Професионални серии за коса 146

• 57 988
  • 809
  •   1
Отговори
# 195
Зависи от нуждите на косата ти.Първата е балансирана,подхранва,изглажда,уплътнява леко.Втората е лека хидратация,прави косата по въздушна,мека...

# 196
  • пловдив
Мagnollia, страхотна коса.Браво Simple Smile
Изглежда прекрасно.
Наскоро и аз доста се подстригах ,до средата на гърба стига .Струва ми се ,че така се подмладява и освежава визиятя.
Благодаря за инфото за боята Oway. Simple Smile

# 197
Някой ползвал ли е маски за коса на Jungle Fever?

# 198
  • София
Хубава и пазеща термозащита за преса и на супер добра цена е тази на Sexy Hair.

https://makeup.bg/product/476598/
И този https://makeup.bg/product/275245/
Аз я използвам от години - преди беше в друга опаковка - черна с червено като втората. Пази, има много лека фиксация, която въобще не се усеща на косата. Аз редувам нея и тази на Алтерна, когато навивам на маша или ползвам преса. Другата хубава термозащита, която и аз харесвам е олиото на Напура.

Ампулите Генезис са за след измиване на косата или на суха коса, без отмиване. Напура се преуош. Аз ги съчетавам. Напура слагам преди измиване, Генезис или Денсифик или който и да било серум или ампула след това. Аз харесвам Стамиген, защото е единствената преуош терапия за скалпа, която едновременно стимулира спящите фоликули и в същото време се грижи и за фоликулите, от които расте коса.
Не оставам без тези ампули. Но и задължително слагам нещо на скалпа след миене на косата. Можеш са вземеш един комплект Генезис и да го ползваш за след миене на косата и 2-3 ампули Напура Стамиген за преди измиване. Генезис може на 3 пъти една ампула, а Напура на 2 пъти една ампула.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:56 от Мagnollia

# 199
Да дам отзив за редкен, първо серията за дълга коса. Използвах я веднъж, ще ми трябва повече време, за да дам категорично мнение, но първото ми усещане е, че шампоанът не премива, нанесоха два пъти, имаше леко скърцащо усещане, но не и за премита коса. Балсама и крема са много приятни, не дават особен блясък, обаче. Косата ми като че ли изгуби малко от обема си, но с едно спрейче това се коригира.
Взех и пълната серия Мойсчър, изключително приятна серия, косата стана лигава още докато я миех, разплетена, хидратирана. За моята коса (небоядисана, сешоар два пъти седмично) мисля, че е малко силна, но балсама ще е идеален за запечатване на протеинови маски. Исках да взема хидрасплаш, но нямаше наличен шампоан, а исках да си е цяла серия.
Като ги използвам още няколко пъти ще пиша пак, с по-подробни впечатления

# 200
Привет, имам едно питане. Скоро ми предстои да раждам. През периода на бременността се радвам на прекрасна коса, но предполагам, че ще започне физиологичен косопад след раждането. Та въпросът ми е кога мога да започна да прилагам серуми и ампули за скалп: веднага след раждането или трябва да изчакам да спра да кърмя?

# 201
Зависи какво искаш да ползваш. Аз по време на кърмене съм правила маски с масла, стимулант Икаров и тоник Филип Кингсли.
Другите ампули, за които пишат съфорумките, не съм ги ползвала, но защо да не може?

# 202
И аз съм бременна ,мажа си същите неща ,при положение ,че се боядисвах и с първата бременност и сега пак,не мисля ,че ще ми навредят серуми за скалп ,само аз се съобразих да няма хормони в тях ,примерно в спрея на меди дерматолога каза,че нещо производно на естроген имало ,не разбирам аз ,затова четете състава. А и първия път продължих 6 месеца да пия витамини за кърмещи мами.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 14:39 от gigova

# 203
  • София
Искам да похваля подхранващата терапия на Алфапарф клет/К/ата майка Simple Smile. От 2 месеца съм с пипнат цвят, мръднах 2 тона надолу и всяка седмица въртя различни терапии, за да напомпам косъма и върна баланса след изсветляването. Въртя Олаплекс 1 и 2, еластисайзър, двустъпковия Афоджи и сега за първи път Алфапраф. Визуално само от нея видях уау ефект наистина. Косата ми е мега яка, жива, лъскава, скокливи къдрички - напомпани, въздушни и обемни. Може би отнесе тази терапия позитивите от предишните вече, но наистина е топ за мен. Мирише ми на амонячна боя за коса на мен, като туширах миризмата с Chloe Nomade EDP и грам не усещам нищо гадно. Искам да подстрижа 2-3 пръста, че преди 2 седмици ходих за подстригване и момичето ми взе по 1-2 мм и съвсем не ми е достатъчно.

Момичета препоръчайте Ш за дъщеря ми 10 годишна е с вече бушуващи хормони, тънка но гъста светло кестенява коса. До скоро я миех с Инфорсър, но много и се накъсват отпред двата кичура около лицето от дърпането с ластици /хем е с инвизибабъл и скрънчи/ и ми се иска нещо да е насочено хем към този проблем, хем да е с грижа за скалпа, хем да става за честа употреба. Иска ми се да е и бюджетно по възможност, не искам да се мие с Керастаз, т.к смятам, че са доста силни Ш и не са ОК за честа употреба от деца. Имам Джойко за обем половин бутилка и 4 вида Керастаз Sad.

# 204
  • София
Привет, имам едно питане. Скоро ми предстои да раждам. През периода на бременността се радвам на прекрасна коса, но предполагам, че ще започне физиологичен косопад след раждането. Та въпросът ми е кога мога да започна да прилагам серуми и ампули за скалп: веднага след раждането или трябва да изчакам да спра да кърмя?

Аз съм правила запитване до производителите на Напура дали мога да ползвам техните продукти докато кърмя и имам отговор, че няма проблем да ги използвам по време на бременност и кърмене, но все пак да се консултирам с гениколога си. Аз ползвах техните продукти. Въпросът ми беше продиктуван от обстоятелството, че съдържат етерични масла.

Иначе днес исках да купя подарък за приятелка за рожден ден и мислех да подаря Лалга и да ползвам кода TNZR1620, който беше активен и не съм го ползвала. Но Рибата четат редовно темата и са преустановили действието му и вече не може да се ползва.

# 205
Щом щетат Рибите темата искам да им кажа че е крайно време да започнат да подаряват мостри с поръчките си и да си подобрят обслужването.
Колкото до кода, беше в техен интерес да се ползва, по-добре 100 поръчки с - 20% отколкото 40 без никаква отстъпка, но те си знаят. Ние пазаруваме и от чужбина и от други сайтове. Пазаруваме където ни е изгодно и ни обслужват добре.
Поздрави, Риби ✌️

# 206
Много благодаря, Магнолия😊. Точно към Напура съм се насочила и точно етеричните масла в състава ме притесняваха.

# 207
  • София
Днес ми дойдоха  олиото и серума от новата серия за  блондинки, намам търпение да ги пробвам.
Сега имам пълната нова серия (шампоан крем, маска, олио и нощен серум) и всичко от старата - лилав шампоан, балсам, маска лилава и термо.
Ще ги ползвам известно време само тях да видим как ще се отразят и ще пиша коментари.
Рибите като по чудо бяха щедри и към поръчката на серума и олиото ми добавиха мостри на шампоана и балсама от серията, за които помолих (да ги ползвам при едно предстоящо пътуване) докато арлен от където взех шампоана и маската преди няколко седмици ми бяха сложили мостра на бебешки шампоан ....

# 208
Мишчица,
Видях, че в момента не е налична, но при зареждане — опитайте с малката дама зелената серия (ш+б) на Philip Kingsley, която се води за мазни корени и сухи краища.

Mélisande,
За колко време казваш няма да те има и се чудиш на кого да оставиш ключа, за да полива цветята?!!

# 209
Щом щетат Рибите темата искам да им кажа че е крайно време да започнат да подаряват мостри с поръчките си и да си подобрят обслужването.
Колкото до кода, беше в техен интерес да се ползва, по-добре 100 поръчки с - 20% отколкото 40 без никаква отстъпка, но те си знаят. Ние пазаруваме и от чужбина и от други сайтове. Пазаруваме където ни е изгодно и ни обслужват добре.
Поздрави, Риби ✌️
+1
..и да добавя... да си направят точките, които се трупат да могат да се ползват и онлайн,не във всеки град имат магазин! (Дискриминация 😄)

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт