Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Копирам част от коментара на Габи, с която съм съгласна на 100%:
“При Айшето историята течеше толкова лежерно и смислено, а сега определено се хващам, че се чудя защо гледам. Наистина несвързани сцени, много слаби диалози, тотал щета в характера на героите. Чувствам се уморена, даже не ми се коментира. Наистина само двамата ГГ сериал не правят, трябва и акъл.”

И аз се чувствам уморена. От известно време насам гледам насила епизодите с превод - с надеждата да ми променят мнението, но уви... Много пълнеж, скука, безсмислици и тотална липса на интересни, интригуващи ситуации. И сега ще ви призная нещо - в другия летен ромком на Фокс (Мистър грешен) може главната двойка да нямаше химията на нашите, но второстепенните герои бяха трепач. Гледах ги с интерес и сюжетните линии там не бяха изсмукани от пръстите. Просто не улучиха нещо с Джан и Йозге. Отделно нали на Джан не са му фенове турците и явно не приеха добре сцената с ергенското парти, та там заради цензура са ги спряли. Така се говореше. Защо ви казвам това - защото гледам предимно ромкоми, а не драми, що се отнася до турски сериали. И ние откровено сме най-слабият ромком откъм второстепенни персонажи и сюжет. За съжаление. И в Любов под наем, и в Навсякъде ти, и в Мистър грешен имаше много по-смислени герои и ситуации. Истината е, че нашият успех се дължи на ХанКер и първите епизоди. Аз продължавам да гледам само заради Ханде и Керем. И ще гледам докрая заради тях. Но съчувствам на целия екип, че участва в това. Похабяват таланта на актьорите и потенциала на сериала за нещо много по-добро от един посредствен ромком, превърнал се в драмеди... Продължавам да гледам на живо в събота по две причини: любопитна съм; и по-важната - заради вашата компания. Simple Smile

Надявам се, не съм ви скапала настроението с коментара си. Не е това целта. Откровена съм. Знам, че сте свикнали аз да нося и раздавам розовите очила. Не съм ги свалила. Просто не мога да си изкривя душата. В този случай и розовите очила не помагат. Такова творческо безсилие се вихри тук, че... Не знам защо стана така. Сценаристите ли не стават, продуцентите и Фокс ли дават акъл за още серии, защото видяха, че фендомът е способен да понесе всичко, само и само да гледа ХанКер на екран. Тъжно е.

Благодаря ви за компанията, дружки! Заедно сме в това докрая. Kissing Heart

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:29 от Бърборанка с розови очила

# 481
  • Пришълец
Да онагледя Joy
...."отиде коня в Босфора"

# 482
  • София
mi_si успя да ме разсмее с “Еда Мари и Хосе Серкан”. Joy Joy Joy Селин трябва да е “Урсула Селин”. Много й приляга! Grinning

# 483
  • Монтана
Бро, честно и откровено мнение! Аз напълно подкрепям! Да, ще бъда тук до края, ще гледам епизодите, дори и да се ядосвам!
Ще гледам! А ти много добре си написала защо! Точно затова!

# 484
БРО, ти описа моите мисли перфектно. Преди нямах търпение в неделя да свърша работа и да седна и да гледам новия епизод, за да напиша дъъълъг коментар с всичките ми мисли и чувства... а последните 2-3 епизода изобщо не предизвикват нищо у мен, дори мога да кажа, че след онлайна миналата събота едва вчера изгледах епизода с английски субтитри. Искам и тук да пиша, но нямам какво да лажа. Интересно ми е, но съм много уморена, защото искам да видя щастие и любов, а виждам само руса манипулаторка..
Ще гледам, няма да се откажа, но лека-полека всички започнахме да сваляме розовкте очила, за жалост...

# 485
В страни от темата си мисля за резултатите от Dizilah утре. Също и за Ариза, която обяви финал, въпреки че рейтингът според тях досега бе стабилен между 5-6. Само тази седмица рязко спадна, заради Teşkilat. Най-нормално е да се изчака и следващ рейтинг, да се даде шанс. Та мисълта ми е, колко ли добри сериали рейтинг системата на Dizilah е пратила в забвение?

Edit: Да си призная, не съм гледала последните епизоди с превод. Казвам си, че е от липса на време, но не е заради това. Съгласна съм с по-горните мнения, но явно Ханкер ни държи тук и така ще е до края.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:36 от midnight__sun

# 486
Накрая на епизода са пуснали съболезнования за бащата на Биге

# 487
Абсолютно! И аз съм на същото мнение!

[/i]
Според мен максимално бързо трябва да пуснат фраг, независимо че днес са почнали да снимат, защото ще загубят адски много фенове. Да не кажа и че са закъснели.

Аз точно това забелязах , че в ютуб се въртяхме около 30 хил хора онлайн гледащи...

Което е супер малко в сравнение с предните епизоди... не направих снимка обаче за жалост, за да приложа доказателството.

# 488
Гости, нали се знаем и от други теми, та Серкан и да се ожени за небременната Селин и тя да чака след подписа да го съблазни и да прихване, това е другото клише. Ама той от голям мерак ще спи или на дивана у тях или на дивана на Енгин, може и да се изнесе в къщата в имението. И през девет къщи и десета, щъркела се обърка на кой адрес да достави бебека и ще се върне тъжен и унил да пусне бебето на други. И ще си казва " да се $%%$ в кухата тиква, пак не съм прочел адреса правилно".
Еда ще реди сополи у тях , Мело ще дрънка пак приказки за диви самодиви, Джерен ще гледа тъпо някъде през тях с израз " аз казах ли ви". Айфер ще вари сиропи и компоти за успокоение и ще се върти около Еда на пръсти. Айдан ще гледа накриво новата-стара снаха. Сейфи ще бърши нос зад завесата. Кемал бей ще е новия Кахраман, който ще оправи нещата.
Ердем ще запълва пространството до фикуса в офиса, Енгин и Пъръл за цвят заедно с Ферит ще се показват.

Това е предположение, де...

Ако някой има нерви да повтори или тепърва да гледа
https://www.youtube.com/watch?v=bVxcVKNsIb4

# 489
По искрите на победата в погледа на Селин в прозореца след излизането на Еда смятам, че това е добре планирана и изиграна ситуация и че бременност няма...Всичко е интрига на Селин, просто ще мине време, докато излезе истината! На това залагат т. нар. сценаристи - печелене на време и пълнене на сериите с малоумщини и "ерденщини"/това го смятайте като висша степен на малоумни действия/...
Точно. Да не говорим, че я чакаше...Подготвена да й покаже документ за бременност, самолетен билет и вопъл - Не казвай на Серкан!!!! Хайде, джанъм, ами са какво беше този напън до сватбата. Тя просто се е подготвила за момента, в който Серкан ще си върне паметта...Нали каза, че няма да допусне да бъдат щастливи...

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:42 от mari08

# 490
  • София
Каза че докато неяя има,Серкан и Еда няма да бъдат щастливи,все още не беше измислила плана с бременността,иначе изобщо не би им дала толкова време заедно.
Но пък Серкан е започнал постоянно нещо да забравя в отношенията си с жените.Точно си припомни Еда ,и го раздава с целувки ,с искри в очите  с нетърпеливо очакване.В тази серия  е забравил ,че любимата жена само се гали по косата,ако дойде в кабинета и момента е неподходящ се пита ,,ти какво правиш тука,, годежен пръстен  се дава,,сложи си това,,,а не паднал на колена.Всички тези забравени от него действия ми харесаха и припомниха потребността му от Еда ,която отдавна не съм гледала.,Нека си пишат сцени  с лъжите на Селин, тъкмо когато балона се спука по гръмко да се чуе.Не мисля ,че сценаристите биха си позволили такова предателство от Серкан,Филма би приключил за 1-2 серии,Еда ще се отдръпне .Докато ако има фалшива бременност ще има изобличаване,сдобряване, и по дълго прекарани часове с Серкан и Еда

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:16 от Leddel

# 491
  • София
Като гледам и Фокс, и страницата на сериала, и продуцентите мълчат за бременността на Селин. Никой не смее да публикува нищо по този повод. Няма го края на серията, няма я сцената с разговора между Селин и Еда. Защо ли? За един преател питам. Grinning

(За Инстаграм говоря. В Ютуб и Туитър не знам как е.)

# 492
От туитър още едно: "Момичета искам да ви призная нещо.. аз също съм бременна от Серкан , но не се притеснявайте, ще замина и ще отгледам детето сама" JoyJoyJoy  ох, на мен ми е много забавно , не си вживявам толкова във филма , чакам си публичното унижение на Селин и дано е скоро Smiling Imp

# 493
Не знам ефект или случайност, но в 8,57 мин, след думите на Селин, на фона на нощния Истанбул- светкавици и гръм, с една дума буря в рая наречена Селин.

# 494
Да си кажа и аз, че ако не беше така забавно при вас, вероятно отдавна щях да съм само на фрагове и тук-там някой откъс от сериала. Маргарита е онагледила прекрасно ситуацията, за съжаление конят отдавна куца, ще изтърпя сценаристките напъни единствено заради ХанКер, но ще играе мишката доста. На онлайна хващам обикновено почти само края на епизода.
Сега ви прочетох, дано да е само игра на Селин това, че иначе за каква легендарна любов говорим?
Дано успеят да сглобят интересен фраг, макар че първият по традиция не е особено хубав. Лека вечер на всички!
П. П. Специални благодарности на двете преводачки, Алекс и Али, в някои теми нямат нито една, ние тук сме ВИП направо, с две Heart

Общи условия

Активация на акаунт