💄Новите ни козметични похождения - 92

• 90 908
  • 731
  •   1
Отговори
# 270

Ще разгневим Бубанка. Innocent
С две думи: Разкошни ягоди, консистенция и текстура като захарен памук, но върху дървесно-пачулеста база, и не е инфантилен. Трайност целодневна. Автор мосю Къркджиян.
Технически- пръскалото е страхотно. Дори го забелязах.

# 271
Moschino - не е е моят аромат, ще го подарявам на сестра ми, Burberry --страхотен Heart Heart Eyes

# 272
# 273
# 274
# 275
  • Пловдив
Кибрит

# 276
Ще разгневим Бубанка. Innocent

С две думи: Разкошни ягоди, консистенция и текстура като захарен памук, но върху дървесно-пачулеста база, и не е инфантилен. Трайност целодневна. Автор мосю Къркджиян.
Технически- пръскалото е страхотно. Дори го забелязах.
Мерси много, Дез! Оффсетвам твоето кривване със 2 бр тазгодишни шишета (не мисля, че съм ги пускала в темата!) И слагам ягодите на monsieur Къркджиян на трайлиста!

# 277
# 278
Оооо, моля те сподели впечатления за този парфюм в другата тема! Преди месеци го гледах в кампанията им и много му се чудех!!! Има ли ягоди, сладкиши...?

# 279
# 280
  • На топло
Izia la nuit го мисля, оригиналът е много хубав.
Траен ли е?

# 281
  • Бургас
Много е хубав Изия Нюит, при мен си е с добра трайност.Обаче няма да се хареса масово убедена съм, за мен има прилика с парфюмите на Нарцизо.Няма абсолютно нищо общо поне за мен с първата Изиа, събрал е в себе си модерното и отминалото.

# 282
Имам няколко мострички такива от него и редовно до пробвам - траен е при мен, но не ми харесва, на Нарцисо ми харесват повечето неща с малки изключения.

# 283
И вторият ми тестер дойде с капачка:

Скрит текст:

Шампоана го поднових и взех почистващ балсам:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 16:06 от Tsugumi_

# 284
Хубави ли си им нещата за коса на Grown Alchemist? Разни неща за лице съм ползвала и доста ми харесват, но се чудех за шампоаните /баласамите.

Дойде ми люлячето най-после!

Общи условия

Активация на акаунт