Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Клишето с бременната Селин направо получава наградата за поредното лошо написано от сценаристите клише, но не може да се отрече факта, че Селин добре се е подготвила! От една страна лекар, който съобщава по телефона конфиденциална информация, от друга страна - разпечатка на резултатите от изследванията, от трета страна, за да не стигне информацията до Серкан (Еда никога няма да каже на Серкан, а той има да се чуди в продължение на следващите 4-5 епизода защо Еда му отказа!) с историята, че няма намерение да казва на Серкан! Определено хитра интригантка, от висша класа се оказа Селин, всички останали, които ги вкараха в сериала не могат да й стъпят на малкия пръст! А на нас зрителите не ни остава нищо друго, освен да продължаваме да гледаме вместо романтична комедия, творческото безсилие на сценаристите под формата на мелодрама! Който има нерви и излишно свободно време за това, аз вече се съмнявам за себе си!

Гости, и аз като теб и още много други зрители съм объркана, разочарована, обезверена и обезсърчена!
Нали....ами се чудихте защо две седмици не ми се гледа на онлайн....
Аз ако бях на мястото на Еда също щях да каже "не"....точно тя няма да остави едно дете без родители....И не ми казвайте, че могат да се оженят и Серкан да е отговорен за детето си...Селин така никога няма да излезе от живота им, а тя няма да е от тези, които ще им позволи да бъдат щастливи и детето ще е прекрасен инструмент за това....Много добре организирано, ако не е истина...Каква беше вероятността Мело да не е в стаята и да не вдигне 99%...така, че аз мисля, че това не е фалшива история....
На финала ...57 Потребители и 171 Гости преглежда(т) тази тема. +10 скрити потребители...

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:05 от gostenka68

# 466
  • Пришълец
Тъкмо на финала се включвам пак. Grinning
Изпуснала съм някоя и друга целувка, езици гледам даже сте видели, епизода пускам в ютуб след малко, само се чудя дали да не изпусна финала..А сега ще прочета вас, че мноого съм изпуснала. Благодаря на момичетата, които са превеждали! И на всички за мненията! Hug
Май както очаквахме края не е бил хубав, Еда му отказала без да му каже защо, както той скъса с нея. Ех, даже една цяла серия любов не може да има. Broken Heart
Хоуп, аз по същия начин - първо чета, после гледам Sweat Smile
За целувките може и да беше шега, но коментираха в Туитър, че имало цели 4 в рамките на 10 мин. Joy

# 467
Хайде , ако искате да залагаме Селин бременна ли е наистина или не Joy това си беше чиста схема, всичко беше нагласено , не видях целия разговор на Еда и Селин , но видях погледа й накрая, беше точно от онзи тип "ей сега ви изиграх" Joy
Този телефон в офиса може да е звънял и 5 пъти тоя ден , докато някой не вдигне Joy а на телефона е бил техния приятел лекар дето преглеждаше и Серкан Joy
Другият вариант е Селин да е била на лекар , защото не се чувства добре, но да са й объркали резултатите с друг пациент , това също съм го гледала Joy но залагам на това, че си е неин план от самото начало.
Думите на Еда бяха "Не.Не мога.Трябва да се ожениш за Селин." На мен ми е интересно как ще продължи развитието нататък, дано да не протакат много тази история.

# 468
Така, според мен направо удариха дъното тези сценаристи. Да ги питам какво ще измъдрят, ако не дай боже Биге не се е възстановила след загубата и примерно не се върне. Не само ще падне рейтинга, ами направо ще е отрицателен, вече се усеща и умората на феновете.
При Айшето историята течеше толкова лежерно и смислено, а сега определено се хващам че се чудя защо гледам. Наистина несвързани сцени, много слаби диалози, тотал щета в характера на героите. Чувствам се уморена, даже не ми се коментира. Наистина само двамата ГГ сериал не правят, трябва и акъл.

# 469
  • София
Нали....ами се чудихте защо две седмици не ми се гледа на онлайн....
Аз ако бях на мястото на Еда също щях да каже "не"....точно тя няма да остави едно дете без родители....И не ми казвайте, че могат да се оженят и Серкан да е отговорен за детето си...Селин така никога няма да излезе от живота им, а тя няма да е от тези, които ще им позволи да бъдат щастливи и детето ще е прекрасен инструмент за това....Много добре организирано, ако не е истина...Каква беше вероятността Мело да не е в стаята и да не вдигне 99%...така, че аз мисля, че това не е фалшива история....

Гости, аз не съм се чудила! Напротив, разбирам те напълно, защото усещанията ми за сериала са подобни на твоите, което е повече от видно от това, което споделям с вас! Аз гледам онлайн сериала, само и единствено, защото като представител на една зодия, представителите на която се определят като вечните оптимисти винаги сядам пред монитора с надеждата, че току виж сценаристите са се абстрахирали от всичко и всички около себе си (продуценти, фенове, рейтинги, класации и т.н.) и са започнали да пишат логично звучащи, смислено изградени и оригинални сценарии! Винаги в събота съм с доза оптимизъм и все по-често съм разочарована! За съжаление!

# 470
  • Монтана
По искрите на победата в погледа на Селин в прозореца след излизането на Еда смятам, че това е добре планирана и изиграна ситуация и че бременност няма...Всичко е интрига на Селин, просто ще мине време, докато излезе истината! На това залагат т. нар. сценаристи - печелене на време и пълнене на сериите с малоумщини и "ерденщини"/това го смятайте като висша степен на малоумни действия/...

# 471
  • София
За първи път спирам епизода и не чакам да гледам финала три пъти. Дано наистина нямаме фраг. Grinning

Какво да ви кажа... Ако Серкан е бил със Селин и тя наистина е бременна, то значи сценаристите въобще не са чели написаното от Айше и не са в час. Не могат по такъв начин да убиват една легендарна любов като тази на Еда и Серкан. Тук говорим за приказка, за една магичност, която ни привлече. Всички гледат този сериал заради невероятната химия между Ханде и Керем, влюбиха се в историята на Еда и Серкан и повярваха в любовта им, но подобно нещо просто я убива. Нищо няма да е същото. И химията на ХанКер няма да спаси любовта на ЕдСер. Няма да спра да гледам сериала, но ще съм много разочарована. Любимият ми герой Серкан хич не е онзи Серкан, който харесах. Да не говорим за любовта на Еда и Серкан... Убиха я. Broken Heart Имат време да помислят, дано да си оправят сценария...

# 472
Момичета аз съм в потрес! От 29 епизод гледам само онлайн (просто нямам нерви) и чета тук по време на епизодите преводите на момичетата. С всеки следващ епизод се напрягам вместо да ми е хубаво от това което съм гледала...🤯та в този ред на мисли започвам да се чудя - аз ли съм крайно сбъркана или турският зрител?!?? Не разбирам СЦ какво си мислят и какви им се мътят в главите🤮😡😭ето така съм след финала на всеки епизод и това да пускат фраг чак във вторник изобщо не ми допада! Напрягат зрителите, не им дават това което искат( Щастливи ЕдСер) , а вместо това ни набутват в лицето все почете драма, та как очакват зрителите да са доволни и да има гледаемост?

# 473
Според мен максимално бързо трябва да пуснат фраг, независимо че днес са почнали да снимат, защото ще загубят адски много фенове. Да не кажа и че са закъснели.

# 474
Абсолютно! И аз съм на същото мнение!

[/i]
Според мен максимално бързо трябва да пуснат фраг, независимо че днес са почнали да снимат, защото ще загубят адски много фенове. Да не кажа и че са закъснели.

# 475
Налбантова, нашият бърка вече реал със сериал, а може да си маркира територията..., че много кандидат Муратовци станаха ...
Споко, Селинката изобщо не е бременна, ако беше щеше първа да съобщи новината, а тя си трае Wink

# 476
Момичета горе главата.
Явно само аз ще гледам финалът за 3 път. Личи си, че нямам опит с турските сериали. Smiley

Ще я изяде.

# 477
  • Плевен / София
Оптимизмът е хубаво нещо....Но аз не забравям думите на Серкан...."Теб те няма в миналото ми, няма те в настоящето ми, няма да те има и в бъдещето ми"....Така, че човека си е живял със Селин....любовта му, за която си е спомнял и подаръка е готов....
Съжалявам, но не мисля, че Селин ще остави Серкан просто така....Той да се ожени за нея, защото е бременна, а после ще има да чакаме до второто пришествие за развод...А тя бързичко ще го накара да седне на сватбената маса, за да не и проличи....После и да излезе лъжата...Ще е след дъжд качулка....Не вярвам рейтинга да е /+/....И пръстенът за Еда въобще не беше в неин стил...безличен ми е...
Незнам дали вече ми се гледа онлайн ...честно момичета....Нямам нерви да гледам глупости...

# 478
Единственото,което ме успокоява е , че ако наистина Селин беше бременна от Серкан никога нямаше да изпусне момента да го изнуди  да се ожени за нея..А камо ли да си тръгне..
Просто всичко е нейна игра,така че спокойно...Серкан не е изневерявал на Еда...

# 479
От туитър "Имам чувството , че гледам Телевиса , ще ви дам спойлер , не е бременна, това е план на русата манипулаторка , за да раздели Еда Мари и Хосе Серкан , възползвайки се от техните чисти сърца." JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт