Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 006
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Понеже Налбантова се покри, пусна бомбата с езика и изчезна 😋 ви оставям снимков материал за размишления! 😁

# 586
  • София
Лейди,
приятелката и колежка Ханде е осъзнала, че сега й е паднало да целува, има си оправдание - работата. Пресъздава достоверно страстта на своята героиня Еда. Wink Коя от нас би пропуснала да се възползва, ако й се отдаде такава възможност?? Кажете ми! Аз ще ви кажа - никоя. Grinning

Диалог между Ханде и Алтан:
- Ханде, не награбвай така Керем, не му пускай език, ще ни глобят!
- Ама чичо Алтан, аз се вживявам в образа си...
- Не се вживявай толкова!

# 587
Какво да разсъждавам над езика на Ханде, вие вашите мъже не ги ли целувате така 😀
Попадам на друг рейтинг качен от журналиста Yasin Özbek.
https://twitter.com/yasinozbek_/status/1373551094035546112/photo/1
https://twitter.com/yasinozbek_

Edit: Този сега си направи профила личен само за последвали го. Thinking

ДАали това е реален рейтинг, без манипулации?

# 588
Защо си мислите, че Ханде и Керем ще демонстрират нещо и на снимачната площадка. Не мисля,че са толкова глупави, ако има нещо между тях  да не спазват и договор,предполагам че глобата е доста солена, а от пари кой бяга.
И бялата кола, уж идваха заедно на снимки, а се оказа от сета.

# 589
Харесва ми настроението тук днес. Очаквах да е много минорно, но забелязвам, чв никой не обсъжда епизода, а всички се шегувате и закачате. Ей така ви искам, момичета любими! 😀❤

# 590
За бялата кола си беше ясно, че е от по време на сета. Не съм попадала поне аз на коментари, че е лично между Ханде и Керем.

Замислих се снощи и за пръстена, който и беше взел. И къде остана онзи Серкан, когато ремонтираха къщата за певицата и питаше Лейля дали цветето е достатъчно голям. Серкан искаше пръстена да се вижда отдалече, да се знае, че Еда е негова. Много недоизпипани неща има и ако сценаристите четат фандома толкова много неща можеха да включат.
И нещо, което също ми направи впечатление на първо гледане. Серкан, който не смяташе в началото,че заслужава жена и ангел като Еда. И Серкан, който мърмори, че Еда на следващият ден му натяква за това, че я беше забравил.
Нейсе каквото такова. Не искам да мърморя, просто си изливам разбъркано мислите. Smile

Edit: Есенна магия нямам идея. Видях го и го постнах. Миси е по-ориентирана относно рейтингите. Но съм склонна да вярвам, че не сме 3,30. Dizilah, знаете не са ми любимци. Trollface

# 591
И аз мисля, че трябваше да ни покажат някакъв сериозен разговор между Еда и Серкан. Той да й се извини, да обясни, тя да му каже, че е наранена, обидена, но го обича.. Аз нямам против да му натяква, все пак обидата беше голяма и аз също бих натяквала. А той изобщо не трябва да мърмори... сдобряването и амнезията ги заметоха под килима с няколко целувки и кекс, а не трябваше. Все пак амнезията оказа много голямо влияние на връзката им, Еда си изплака очите, а изведнъж всичко е забравено. Заслужаваме да видим Серкан, че се разкайва, въпреки че не е по негова вина.
Изобщо Еда и Серкан се държат като дългогодишна двойка, което изобщо не е така. То годежи, сватби, намеци за деца.. а всъщност са били заедно като двойка много кратко. Ама сериал да става 😀

# 592
  • София
От продукцията не са на нашето мнение, че Керем трябва да става performer на седмицата. Според мен гласят Сарп, който играе Ердем... Grinning

# 593
И аз из ИГ виждам фенове, които поздравяват Сарп за играта му и искат още повече сцени с Ердем! О, не не! 🤯🤯
А Керем има спешна нужда от подстригване, моляяя! Прическата му е... без коментар! Ханде, като си стоите вкъщи хвани ножиците и му оправи косата, джанъм! 😂😂🤯

# 594
От инстаграм страницата на Adtvanaliz сме колкото при Dizilah. Явно взимат техният рейтинг. Публикуваният от журналиста може и да е фотошоп.
Къде е истината ? Сигурно някъде по средата.

https://www.instagram.com/p/CMrFhGmsr34/

# 595
И на мен много ми харесва настроението днес в нашата тема. И аз съм в добро настроение, изгледах отново сцените с нашите от вчера, не мога да им се нагледам на химията на Ханде и Керем. Heart Eyes Любов с много изпитания е тази на Еда и Серкан. Разбира се, сц не са гледали какъв е бил Серкан преди те да започнат да пишат сценария, та обърквацията е голяма. И двамата са уморени, аха да започнат нов живот и се намира някой с новина, която да ги раздели.
В туитър виждам някои много напрягащи коментари и мисля да си ги спестя.
Аз имам един малко страничен въпрос, затова го слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Някоя от вас знае ли програма/приложение да си правя гифчетата в по-малък размер? Че намерих как да си тегля от туитър, а не ми дава да ги споделям тук. Благодаря ви предварително!
И още малко информация, която срещнах в туитър.
Скрит текст:
  Другата седмица нямало да има епизод на сериала с най-висок рейтинг в събота, че щяло да има мач на националния отбор. Според феновете сега е момента за повече реклама и привличане на публика. Трябва ни откъс и то скоро.

# 596
Нещо забавно: https://www.instagram.com/p/CMrCpMmqLPL/?igshid=1khfknqekllad
- Бих искал дете, разбира се, ако и ти искаш.
- Страхувам се, че ще прилича на теб 😀😀

# 597
Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
                             Добро утро романтични Момичета,

Снощи съвсем съзнателно не исках нищо да споделям, тъй като бях много тъжна. Не бях
                             ядосана защото от 2-рия фраг го очаквах и бях подготвена.
                             СЦ най-голямата вина е тяхна, че ни съсипаха любовната приказка.  И четиримата са СЦ
                             на   драма,  не знам как се справят с драмата, но с ромкома не се справят въобще. Според
                             мен са слаби професионалисти. С любовта не се справиха, с изграждането на сюжетните
                            линии на второстепенните герои също. Характерите на ГГ ги окепазиха, ако питате мен те се
                            справиха единствено и само с образите на Селин и Керем. Явно са специалисти по мръсотия,
                            манипулации и гадости, които на един нормален човек много трудно би му дошло на ум.
                            Напълно осъзнавам, че те са подложени на страхотен натиск от продуцент, рейтинг, фокс и
                            феновете на сериала. Лошото е това, че комшуто не може и няма да хареса тавъв освободен,
                            разкрепостен сериал като нашия, феновете искат любов и романтика както и положителни
                            емоции, което няма как да стане. Затова непрекъснато ни хвърлят в драма като спасителен
                            пояс да покачват рейтинга, за да има рекламодатели, за да съществува сериала иначе сме на
                            финал. Вижте какъв образ изградиха на Селин-перфектен злодей, явно тяхната публика харес-
                            ва това, а това че ние си гризем клавиатурите тях въобще не ги интересува. Аз също съм въз-
                            мутена, но какво да направя от мен нищо не зависи. По повод Селин съм категорична, че не е
                            бременна или ако е не е от Серкан, те в предните епизоди ни го подсказаха, че близост няма.
                            Подсказаха ни и че, когато ги гледаше на брега каза, никога няма да ги остави да бъдат щаст-
                           ливи. Подготвила се беше с документи и обаждане по телефона някой да каже друг, а не тя.
                           Това момиче е демон и добре са го измислили, но добротата, съпричастността, липса на
                           всякакви подмолни действия , честност, почтенност тя въобще не знае за съществуването на те-
                           зи  понятия. Някои от вас казват, че Серкан е мъж все пак и не може да не е направил кекс, но аз
                           мисля, че не е стигнал до там поради факта, че в Словения беше в тежко състояние  и гледаше
                          като безумен, а след като се върна в Истамбул Еда така му обърка мислите, той съвсем се спих-
                          на. Когато мъжете изпаднат в такова здравословно състояние и да искат кекс не могат да го
                          направят, това го знам от мъже мои приятели . На мъжете психиката им влияе много силно
                          на точилката, просто не става, а и като се има предвид, че секса е в главата - съвсем. Не мисля,
                          че СЦ ще посмеят да стигнат до това да го направят бащица без време. Селин ще бъде разкрита
                          и както казах един мой друг пост Серкан силно ще се изненада, очаквам справедливост, въпре-
                          ки, че вече и по тази тема се отчаях.
                          Ядосвам се също така, че нямаше смислен и сериозен разговор между ГГ, а все едно нищо не
                           не се е случило, Серкан трябваше да си посипе главата с пепел и имаше нужда от едно по-
                           съществено извинение, но къде ти? Йок.
                         Толкова ги харесвам и обичам Керем и Ханде, че ако ще и най-некадърните СЦ да пишат сцена-
                        рия пак няма да ме спрат да гледам сериала .   Аз съм доста инат човек, успявам да го контро-
                        лирам и не го правя често, но заинатя ли се устоявам.                                     

Да благодаря на Ели и Алекс за преводите им и за удоволствието, което ни доставят и радват.
                        Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
                         За мен снощи беше удоволствие да бъда част от вашата компания, да чета коментариите ви, да
                         се информирам, да гледам бездиханна снимките, които публикувате, благодаря ви.Страхотни
                         сте Момичета, радвам се, че ви намерих и прекарах незабравими моменти с вас. Знам, че сериала
                         в един момент ще свърши, но аз няма да забравя моментите в които тръпнех, плаках, смях се със
                         сълзи, преживявах страхотни емоции с вас.SmileHeart

# 598
Славена ние знаем, че Ханде и Керем не се натискат по сетовте, имат си къщи за тази работа 😁🙈!
Съгласете се обаче, че целувките им са рядкост за турските сериали! Те обикновено си целуват брадичката или ноздрите, а близките планове са забранени! 😍😜
Магийке правилно отбеляза, така си целуваме мъжете, не колегите! 😅

# 599
  • София
Добър ден момичета! Наспахте ли се?
Пак да си кажа, аз съм доволна от снощната серия. Като знам че 6-7 серии бях подложена на мъки заради безпаметността на Серкан, снощи направо съм щастлива. Особено от първата част. Имаше много прекрасни моменти. Не го ли чакахме този момент. Защо да започваме сега да си вгорчаваме насладата от тази чакана с нетърпение любов. Прекрасници са Ханде и Керем. Играха го на живо.
Това с бременноста на Селин го знаехме, така че не можа да ми развали общото впечатление. Пък и това е част от пътя, който ще изминат Еда и Серкан преди да има една наистина голяма и луда сватба.
Пръстенът според мен нарочно са избрали да е по-незабележим, защото онзи, големият, красивият и неповторим пръстен ще бъде поднесен за истинската сватба.
Добре бяха включени и комедийните моменти. Ердем, доста изилишен, но го има. Изигра си нещата. Смях се на момента, когато Енгин припадна в болнищата, а Пърл се чуди зад него какво се случва.  Беше наистина смешно.
Музиката в този сериал е най-доброто, което може да се иска. Липсват типичните турски песни. Прекрасно са вкючени английско звучащи и то добре подбрани за всяка една ситуация. Браво на музикалният режисьор.

Относно рейтинга, отново съм озадъчена. Не съм математик, но претендирам да имам логично мислене. Питам аз, след като турският зрител, според тяхната Сомера, е гледала най-вече СЧК и водим класирането, защо в този уж официален рейтинг сме толокова назад. Нещо двете класирания не ми се връзват.
Да не говорим за социалният рейтинг, който другите турски сапунки не могат да го постигнат никога. Включвам и този нов рейтинг качен от някакъв друг журналист. Дори и той е по-реален.
Крайно време е комшиите да сменят системата на отчитане. Цял свят им се смее вече. Никой не им вярва.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 14:16 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт