Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и честито на именниците. Relaxed

Днес почивам и се събуждам доволна, че денят е мой. Като е SCK ден е само SCK ден. Trollface

Едно Ханде за красота

# 76
  • София
Момичета,
подготвих 2 шапки. Качвам ги тук. Можете да кажете коя ви харесва повече. Можете да предложите и други сцени, с които да пробвам да направя нещо. Избрала съм тези двете, защото са ми любими, както и репликите към тях. Simple Smile

# 77
  • София
Честита първа пролет, момичета. Честит Тодоров ден, за тези които имат повод да празнуват.

Магийка честит имен ден на твоят любим татко. Нека да ти е жив и здрав. Още много дълги години да имате поводи да празнувате.

Хайде и от мен една Ханде...

И едни ХанКер...

# 78
  • Плевен / София
Момичета,
подготвих 2 шапки. Качвам ги тук. Можете да кажете коя ви харесва повече. Можете да предложите и други сцени, с които да пробвам да направя нещо. Избрала съм тези двете, защото са ми любими, както и репликите към тях. Simple Smile

Лично мнение...първата ми е по цветна и хваща окото, само голямата снимка стои малко размазана...

# 79
И моят съвет е да са по-цветни и според мен може да сс от по-нови епизоди.. 😇

# 80
  • София
Гости,
голямата снимка не стои размазана, а е с блър ефект съвсем умишлено. Wink

Магия,
предполагах, че ще предпочитате по-цветни снимки, но аз имам афинитет към черно-бялата фотография. За мен тя улавя по-добре емоциите. Затова, лично аз, харесвам повече втората шапка. Simple Smile

Новите епизоди не ме вдъхновяват нещо... Не се сещам за хубави ЕдСер моменти, с които може да се направи колаж... Confused

# 81
  • Плевен / София
mikipoli Ходих да купя книгата в Лидъл ...но я нямаше.

Гости,
голямата снимка не стои размазана, а е с блър ефект съвсем умишлено. Wink

Магия,
предполагах, че ще предпочитате по-цветни снимки, но аз имам афинитет към черно-бялата фотография. За мен тя улавя по-добре емоциите. Затова, лично аз, харесвам повече втората шапка. Simple Smile

Новите епизоди не ме вдъхновяват нещо... Не се сещам за хубави ЕдСер моменти, с които може да се направи колаж... Confused
Толкова ми разбира главата... извинявай...

# 82
  • Кърджали
От новите епизоди на първо четене се дсещам за камината.Сега с признанието, че си е върнал спомените. Честно казано друг момент, който да ми идва наум няма.
Дали да са чепро-бели или цветни, перетенции нямам аз. И аз като БРО си имам някакъв афинитет ксъм черно-белите снимки
Едит... И как се чака до довечера

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 12:12 от Aлекcандрa

# 83
Запис че, и благодаря за Новата прекрасна тема за нашите хубав и! Heart Eyes

# 84
  • София
Добре. Ето ви два варианта с камината. Wink

Знам, че казахте, че предпочитате цветни, но аз съм си привърженик на черно-белите и за мен това е изкуство... затова споделям още един черно-бял вариант. Simple Smile

# 85
Здравейте момичета Nature Sunny
Нека е пролетен денят ви и епизода довечера!

Да са живи и здрави всички именници!

У нас празнуват мъжа, свекървата и племенницата, но заради студеното време отпадна семейното събиране на село, където няма интернет. Няма да лъжа, че тайно се радвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 86
Започнали са снимките на еп. 37 Wink

Ново от еп.36

# 87
Значи няма да има фраг довечера...

# 88
  • Пришълец
Досега само за  nrgmama знаех със сигурност, че обича черно-бели кадри като мен, но имало и други момичета...
В шапката си е хубаво да има цвят, но и черно-бяла би стояла добре. Още повече, че не се задържаме на едно място повече от 4-5 дни и в този смисъл няма да ни омръзне. Хубаво е да пробваме различни неща. Бърборанке, добре ти се получават. Heart Eyes

Честита Първа пролет, момичета! Да сте здрави  и винаги да ви е слънчево в душите Flowers Tulip

Да са живи и здрави имениците и техните близки! Магия, Патерина Kissing Heart Kissing Heart

Али, Алекс,  колко е хубаво, че все някоя от вас е тук по време на епизода. В най-добрия случай и двете - допълвате се взаимно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
  • София
Аз за първи път хич не съм ентусиазирана за епизода довечера... Съжалявам, ако ви развалям настроението, но съм обективна и откровена. Сърцето ми е свито и знам, че нещо лошо предстои. Радостта ни ще е кратка. Серкан тъкмо си възвърна паметта, с Еда се събраха отново и се задава нова буря, която вероятно ще ги раздели. Въобще не ми харесва подобно развитие, защото това го гледаме от еп. 14 насам. Нашите тъкмо се приближат един към друг и нещо ги разделя. Все си мислех, че след 35 епизода на какви ли не проблеми между тях най-после сме достигнали етапа, в който заедно да се справят с проблемите, но явно сценаристите са на друго мнение. Надявам се, силно се надявам, че зрителите, от които зависи рейтинга, не са на моето мнение и довечера ще гледат, за да си покачим резултатите, защото от няколко епизода вървим надолу, което не е окей. Надявам се също сценаристите да ме изненадат довечера и да не съм права. Слагам розовите очила и, макар да съм с лошо предчувствие, ще гледам... и ще стискам палци за неочаквано хубаво развитие. Wink

Общи условия

Активация на акаунт