💄Новите ни козметични похождения - 92

• 90 876
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • на брега
В очакване на лятото: одеколони и парфюмни мостри на Jardin de France, бяла нежност от Nivea и околоочен с трюфел и черен чай на L'Oreal Nature Sunny Yellow Heart Flowers Blossom

# 152
От намаленията в L'Erboalrio

Над 20 мостри подарък бяха сложили!

От Парфимо :

# 153
# 154
  • София
А честно казано въобще не ми трябва фдт, но го искам от миналата година

в околоочния се влюбих от мостра от предна поръчка, иначе и околоочни си имам Rolling Eyes

# 155
# 156
  • София
След тригодишно отлагане вече е мой. Heart

Минито. Heart Eyes

# 157
# 158
  • Варна
Днешните ми козметични находки, само ексфолиращото балсамче за устни на FRUDIA ми е подарък от миналата седмица. Всичко е от абонамент в сайта на #PickNDazzle : https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9656195

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 17:23 от Real Fantasy

# 159
От вчера, тъй като са ми на привършване наличните такива

# 160
  • Стара Загора
Находка от emag за скромните 9,70 с доставката. Lattafa Azhaar Shamoos е богат цветен букет с хубава млада тубероза, жасмин и лека сладост от иланг иланг. Мускус и кедър балансират на финал, придават нежен и елегантен характер. ❣️

# 161

Tuali,може ли мнение за портокала.

# 162
# 163
# 164
Tuali,може ли мнение за портокала.

Много, много ми харесва! Сочен, сладък портокал, моно аромат общо взето. Чист и енергизиращ, за лятото ще е супер.

Бързам пак да споделя, преди да съм получила, за кутията на feelunique. "Пролетна" се води, та не знам колко време ще я има, сигурно е ограничено количество. Страхотни продукти, като половината са си пълноразмерни. Има подробни описание на съдържанието: https://m.feelunique.com/p/Feelunique-Spring-Glow-Beauty-Box

Общи условия

Активация на акаунт