обаче сега е оредяла отпред и отгоре на главата съвсем леко му прозира, но определено не е плешив, а пък и близо на 50г. неговия баща, тоест моя дядо от както го помня си е плешив има коса отстрани само.. майка ми е с хубава коса ама и нейния баща от както го помня си е плешив. Моята коса винаги е била тънка. Преди години обаче беше съвсем по-добре. В смисъл винаги ми е бил тънак косъма, то си е генетично няма как да го променя, но имах много повече коса от колкото след това. Общо взето почнах да я боядисвам, накрая реших да направя грешката да се изруся и стой та гледай. Започна да пада на кичури, не я пипнах повече. Почнах маски и това с чесъна също, но тя си капеше и капеше, нищо не помогна. Чаках да израсте това русо и само подстригвах, обаче от тогава минаха 2 години и за тези 2 години косата ми така и не се позгъсти, забременях, родих и не стига, че нямам коса, а перушинка, ми сега почна да капе като луда.. ама наистина е страшно в банята запушвам всеки път канала и вадя един топ коса, като пускам прахосмукачка се запушва отпред с косми.. малкия постоянно е в косми и вече не знам какво да я правя, за протокола съм на 23 години. Ужасна работа е

Препоръчани теми