СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 863
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Още ли важат стандартните преди брекзит условия за доставка от Англия с превозвач ggbg

Не, за съжаление! Цените за килограм се вдигнаха ( мисля, че сега са около 5лв/кг) и доставките не са толкова редовни както преди.

# 616
И аз "обработвам" мъжо за море, той нещо се дърпа. Не конкретизира, че се притеснява от бременността, но аз така го усещам. Може би ще запазим нещо в последния момент.

За дрешките, аз също обмислям цели ромпърчета и 3-4 "по-официални" нещица за излизане. Много бързо ги израстват, та изобщо не мисля да влагам куп пари в дрешки. Плюс това по-качествените струват колкото моето облекло 😆
Основно бодита - с къс и дълъг ръкав, пижамки, ромпъри цели. Някак си ританки и боди ми се струват по-неудобни, а отделно, че чорапите трудно се задържат на крачетата 😄

Относно бебето, все още не го усещам /17+5/, или може би усещам някакви неща, но мога ли да бъда сигурна, че е бебка.. чак се притеснявам вече.. не е ли време да започне да ме подритва 😁

# 617
Някой може ли да пусне линк с пижамки с ръкавички. Не знам, дали съм много зле, но не намирам никакви резултати в мрежата. Относно Шкорпиловци аз бях няколко лета на много приятни бунгала Alexander  http://www.booking.com/Share-a0HxkJ. Не знам, дали няма да е хладничко юни месец,  иначе е супер мястото. Вие планувате ли да работите до началото на 45 дневния болничен?

# 618
Аз съм 18+3 и усетих първите движения преди около 10 дни, но само няколко дена и след това нищо. И аз много се притеснявам.
А за работата ще се наложи да изляза в болничен. При мен е много натоварващо . Миналата седмица имах много неприятности с клиенти.Не си струва да си го причинявам .Колкото и да ми се искаше да съм повече време заета.
А за почивка се надявам да има.Първо естествено като наближи ще се консултирам с АГ.Имам голяма дъщеря, която ще остане много разочарована, ако не я заведем на море. Надявам се да успеем да отидем за няколко дни в края на юни и средата на юли.

# 619
На повечето ромпърчета има нещо като обърнато ръкавче, което като се обърне покрива ръчичките. Аз не съм ползвала тази опция. Също така рядко съм засичала такива с ципове, лично моите всички бяха с копчета, което  за мен не е било минус. Аз живея във Варна, но мнооого рядко ходим тук на море. Не си падаме по препълнените плажове. Ходим основно на Шабла, където има едно заливче и спокойно мога да пусна детето да се плицика без да се страхувам, че ще влезе надълбоко, защото плиткото е много надалеч.

# 620
Шабла е супер, ние ходехме до там преди да имаме деца Simple Smile сега нз как ще преживея пътя с тях.
Аз планувам да работя до края, дано всичко е наред. Но и работата ми позволява да не се стресирам допълнително в момента.
Благодаря за бунгалата в Шкорпиловци!

# 621
These sleepsuits have integral scratch mitts up to 3–6 months and the feet are designed with lined inners for comfort. - https://www.next.co.uk/g27700s9/374691#374691

Ето тези например и повечето които гледам си пише в описанието това което цитирах отгоре

Някой може ли да пусне линк с пижамки с ръкавички. Не знам, дали съм много зле, но не намирам никакви резултати в мрежата. Относно Шкорпиловци аз бях няколко лета на много приятни бунгала Alexander  http://www.booking.com/Share-a0HxkJ. Не знам, дали няма да е хладничко юни месец,  иначе е супер мястото. Вие планувате ли да работите до началото на 45 дневния болничен?

# 622
Този път планирам да изляза болничен в началото на 7ми месец. С баткото работих до 45 дена преди термин, но сега няма да си го причинявам. Не си представям да работя в жегите с големия корем, а и не виждам реално смисъл.

# 623
При мен също работата е по-натоварваща и не знам дали ще издържа до края на Юли. По-скоро си мисля да работя до края на 7-мия ми месец и после Relax 🤗

# 624
Сега се сетих, че прочетох някъде за ванички. Аз мисля да ползвам със стойка, за да не съм наведена постоянно, въпреки, че всеки казва че бебе се къпело бързо. Но пък като чисто нова мама, не знам дали бих могла бързо да се справям, като дори не знам как ще държа нещо толкова мъничко. Та мислех си за тези, които имат и повивалник, който е като капак на самата ваничкаи е с маркуч за източване. Може да се ползва в стая и после директно на повивалничето да се подсуши и облече, може и в банята. Само не обърнах внимание дали се разглобява. Т.е да си ползвам ваничката в банята, а повивалника в спалнята.
Относно гостуването на по коктейлче, нямате грижи. Да се постопли малко и ще измислим нещо Simple Smile
За болничните - работя в семейната фирма и така или иначе си оставам да си работя от вкъщи, когато искам. Обаче като се чувствам добре, предпочитам да съм сред хора и да се движа. Иначе съм си на компютър, но не се налага нон стоп да съм седнала на него, така че си имам и разходки и по няколко обедни почивки даже Joy

# 625
Аз работя като частно GP и водя лекции в университет, плюс че имам блготворителна работа към местна благотворителна организация, понеже сега съм изцяло онлайн, мислех да карам до последно, защото септември е натоварен месец обаче няма да успея и излизам майчинство на 01 юни с уговорка ако се чувствам в кондиция да се върна след Коледа, но ще видим как ще е, честно казано работата ми мн че натоварва в момента, нямам търпение за почивка, това е супер нетипично за мен, с първата бременност учех и правех докторантура до 9м, върнах се септември на лекции, а мъжът ми носеше бебето да го кърмя, докато сега умът ми е на омлет , не се виждам как ще се справя 🤯😖

# 626
  • au bout du monde
Толкова хубави летни дрешки за бебенца има⛱️
Жалко че сега само ромпъри и дебели дрехи ще се купуват😒

# 627
Ние също имаме голдън и не проявяваше интерес към баткото в началото, но много пази като цяло децата. На възрастните се радва, скача и дере, но към деца е много внимателна. Сега детето (на 2г.) ходи след нея и иска да си играят.
Дрехи аз трябва да купя, първо защото раздадох всичко- не мислех, че ще имат толкова малка разлика Grinning и второ сега чакаме момиче.
За почивка все още не сме мислили, но винаги почиваме в края на юли, началото на август заради работата на ММ. Имаме и апартамент във Варна когато е по - свободен отскачаме за малко. Иска ми се да идем някъде в планината, ноо при нас всичко става в последния момент, тааа ще видим.
Относно ваната - имаме тази сгъваемата на Stokke, лично на мен не ми беше удобна, ползвали сме я само като сме на път. Идваше ми някак малка и тясна. Етърва ми обаче ползваше същата до 3г на детото и и беше много удобна, така че си е до човека. Simple Smile

# 628
Момичетааа, помощ. Кажете ми нещо за киселини, че вече не се трае. 🤢🤢🤢

# 629
Момичетааа, помощ. Кажете ми нещо за киселини, че вече не се трае. 🤢🤢🤢

Здравей, на мен АГ ми изписа Ксанацид и ми действаше добре когато имах киселини

Общи условия

Активация на акаунт