СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 38 037
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Аз вчера бях на допълнителна Фм, защото ранната не ме задоволи беше много претупана и не бях доволна. Та всичко на бебчо си му беше там и се развива много добре. Вече видяхме ясно пишка🤭😃 Ще си имаме момченце на 100%. Беше много вълнуващо доктора обясняваше с подробности и каза че е много пъргав и симпатичен 😃. Голям кеф да му гледаш калбетата. Откри се също че съм с предна плацента което Аг не ми беше казал до сега. Леко се притесних но доктора каза че няма защо засега всичко изглежда да е наред. Имали мами с предна плацента межу нас?

# 301
Мисля, че и аз бях с предна плацента. Всеки път ми казват и все забравям.. Не е повод за притеснение.

# 302
Роси, аз съм с предна плацента. Казаха ми, че няма значение каква е, по- скоро да не е ниско.

И мен ме гони глад, а и една торта ни изпрати брат ми и познайте дали качествено не си похапнах. Естествено на кантара веднага се отрази. Нккакво итпускане не трябва при мен... 🙄

# 303
Аз се включвам днес да се похваля: в 16+1г.с. усетих и видях първите ритничета! Страхотно чувство... първа бременност ми е, мислех че по-късно ще се случи. Бяха няколко почуквания, ясно видяхме с таткото как ми подскача корема отдясно  😊 Пожелавам на всички, които още не са, да получат своите първи ритничета! ☺

# 304
И аз съм с предна плацента, четох че по-късно ще усетим ритничетата.

# 305
Забравих да допълня - със задна плацента съм аз.

# 306
Аз също съм с предна плацента.

# 307
Аз също съм с предна - нямам търпение..
Постоянно се ослушвам, ама то когато стане по-силничко, явно ще усетим ние Simple SmileSimple Smile

# 308
И мен напоследък ме гони глад за некачествени храни - било то шоколад, козунак, бирени фъстъци. По принцип гледам да се ограничавам, че доста бързо се отразява на кантара. Но все пак.. си похапвам 😁 вече съм с 3 кг почти отгоре, направо ми се плаче. Сигурно лятото щв съм като хипопотам 😁😁 но здраве да е.

Относно плацентата, на мен на ФМ ми казаха, че е задна. Та се надява да усетя скоро някакво потупване, поне така ще стане още по-истинско усещането, че съм бременна 🌸🤰🏻

Хубав слънчев ден, мамчета! ☀

# 309
Вие сте добре с килограмите, аз съм качила 7 кг и съм 18+2. Само по празниците качих сигурно 3 кг. Винаги съм качвала бързо, преди се хранех с много малки количества, сега не може и ям нормално и се отразява. Плацентата ми е задна, но още не съм усетила малката.
Взех си куче и вече спя по-малко, ходя повече и дано да се стопира качването.
Не ме притесняват килограмите, защото го чакахме година и половина това бебче, ще се мъча после да ги свалям, купих си и фитнес пътека за да мога да се движа повече в тази обстановка.

# 310
  • София
Здравейте момичета и от мен, скоро не съм се включвала, но всеки един коментар съм изчела Simple Smile
И аз съм с предна плацента, но нощес имам чувството че го усетих да ме рита, не съм сигурна какво точно беше, но така ми се стори.
Можете да ме добавите в списъка от първа страница, след направен ДНК тест мога и аз да споделям радостта си с вас. Чакаме момиченце, всичко му е наред, развива се добре спрямо седмиците. Чаканата дата е 09.09.21.
Относно килограмите, не съм качила нищо за сега, въпреки че съм с повече още от преди забременяването. Лекарят казва за това, че нямам + отгоре, може само да ме радва.
Щастлива бременност на всички Heart Eyes

# 311
На мен ми излязоха резултатите за Fetus Rhesus Factor (cffDNA) RHD screening и излиза че бебето е (+), с първата бременност синът ми беше (-). Сега ще имам anti D инжекция в 28сед и след раждане веднага още една.

Днес също така съм на зъболакр, събудих се с ужасен зъбобол и дупка в зъба, все едно за една нощ стана, с тази бременност ми е мн некомфортно в устата - подути венци, до толкова че не мога да отхапя ябълка и едно гадно чувство в зъбите ... дано бързо да мина на прегледа и да няма повече проблеми 🍀💕

# 312
  • au bout du monde
И аз съм с предна ниска плацента. И предният път бях така. Няма за какво да се притесняваш. Бебето го усетих чак в 24с😆

# 313
На мен ми излязоха резултатите за Fetus Rhesus Factor (cffDNA) RHD screening и излиза че бебето е (+), с първата бременност синът ми беше (-). Сега ще имам anti D инжекция в 28сед и след раждане веднага още една.

Днес също така съм на зъболакр, събудих се с ужасен зъбобол и дупка в зъба, все едно за една нощ стана, с тази бременност ми е мн некомфортно в устата - подути венци, до толкова че не мога да отхапя ябълка и едно гадно чувство в зъбите ... дано бързо да мина на прегледа и да няма повече проблеми 🍀💕

Здравей, би ли споделила как и къде изследва резус фактора на бебето? Аз знаех само за стандартното изследване за антитела по ЖК.
Много благодаря!

# 314
Момичета, да ви попитам нещо. Смятате ли, че е късно за фетална морфология в 21+ 5 ?Нямаше по-рано час и се принудих да запиша.

Общи условия

Активация на акаунт