Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Тя хубаво му отказа, което беше гадно. Но да му обясни защо отказва. Въпреки че не разбирам логиката й. Да приемем, че Селин е бременна, това не означва, че Серкан трябва да се жени за нея, без да я обича, само за да отгледат детето заедно. Еда и Серкан могат да са заедно и той пак да се грижи за детето си от Селин. Не че вярвам, че детето е негово. Просто да си обясня логиката. Wink
на мен това ми звучи много добре, но комшиите това не биха го приели 😀

# 451
Вижте сега, разбирам, че Еда е наранена от това, че любимият й е спал с друга жена и ще има дете. Но постъпва супер глупаво и импулсивно...
За бога, той си е загубил паметта?! Защо тя се държи така, все едно сам е пожелал да получи амнезия и едва ли не, няма право да спи с никоя друга?! Ами ако никога не си я беше спомнил Еда, кво правим тогава?!
Не мисля, че постъпи правилно и разумно. Уж нямаше да крият и пазят тайни повече един от друг.

# 452
Пернатото каза, че няма да ги остави да бъдат щастливи, а е готова да замине и сама да си гледа пилето...
Интересно каква схема ще измислят новите сценаристи, но с такива серии рейтингът няма шанс да се вдигне...поне да не пада...

# 453
Фраг - йок. Сега Селин ще избяга, Серкан ще я убеждава, че не е спал с нея. Бременната ще е Еда. Кемал ще се намеси. Време ми е да взема химикала и да напиша края. Тази серия ме напрегна. И аз не зная защо. Не обичам лутане драма-любов-драма и накрая тъга.

# 454
Сякаш е оправдано това, че не бях особено ентусиазирана за епизода, особено след видяното..

# 455
  • Плевен / София
Това е краят....Моля да не ме биете , но серията не ми хареса....Ердем въобще не знам какво прави и каква му е ролята....Цяла серия гоним Дениз...той подписа, а после иска Еда да му прости...и бременността на Селин не ми се вижда да е измислена...И това да не казва Еда на Серкан също ми звучи недстоверно....Напротив Селин иска Серкан да знае, само че Еда да бъде тази, която ще каже "благата" вест....Няма да избягат от това клише СЦ...Еда ще откаже, защото е расла без родители и детето трябва да има такива Серкан и Селин...И не ми казвайте, че Серккан е бил на пост и молитва....Явно не е бил...Разочарована съм...и объркана Направо ми идва да се

# 456
Чувствам се все едно на мен са отказали и едновременно трябва да приема, че любимият очаква дете от друга.... по-добре да  беше Ердем

# 457
mi_si, този език видяха ли го вече в туитър или съм първата 😆

Не е устната й, вижда се ясно, че е трето тяло, различно от устните 😆

# 458
  • София
Клишето с бременната Селин направо получава наградата за поредното лошо написано от сценаристите клише, но не може да се отрече факта, че Селин добре се е подготвила! От една страна лекар, който съобщава по телефона конфиденциална информация, от друга страна - разпечатка на резултатите от изследванията, от трета страна, за да не стигне информацията до Серкан (Еда никога няма да каже на Серкан, а той има да се чуди в продължение на следващите 4-5 епизода защо Еда му отказа!) с историята, че няма намерение да казва на Серкан! Определено хитра интригантка, от висша класа се оказа Селин, всички останали, които ги вкараха в сериала не могат да й стъпят на малкия пръст! А на нас зрителите не ни остава нищо друго, освен да продължаваме да гледаме вместо романтична комедия, творческото безсилие на сценаристите под формата на мелодрама! Който има нерви и излишно свободно време за това, аз вече се съмнявам за себе си!

Гости, и аз като теб и още много други зрители съм объркана, разочарована, обезверена и обезсърчена!

# 459
Не изгледах края, умишлено.
Кълбото ми и познанията по турските сериали не ме подведоха.
И защото си  мислите, че Серкан не е помирисвал цветето на Селин. Все пак си е мъж.А на тях колко им трябва...
Сега ще гледаме има бебе- няма бебе, Селин ще е стеб, аз не и юруш Серкан Болат след Еда...ай стига.
Благодаря за компанията!

# 460
  • Монтана
Няма логика, Бро!...
Ще се насиля да я гледам втори път тази серия, но много зациклиха и направо ме вбесиха от малоумщини и претупани сцени!...
Слонна съм да разбера заради трагедията, сполетяла Биге и налагащата се промяна в сценария заради това, но тези господа, дето го измислят, явно са идиоти!...Извинявайте за квалификациите, но и самите актьори не са това, което бяха!...
И най-големите таланти не могат да спасят толкова слаб сценарии...
Жалко, но аз наистина съм разочарована!...И много, ама много съжалявам за похабените възможности на актьорския състав!

# 461
Чувствам се все едно на мен са отказали и еднавременно трябва да приема, че любимият очаква дете от друга.... по-добре да  беше Ердем
И аз така. Хем са ми отказали предложението, хем любимият е спал с друга и тя видиш ли е бременна..

# 462
Да не го мислим най-добре. Нали искаме епизоди.
Селин още в началото в колата, каза че няма да ги остави да са щастливи. Ясно е, че ще пусне интригата. По принцип съм от тези, които се депресират след лош финал на епизод, но този път държа фронта. Толкова хубави моменти имахме между Еда и Серкан в този епизод, че финалът изобщо не ме притеснява.

Не вярвам да е бременна по принцип, та камо ли от Серкан, но ако влезем в сферата на научната фантастика приключвам с Едсер.
Но не може така да е.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:19 от midnight__sun

# 463
  • София
Без думи съм, честно казано. Ще изчакам да видя какво са ни подготвили за по-нататък. Искам поне един фраг да изгледам. Все още не мога да повярвам, че Селин е бременна от Серкан. Та аз все още не мога да приема, че Серкан е бил интимен със Селин през тези два-три месеца, докато не помнеше Еда. Дано Еда му каже за тази бременност и не го протакват в 5 епизода като амнезията. Не виждам никаква логика в това да му отказва да се омъжи за него и да не му обясни причината. Та до вчера щеше да се жени за друг, само за да си спомни Серкан за нея. Прости му всичко от раз и се събра с него веднага. Как сега ще му отказва брак?! Тя, която го обича повече от всично. И той ще повярва, без да му даде основатвлна причина. Да бе да! Сценаристите дано са го измислили и не ни взимат за шарани.

# 464
Тъкмо на финала се включвам пак. Grinning
Изпуснала съм някоя и друга целувка, езици гледам даже сте видели, епизода пускам в ютуб след малко, само се чудя дали да не изпусна финала..А сега ще прочета вас, че мноого съм изпуснала. Благодаря на момичетата, които са превеждали! И на всички за мненията! Hug
Май както очаквахме края не е бил хубав, Еда му отказала без да му каже защо, както той скъса с нея. Ех, даже една цяла серия любов не може да има. Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт