Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Толкова ли сме откачени с Мики, та чак Айдан и Айфер 😂😂😂🤪

# 706
БлагаВест, дърпаш ме за клавиатурата. Хич не искам да ги пиша тези неща, но сърце юнашко не трае  Stuck Out Tongue Closed Eyes Няколко дена си мълча и викам, айде няма да коментирам клюките... и ето, кака Сийка пак ми изби Kissing Face

За Ханде е почти сигурно, че след връзката ѝ с Екин Мерт, започва такава с един от близките му приятел - Мехмет Динчер. Можете да се сетите какви са коментарите по въпроса. Мурат Далкълъч май и той е бил в тази компания. Сега с клюката за Мурат 1 и Мурат 2 се опитват да направят същото внушение, че от единия приятел се е прехвърлила на другия Rolling Eyes За мен това е по-обидното в случая... Дали има истина, или не - те си знаят. Аз също като azisiq мисля, че този слух може и да е за отклоняване на вниманието от Ханде и Керем, но може и да е отмъщение. Далкълъч едва ли има такова влияние, че да го изфабрикува и да го наложи сред жълтите репортери... освен, ако самите те не са решили да сменят тактиката и щом на въпроса за връзка между Ханде и Керем разбраха, че няма да получат отговор, преминават в атака с въпроси за друга предполагаема връзка и пак топката е полето на Ханде Rolling Eyes Керем засега излиза сух от водата, но не изключвам и на него нещо да му измислят, за да е пълен купонът Smirk

# 707
  • Плевен / София
Толкова ли сме откачени с Мики, та чак Айдан и Айфер 😂😂😂🤪

Те си станаха първи дружки....Няма лошо да се сватите....

# 708
Мики, прекрасна новина! Да ти е честита племенничката! Наистина дано тази ужасна ситуация около вируса отмине по-бързо, че да успееш да я видиш и да я нагушкаш едно хубаво! Heart
Аз цял ден бях в лошо настроение, имах и доста неща, които преди час някъде успях да свърша изцяло. Но новината на Мики и ето това ми оправиха настроението. Даже бях забравила за Селин Joy Ей, дано доживеем да го видим и в сериала, и в реала (да се надяваме) Heart Eyes

Тези фенове винаги ме изненадват с толкова успешните си фотошопи. Ако бях и аз толкова напреднала, какви неща щях да правя Joy

# 709
Магийке, признавам, че ти си по-кротката от двете ви с Мики. Тя ми се вижда по-голяма дивачка, но няма как да ви разменя, сори. Рода си с жениха 😆
(Търся ти Сейфи, но сред нас няма мъжКо, така че - женско Сейфи ще имаш. Май Марги ми се вижда подходяща 😉)
Ханде до два дни ще удари 20млн. Два дни и половина, за да съм точна 😏

# 710
  • Пришълец
Оо Налбантова, това за Марга дето я виждаш като Сейфи в женски вариант си е направо комплимент Wink

Загледах се пак в колажа с Ханде, Керем, с двете деца на ръце... едва сега забелязах, че третото е на път..Изобретателни са Joy

# 711
Марги, с теб ще сме неразделни, според Налбантова, ама аз нямам нищо против 🥰😀
Мики, да знаеш, че аз няма да имам против мини Еда/Ханде, както имаше истинската Айдан в началото, аз съм добричка 😇
Кого още търсим? 😂

# 712
Мики, честита племенница! Нека бъде здрава, да ви носи много радост и да има безкрайно щастливо детство! Hug

Алекс, благодаря за труда, който полагаш за превода на сцените! Hug

Днес цял ден снимат в апартамента на Серкан, даже продължават да снимат по последни данни. Сириус и той бил на сета. Какво ли ще ни показват там People Eyes

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 23:15 от hopexx

# 713
  • Пришълец
Магия, доверяваме се на преценката ѝ Grinning

Хоуп, отива ти. Kissing Heart

# 714
  • София
БлагаВест, дърпаш ме за клавиатурата. Хич не искам да ги пиша тези неща, но сърце юнашко не трае  Stuck Out Tongue Closed Eyes Няколко дена си мълча и викам, айде няма да коментирам клюките... и ето, кака Сийка пак ми изби Kissing Face

За Ханде е почти сигурно, че след връзката ѝ с Екин Мерт, започва такава с един от близките му приятел - Мехмет Динчер. Можете да се сетите какви са коментарите по въпроса. Мурат Далкълъч май и той е бил в тази компания. Сега с клюката за Мурат 1 и Мурат 2 се опитват да направят същото внушение, че от единия приятел се е прехвърлила на другия Rolling Eyes За мен това е по-обидното в случая... Дали има истина, или не - те си знаят. Аз също като azisiq мисля, че този слух може и да е за отклоняване на вниманието от Ханде и Керем, но може и да е отмъщение. Далкълъч едва ли има такова влияние, че да го изфабрикува и да го наложи сред жълтите репортери... освен, ако самите те не са решили да сменят тактиката и щом на въпроса за връзка между Ханде и Керем разбраха, че няма да получат отговор, преминават в атака с въпроси за друга предполагаема връзка и пак топката е полето на Ханде Rolling Eyes Керем засега излиза сух от водата, но не изключвам и на него нещо да му измислят, за да е пълен купонът Smirk
Кате в началото, когато започна да се носи слух, че има нещо между Ханде и Керем и него взеха да го спрягат ту с Демет, после с Мелиса. Сега дойде ред и на Ханде.

# 715
  • Кърджали

Искам да се извиниш на Еда
Скрит текст:
Лейля:Добро утро, г-н Серкан.
Серкан:Добро утро!Селин дойде ли?
Лейля :Не дойде.
Серкан :Добре
Ердем:Днеа тук ще гори. Трябва да си подготвим филийки (глупава шега на Ердем)
Лейля :Ти само за храна ли мислиш?
Селин:Кажи, Серкан.
Серкан :Селин, къде си?
Селин:Днеа не мисля да идвам в офиса.Малко съм неразположена. А и искам да остана малко сама.
Серкан: Бързо оздравяване. Но...
Селин :Но какво?
Серкан :Селин, наистина не разбирам... Как може да го направиш?
Селин:Ме съм направила нищо.
Серкан :Селин, как не си направила нищо? Опита се да откраднеш и моят и живота на Еда
Серкан :Ти не си спомняше. Помнеше само мен. Обичам те. Каквото и да съм направила, беше за да имаме един щастлив живот с теб. Бях до теб в най- трудните ти дни. Повика ме - дойдох, сега доколкото разбирам трябва да си тръгна.
Серкан :Никъде няма нужда да ходиш.
Селин:Ще дивърша работата си, ше ти прехвърля акциите и ще замина
Серкан :Нищо от това няма значение. Не искам да ми връщаш акциите. Некамостамат заради доброто, което си направила за мен. Така ше сме се разплатили. Ако искашмда си тръгнеш - върви, ако искаш да останеш - остани. Направи каквото ше те кара да се чувстваш щастлива, наистина ти желая щастие. Но ше поискам нешо от теб. Извини се на Еда..
Селин :Какво? Никога!
Серкан :Селин, открадна любовта ни, живота ни...
Селин :серкан, никога. Няюа сила, която да ме накара да ѝ се извиня.
Серкан: Селин, моля. Моля те, извини се на Еда. Става ли?Казваш, че ме обичаш. Значи все още някъдв в твб е останала съвест. Извади я, използвай я и се извини на Еда.

# 716
Мики, честита племенница! Да е много здрава и  много да ви радва!
И аз благодаря на Алекс за преведените сцени.
Ако снимат в апартамента на Серкан , би трябвало бързо да се разреши проблема - Селин.
Дано от тук нататък да има повече сцени  Серкан - Еда. Сценаристите могат да измислят повече забавни моменти между тях. Като не могат да увеличат рейтинга в Турция, поне ние - международните фенове да  сме доволни.

# 717
  • София
Разбирам, че Серкан е джентълмен, но ме дразни това прекалено добро отношение към Селин. Тя просто не го заслужава. Нима е сляп за всичките й интриги?! Не може да не си дава сметка колко лош човек е тя. Според мен е излишно мил и разбран спрямо нея. На Пъръл също й се чудя. Винаги подкрепя Селин, влиза й в положение. Пъръл и Серкан все се опитват да я разберат, прощават й. Защо?? Ето това не разбирам. И нещо друго - много ме дразни фактът, че интригите на Селин си останаха неразкрити. Толкова много неща натвори - и преди заминаването й за Дания, и откакто се върна. Но мина между капките. Толкова лошотия остана безнаказана...

# 718
🥳 Мики, Честита племенница!🥳
😂 И кума ще става и хоро ще води 😂
🍀Да расте здрава и щастлива! 🍀

Този момент го бях забравила😉

# 719
  • Монтана
Алекс, страхотен фен и човек си! Благодаря ти, много ти благодаря!
Бъди здрава, и ти, и цялото ти семейство!
Преводите са изключително добри и смислени!
Трудът ти е безценен за мен!

Общи условия

Активация на акаунт