Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Ай честито, сега ще търсим фея кръстница
от сега кавзам, че Селин ще загуби бебето или другия вариант е да го гледа Еда след време
Май познах за епизодите до май месец

Ще се скарат с Еда и Селин ще падне по стълбите, ще загуби "бебето" и Еда ще е виновна Joy в колко сапунки съм го гледала не мога да изброя Joy

# 406
  • Кърджали
Така ...Серкан ще работи с Кемалл бей по някакъв проект.

# 407
Еда чуждо бебе да гледа ли? Аааа не. Серкан да си взима перушана и да си гледат детето. Като не е държал пищова в гащите да му мисли.

Не вярвам да е бременна все пак.

# 408
# 409
Какво стана с Пъръл, не видях...

# 410
Какво стана с Пъръл, не видях...
Блъсна я кола Cry

# 411
Ееее, не може ли поне Енгин и Пъръл да са щастливи?

# 412
Ее, много проблеми в една серия, то направооо... 🤯🤯

# 413
  • София
Лъжлива или не, Мело беше длъжна при първа възможност да каже на Еда новината! Но тя принципно е наивна и отново я показват като такава в този епизод!

# 414
  • София
Тази прическа ала “тупе” явно е модерна в Турция... Grinning

# 415
Ще взема да подам документи за статистка... "белким" и на мен дадат някой % от тая фирма 😆

# 416
Еееее,направо в драмата отиваме...Не мога да се примиря ..Ако Серкан е бил със Селин, все едно на мен някой ще е изневерил,въпреки, че благодаря на Господ не ми се е случвало(поне аз не знам-ха-ха)

# 417
Колата блъснала друга жена и чантите на Пъръл, телефонът ѝ излетял и вдигнал онзи човек, който мислел, че Енгин е съпруг на блъснатата жена. Обаче докарали и Пъръл в болницата, защото казала, че е бременна

# 418
Ох, добре, че с други трагедии не ни натоварват....Grinning

# 419
Пъръл с близнаци ли каза, че е бременна Flushed
Каза: ,,Ще имам 2 деца". Ама дали близнаци имаше предвид или че Енгин е като дете... Joy

Общи условия

Активация на акаунт