Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Тук разчитам, на турското СЕМ. Ще трябва да си е държал пищова в гащите. Пък и нали имаше операция на главата. Аман от драма. Ама май/юни са далеко. Определено смятам, че Биге ще се върне другата седмица.

# 421
Ох, не мога да не се нахиля като ги гледам...

# 422
какъв бизнес ще прави Кемал със Серкан, дали е добронамерен?

# 423
  • София
Няма да е бременна. Ще е недоразумение. Селин ще се възползва. Серкан няма да й е показвал точилката за кекса. Той го готви само с Еда. Спокойно!

# 424
Каквото и да става и една мила сцена да има с тях и започвам да се усмихвам.

#büyükaşk
1.28M Tweets

# 425
  • Пришълец
Мари каза нещо над което се замислих - Селин ако изобщо е бременна, забъркала се е навярно с някакъв преди да стигне до Словения при наш забраван Серкан.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 426
Няма да е бременна. Ще е недоразумение. Селин ще се възползва. Серкан няма да й е показвал точилката за кекса. Той го готви само с Еда. Спокойно!
Ха дано....

# 427

То на Селин ще и е ясно, че не е бременна щото не е виждала точилка, но вероярно ще се възползва от посятото съмнение. Надявам се.....

# 428
# 429
Само на мен ли ми се струва, че в момента Айдан прилича страшно много на Лили Иванова?!

# 430
Айдеееееееееееее, отидохме в драмата. На Мело това не й бе работа да казва, ама...И пак страдание. Май/юни далеко...

# 431
А защо не дадоха дали и какво си говори Дениз с Еда когато той беше в офиса?

# 432
Разочарована съм. Много слабо с този пръстен... Що за форма и що за малък пръстен...

# 433
По-добре от цветето, дето носеше само тъга и раздели..

# 434
Тези стилисти не се научиха кога и как да обличат Еда.
Сложили й кожен гащеризон... Жената котка и трябваше бай Серкан бавно и славно да му сваля ципа, а то какво - "отиде коня в Босфора"..

Убедена съм, че е лъжлива бременността. Ако излезе истина и Селин снесе яйца, че се и излюпят - всеки ден ще пия по 5л. вода!!!

Общи условия

Активация на акаунт