, лешници са за светли кожи.

# 144
Добро утро на всички,

С Ваше позволение нахлувам в темата. 😊
В момента ползвам крем на Eucerin anti pigment, защото от слънцето ми излязоха петна на челото. Кожата ми е смесена, в момента ползвам покривен тонален крем на Тианде.
Та бихте ли ми препоръчали подходящ фон дьо тен за моята кожа, който да е лек и покривен?
Успешна седмица на всички! 🍀🍀🍀

# 145
  • волно калдъръмче
Буржоа, Ревлон колор стей, Лореал трю мач и безспорния фаворит на Лумене.

# 146
Joy, привет, със суха, реактивна към куп продукти кожа съм, имам уголемени пори, които се запушват лесно- пуснала съм мнения назад в темите, на много места и снимки- погледни, за да не пиша пак фермани и да отегчавам другите.
Вяра, не съм съгласна с насоките ти за неутрализация на проблеми и асоциацията с подтон на кожата. Зачервявания, вени, белези, черни кръгове и други се ‘маскират’ и чрез color correction, но с определени за това продукти, а не с ФДТ. Ако покривен ФДТ ги скрива и визията ви допада- дори не са необходими.
ФДТ цвят се избира само спрямо цвета на лицето/деколтето и рамената- за да не изглеждате като сглобена от 2ма души.
Малко са по-зле изглеждащи в грима от жълтеещ ФДТ на студен подтон с розацея, съчетан с топъл контур и прасковен руж imho.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 19:16 от Анонимен

# 147
  • Стара Загора
Не знам въпроса ми дали е за тук, но къде мога да проверя срока на годност на ФДТ на Кларинс. Пробвах в няколко сайта но не става. Кода на кутийката е 0010222. Пробвах и втората цифра да е буква - дава ми произведен 10.08.2010 год. Малко странно. ФДТ е CLARINS SKIN ILLUSION току що получен от makeup.

# 148
Момичета,някой с мнение за тези коректори?Чудя се кой от 3 те да избера https://www.notino.bg/estee-lauder/double-wear-instant-fix-concealer/p-16048013/    https://www.notino.bg/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-dlg … ektor/p-16047474/ https://www.notino.bg/estee-lauder/double-wear-radiant-ozarjavas … ektor/p-16048119/

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:44 от qeq

# 149
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате ФДТ. Бях със смесена, след като родих съм с нормална кожа, склонна към зачервяване. Имам несъвършенства и разширени пори и обичам доста покривни фон дьо тени.
Cc крема на Lumene покривен ли е? И с какво и как го нанасяте?

Общи условия

Активация на акаунт