Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 022
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Щом така я чака значи не е истина

# 437
Селин не искала Серкан да знае, щяла да замине и да го отгледа сама. Еда каза, че тя е пораснала без майка и баща, знае какво е и смята, че ако детето е на Серкан, той трябва да знае

# 438
Значи сигурно не е Серкан бащата ако наистина е бременна...не знам вече и не ми е и любопитно, просто искам да приключва тази линия!!!

# 439
Wtf, не можеше ли да не му отказва, нещо друго да измислят ужасно беше

# 440
Ясно, не са добре нещата... следващия пръстен, моля!
Наистина беше ужасно, предпочитам да беше припаднала в ръцете му, отколкото да отказва по този начин...

# 441
А дали ще има фраг или да не чакам 😁

# 442
# 443
Каза ли му, че Селин е бременна? Забива ми и не разбрах.

Да го отгледа сама ли ? Smile Тя, която с дявола ортак ще стане, за да се докопа до Серкан. Ако беше отдавна да го е пуснала в медиите като новина.

# 444
А дали ще има фраг или да не чакам 😁
До колкото разбрах, няма да има.
Репликите на Еда не ми харесаха последните..
Каза ли му, че Селин е бременна? Забива ми и не разбрах.
Не, каза му, че не може да се омъжи за него, защото той трябва да св ожени за Селин..

# 445
И този няма да е щастливия пръстен....

Лека нощ от мен. Няма фраг и няма да чакам да видя финала 3 пъти.

Благодаря за преводите, компанията, за всичко Kissing Heart

# 446
Много гадно беше, дано поне му каже защо...

# 447
Не мога д а повярвам в тази бременост.

# 448
  • София
Тя хубаво му отказа, което беше гадно. Но да му обясни защо отказва. Въпреки че не разбирам логиката й. Да приемем, че Селин е бременна, това не означва, че Серкан трябва да се жени за нея, без да я обича, само за да отгледат детето заедно. Еда и Серкан могат да са заедно и той пак да се грижи за детето си от Селин. Не че вярвам, че детето е негово. Просто да си обясня логиката. Wink А какво точно му каза Еда?

# 449
Бро, предвид, че знаем Еда каква е принципна, няма да се омъжи за човек, който чака бебе от друга и да разбие детството на детето. Ще има приказки от рода на "Това дете не може да израстне без баща, семейство..." 😒

Общи условия

Активация на акаунт