СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 895
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! И аз също смятам, че бременните и кърмещите не трябва да се ваксинират, аз със сигурност няма да го направя. Приятелят ми се ваксинира с първа доза на Pfizer и за момента е ОК.
Относно покупките за бебето - смятам да пазарувам лятото, чувала съм, че около 1-ви юни има намаления Simple Smile В LC Waikiki са пуснали нова колекция за бременни на супер цени и днес се възползвах дори 🤗
По повод усещането на бебето - аз усещам от около седмица и е много приятно ❤
И аз като повечето от вас се будя нощем, за да ходя до тоалетна, но заспивам моментално след това - определено съм по-сънлива откакто съм бременна.
Чакам си моята ФМ с нетърпение в края на този месец, когато ще съм в 22-ра седмица. Така като ходя на преглед 1 път месечно и направо ми е тегаво, че не виждам бебчето.
Дано запазим активността в групата - супер е да има с кой да си споделиш вълненията, които реално вълнуват всички ни 🍀

# 556
Благодаря ви за мненията момичета, аз след раждането нямам колебания да сложа Blush
Но за бременност чета разнопосочни мнения, предимно позитивни. Това, че Надежда има кампания, която се прави заради натиск, но други болници нямат е странно, само там ли се поддават.

Дидисън, приятелката ти не се е заразила от това, вече имам немалко роднини и приятели и няма разболял се след поставяне (слагали са от всички, които има налични в БГ).

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:01 от genomi

# 557
Здравейте,момичета!Моят термин също е септември🧸🤰🏼😀.
Когато стигнем до 22г.с казали ли са ви за една ваксина която се е срещу Магарешка кашлица ?Аз живея от скоро в Нидерландия и на предната консултация акушерката ми каза, че ще трябва да ми бият тази ваксина .
Вие знаете ли нещо?🧐

# 558
  • au bout du monde
Здравейте,момичета!Моят термин също е септември🧸🤰🏼😀.
Когато стигнем до 22г.с казали ли са ви за една ваксина която се е срещу Магарешка кашлица ?Аз живея от скоро в Нидерландия и на предната консултация акушерката ми каза, че ще трябва да ми бият тази ваксина .
Вие знаете ли нещо?🧐
В Англия също я предлагат. Всеки път ме питаха, но аз не я сложих. По принцип в тези страни е висок риска от магарешка кашлица при бебетата и е опасно. С ваксината бебето добива защита за първите месеци, докато му сложат на него ваксина. Доста бременни са си я слагали и нямат проблем. Проучи как са нещата там.

# 559
Благодаря !
Ще проверя,чудя се малко какво да направя .

# 560
Благодаря ви за мненията момичета, аз след раждането нямам колебания да сложа Blush
Но за бременност чета разнопосочни мнения, предимно позитивни. Това, че Надежда има кампания, която се прави заради натиск, но други болници нямат е странно, само там ли се поддават.

Дидисън, приятелката ти не се е заразила от това, вече имам немалко роднини и приятели и няма разболял се след поставяне (слагали са от всички, които има налични в БГ).
Точно от нея се зарази. Тези 5 пациента на мъжа ми също от нея. Естествено, няма как всички да се разболеят, браво на твоите близки. Но не всички са с тоя късмет Wink

# 561
Според мен никой не може да бъде сигурен откъде или кога точно се е заразил. Моите свекъри си сложиха преди месец и половина първа доза, едва преди 10 дни се разболяха. Много други познати с ваксини не са боледували. Индивидуално е.

# 562
Здравейте, момичета! И аз не мисля да слагам ваксина докато съм бременна, за след това не знам. В понеделник(19.04.) съм на ЖК, а на 27.04 съм на втора ФМ... нямам търпение вече. Hug
От около седмица( в момента съм 20г.с.) бебка е доста активен. Още нищо не съм купувала... хем боли, хем сърби Grinning

# 563
Аз сигурно ще работя до края на Май месец и след това вече вкъщи ще имам време да прегледам какво имам от баткото. Ще си направя някакъв списък, но като цяло няма да е много голям със сигурност.
Тези, които планирате лятна почивка или като мен живеете до морето, откъде мислите да си купите бански? Гледам в H&M, обаче са само онлайн, а ми се иска да го пробвам преди това.

# 564
Да, индивидуално е всичко.
Хайде да си говорим за по-приятни неща..
Така хубаво бяхме тръгнали.. все се стига до ваксини 😁

# 565
Днес бях до Нм взех си страхотни сутиени.Много удобни и практични.Аз също ще търся бански за бременни и ми се иска и плажна рокля да си взема,но нямам идея от къде. Със сигурност ще трябва да пробвам.

# 566
Хайде да си говорим за по-приятни неща..
Да! Предлагам като родим и се вталим да си направим една почивка по женски 😁

# 567
И аз днес си взех два клина и едни дънки от уайкикито. Първо влязох в хм, ама много скъпи ми се видяха дънките като не са намалени - 74лв. По принцип давам луди пари за дрехи, ама точно за бременни ми се свидят 😀. Та от уайкики за 3те неща дадох 80лв

# 568
Скорпионче, а в уайкики има ли спортни клинове, забеляза ли? Имам само памучни, а ми се иска  и един за тренировките да си взема.

# 569
Да, единия който си взех е спортен.
Скорпионче, а в уайкики има ли спортни клинове, забеляза ли? Имам само памучни, а ми се иска  и един за тренировките да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт