Професионални серии за коса 146

• 57 877
  • 809
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
От тия двете Напура категорично. Когато ползвам преса винаги слагам него. Честно казано то май ми е единственото термо,което ползвам на суха коса. Не,че съм се убила да посягам към пресата де, но случи ли се държи косата права като праз до следващото миене. Моята коса е чуплива да не кажа доста чуплива откакто е в добро състояние и трудно стои права без Напура.

# 436
Здравейте, момичета! До сега ползвам само продуктите на Керастаз. Имам голяма част от сериите им. Първият ден обикновено в много добре, след това не толкова.  Косата ми в момента мисля,че е здрава, макар и изрусена. Иска ми се да има повече блясък. Реших да пробвам продуктите на Joico, но не мога още да си избера. Слагам снимки на тези, които ме привлякоха. Някакви отзиви?[/img]
https://www.parfumdreams.be/Joico/Haarverzorging/Defy-Damage
https://www.parfumdreams.be/Joico/Haarverzorging/Defy-Damage/Pro … /index_83495.aspx
https://www.parfumdreams.be/Joico/Haarverzorging/K-Pak-Color-The … /index_93895.aspx
https://www.parfumdreams.be/Joico/Haarverzorging/K-Pak-Color-Therapy

# 437
Арлен нямат ли код за 15 % отстъпка? Как беше 🤔

# 438
# 439
# 440
# 441
  • Някъде там
И аз пробвах за не намален продукт на елевен.
Мислех да си взема Възстановяваща 3 минутна терапия за увредена коса ELEVEN 3 Minute Repair Rinse Out Treatment, но кода не хвана.

# 442
И аз пробвах за не намален продукт на елевен.
Мислех да си взема Възстановяваща 3 минутна терапия за увредена коса ELEVEN 3 Minute Repair Rinse Out Treatment, но кода не хвана.

Пиши им във Фб. Оттам ще пуснат поръчка с код. Лошото- не се трупат точки по този начин.

# 443
  • Някъде там
Руса мама, благодаря ти.
Не знаех, че може през тях да се пусне поръчка.
Аз в момента нямам точки.
Изхабих ги в поръчката си от вчера и ме е яд, че не сложих 3 минутната терапия към поръчката.
В момента очаквам спрей терапията на eleven.
Хареса ми състава и реших да я пробвам.

# 444
Руса мама, благодаря ти.
Изхабих ги в поръчката си от вчера и ме е яд, че не сложих 3 минутната терапия към поръчката.
Обади им се просто да я добавят. Иначе кода и при мен на моменти не го приема ,а изведнъж като рестартирам браузъра го хваща.

# 445
Здравейте!
Тъй като си водя бележки на важни неща,коментирани тук, но имам пропуски, моля някой да допълни или коригира ротацията на протоколи преди и след боя. Ще бъда много благодарна и мисля,че и на други момичета ще бъде полезно.

Така....

Записала съм,че:
*на последното миене преди боядисване се ползва сериозен протеин.
*Хубаво е и ДПШ преди боядисване.
*Седмица преди и седмица след боядисване не се ползва еластисайзър.
*Първото миене след боя с какви продукти трябва да бъде?

Когато съм имала проблем с кодове на Арлен или съм пропуснала нещо да поръчам,аз също им звъня. Веднъж бяха пратили вече поръчката ми,но ми дадоха код за БД,за да си поръчам забравеното.

# 446
Има и друг код за 10% ако на някой му върши работа FNL10.

Много са отзивчиви Арлен, на мен също ми се  случи  да пусна поръчка веднъж и на другия ден те пуснаха оферта за подарък ампула на Nugella&Sule към поръчката ,писах им те ми се обадиха да ме попитат точно от коя ампула искам да ми прибавят . ✌ Та най-вероятно ще ти я обединят те едва ли са я обработили а и да са не е изпратена още.

# 447
  • Варна
Анелия след боя мия с кисел шампоан/много съм доволна от тоя на Oway/ и слагам хидратиращ балсам. Казвам балсам не маска,защото той запечатва. Нямам нужда от маска защото клеча поне няколко часа с втората стъпка на Олаплекс като част от процедурата.
 Еластисайзър не правя на последното миене преди боя и на първото след. Считам,че е достатъчно.

# 448
Принцеска, благодаря! Допълвам записките Simple Smile

# 449
Руса мама, благодаря ти.
Трябваше да им пишеш да ти добавят продъкт.На мен са ми го правили.

Общи условия

Активация на акаунт