СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 902
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Wonderland
И аз съм хвърлила онлайн око на сутиените на HM, но се чудя какъв размер да поръчам Thinking Дали един или два номера по - голям от обичайният,и в гърдите вървя както и при корема,доста са наедряли. Може би при следващата консултация ще отскоча набързо до близкият мол,за да ги видя на живо.
Много скъпи ми се виждат и на мен дънките за бременни, аз също не пестя пари за дрехи попринцип,но като се има впредвид,че ще ги нося няколко месеца и край,а и пазя леглото май са ми излишни на този етап. Ще се въздържа от покупка на дънки, ще чакам малко да се позатопли и за лятото ще си взема няколко рокли.

# 571
Аз днес бях до уайкики, обаче само големи размери дънки имаше, иначе бяха на добри цени около 25-30лв. Имаше и спортни клинове, но пак някакви огромни размери. Но пък купих чаршафки за бебка от там, бяха много намалени - от 35лв на 13лв, доста са мекички.
За ХМ и аз гледах дънки, обаче под 70лв нямаше.. много ми се видяха, и аз като вас давам доста пари за дрехи, обаче точно за бременни 70лв за дънки, не мерси.
Взех си два сутиена тип бюстие, даже единия Л/ХЛ. Вече нищо не ми става от моите, отвсякъде изкача 😁 та беше задължтелно да се сдобия със сутиен.

Относно ваксини по време на бременност и кърмене аз съм против, и на този етап не бих си поставила, въпреки че съм медицинско лице.

# 572
Прави сте момичета, наистина има и по-позитивни неща за обсъждане Heart Exl Определено такива теми водят до спорове, но са актуални, а тук коментираме нашето здраве и на бебчетата.

Дидсън, с най-добри чувства съм споделила, все пак в науката не се разчита на късмет Blush

Хубави спортни клинове досега не съм видяла, а бих си взела. Ще погледна в Waikiki, ако има нещо останало при нас. За сутиени от B, след това си взимам C, по-натам и следващ, че иначе може да е неудобен, ако е голям.

Едит: не помня дали бях писала, но преди 2 месеца имаше избор от дънки за бременни в HM, които бяха доста намалени (от 60-70 на 15-20лв), става въпрос за магазина им в мол Сердика.

# 573
Във Варна освен дънки, имаше и рокли, туники, клинове и всичко на супер цени. Аз се обзаведох тогава с няколко неща за лятото. В понеделник ще ходя до мола, то се е видяло и само се надявам да няма навалица.

# 574
  • Wonderland
Mama2021 , в кой мол са чаршафчетата от Уайкики?
За сутиените на HM съм си взимала преди 80 C, но сега въобще тези ....двете не мога да ги побера в тях,само едни два дантелени си бях взела без банели като бюстиета малко ми бяха големи преди,но сега паснаха идеално. Но скоро и те ще са ми малки. На 28ми съм на консултация пак и ще отскоча да се снабдя, през седмицата смятам,че в моловете е доста по-спокойно.

# 575
Връщам се от мола. Наистина са скъпи дънките в ХМ, но си взех. 75 лв са, да. Нямаше намаления. Бях в ринг мола. Мислех уж по евтини да си взема, ама и без това бях там. Чудих се въобще имам ли нужда от дънки за 75лв. За ище месец-два, докато дойде време за роклите, ама се прежалих, мъжа ме юркаше да взимам.
За сутиени пробвах следващия номер - 75Д, малки са няма смисъл. Поне 2 номера си трябват за бременна.

# 576
Момичета, ако нямате предубеждения, в магазините 2ра употреба се намират клинове и дънки за бременни.
Аз днес бях в няколко (Мания и Зиг-заг) и намерих 3 клина на Н&М, къси панталони за бременни, пак на Н&М, видях и дънки, ама не ми трябват, имам си няколко.
Та клиновете ми излязоха около 2-3 лв./бройката и си изглеждат нови.

# 577
  • au bout du monde
Момичета, ако нямате предубеждения, в магазините 2ра употреба се намират клинове и дънки за бременни.
Аз днес бях в няколко (Мания и Зиг-заг) и намерих 3 клина на Н&М, къси панталони за бременни, пак на Н&М, видях и дънки, ама не ми трябват, имам си няколко.
Та клиновете ми излязоха около 2-3 лв./бройката и си изглеждат нови.
Точно си мислех да разгледам един магазин до нас. Дано да имат някой къс клин за бременни. В ХМ гледах един, но бая пари😩

# 578
Mama2021 , в кой мол са чаршафчетата от Уайкики?

От Ринг мол, някак си по средата на магазина се падат. Между мъжкото и дамското.

# 579
Егати цените 😐Тези пък H&M за какви се взеха!

# 580
  • au bout du monde
Има намаление на Maxi cosi в kidso.bg, ако някой си търси количка може да погледне.

# 581
А пък Mutsy имат 35% онлайн в Комсед. Понеже сме на тдма колички, някой може да го интересува.

За ваксина- и аз ще се въздържа докато не спра да кърмя със сигурност. После ще го мисля.

# 582
И аз да се похаваля, че си намерих спортни клинове най-после и са супер удобни и спортни меки сутиени си всех от 34 B в момента съм 34 D 😀😬и не спират да ми се уголемяват гърдите. Сега ми е много комфортно с новите придобивки, почвам и до някъде да се радвам, че е все още хладно навън, преди да ме уморят жегите 😅
Синът ми е юли и помня че по това време вече беше супер топло и до юли щях да умра, бях толкова отчаяна да завали малко дъжд и в деня с който се роди почна да вали през ноща, преди това над 40 дни не беше валяло. 😅
Аз съм 19+3 и корема ми все едно изведнъж изпъкна, попринцип нося широки тениски и сега се подава от тях, станало е буквално за два дни😅
вие забелязвате ли бърз растеж в тази седмица ?

# 583
Здравейте! Благодаря за съветите за количката. И на мен изведнъж ми изскочи коремчето и почна да си се оформя. Всичките ми блузи и суичъри са се скъсили. Иначе е много уау как съм се наляла в гърдичките 🤣 аз не успях да се прежаля за дънки от H&M, но си взех джегингс за малко по-разумна цена от 40 лв от тях. Иска ми се вече да поръчвам дрешки. Харесала съм много тези от next baby, но не знам, дали не е по-разумно да изчакам да видя как ще върви бебчето с размерите. Или, просто да се отдам на страстта си и да взема няколко пижамки и бодита в размер 50 и 56. Някой може ли да сподели опит с как сте се справили с домашните любимци и бебетата? Аз имам Голдън ретривър, който много обичам и глезя и е център на внимание вкъщи. Не знам как ще реагира, когато се появи малкото човече. Приятна неделя на всички. Супер е за нанкане 😇😊😌

# 584
В ринг мол има бебешки магазин на next, мисля и мол София. Влизах снощи. Имаше хубави неща, но под 40 комплект нямаше мисля.

Общи условия

Активация на акаунт