Професионални серии за коса 146

• 57 898
  • 809
  •   1
Отговори
# 420
Anastasiya.glam,
Mного в хубава серията, но ако косата не е боядисвана и се търси блясък, може би е по-добре серията Mythic Oil.

Stella D,
Inforcer серията няма в състава си протеин, но има биотин и B6, които на практика вършат същото. По-скоро е балансирана в този ред на мисли, но с протеинов характер. И наистина заздравява косата. Кремът и нощният серум към серията бяха удивителни, но скоро не съм ги виждала налични.
Идеално ще си паснe със спрея Fluidissime.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 15:09 от Аня Филипова 649504

# 421
Според това, което е писано тук, серията е хубава и балансирана, дори подходяща за основна серия, за нормални, неизстрадали коси. До колкото помня ти не се боядисваш често мисля, че ще ти хареса.
Аз имах само шампоана и много си го харесвах, дълго го ползвах, защото имам и други серии, а него го слагах само след боядисване едно-две миенета.

# 422
Имам серията mythic oil. Oбожавам я, но исках нещо ново. Simple Smile)

# 423
  • Някъде там
Серията витамино колор е чудесна.
В началото когато използвах профи продукти карах дълго време с нея, дори мислех да я подновявам.
Сега ми е влязла мухата за новата серия на алфапарф

# 424
Stella D,
Inforcer серията няма в състава си протеин, но има биотин и B6, които на практика вършат същото. По-скоро е балансирана в този ред на мисли, но с протеинов характер. И наистина заздравява косата. Кремът и нощният серум към серията бяха удивителни, но скоро не съм ги виждала налични.
Идеално ще си паснe със спрея Fluidissime.
Благодаря ти много за пояснението, Аня! Simple Smile
Още довечера ще пробвам серията в комбинация със спрея на Kerastase.

# 425
Stella D,
За серума на Аlterna, който най-вероятно е 6 или 10 мл, най-добре го нанеси на измита и подсушена коса като маска, без да го измиваш после.

# 426
Привет, дами!
Какво ви е мнението за тази серия?

Косата ми не се боядисва в момента, но ми се ще малко по-гланцов блясък да имам на косата. Сравнително здрава е, мие се всеки ден, термично третирана.

П.п.
В нотино има безплатна доставка на марката. 🌷
Аз не съм доволна от серията, боядисвам само корените,по дължините си е естесвения ми цвят. Точно заради блясък я взех но не е за моята коса. Дадох ги на майка ми тя се боядисва цялата и й хареса но каза че не би ги взела отново.

# 427
  • София
Момичета, кокичета.
В последно време имам повече свободни часове и отново съм харесала 1346532 финиши, серии, четки и преси, които искам да си купя и ще се разоря някой ден!
Искам да си поръчам серия - хидратираща/екстремна хидратация, щото като прегледах запасите основно имам балансирани серии, подхранващи или протеинови. От хидратиращите имам Лореал митик ойл - ш+м+олио и термо, Чи инфра ш+трийтмънт и Макадамия оригиналната - ш+м+олио и крем за издуване.
Гледам много се хвали ФК ш+б, обаче освен тази серия някой да предложи нещо стабилно? Сещам се също, че се хвалеше маската на Lanza moi moi. Искам да огледам повече варианти и да преценя. 💐

# 428
Joico moisture, погледни. Маската моа моа е хубава, но не е ударна хидратация, по-скоро е балансирана с превес на хидратация.

# 429
Здравейте, момичета! Нова съм в темата, а и в професионалната грижа за коса. Ще ви изчета със сигурност малко по малко.
Косата ми е боядисвана, тънка, с мазни корени и сравнително сухи краища. Последно я опропастих с един балеаж и оттогава няма оправяне. Сега е и с ужасен косопад ( обикновено пролет и есен е доста силен). Пия Приорин, пръскам корен от репей и използвам лосион против косопад на Amelie. Дано дадат резултат. Отделно имам и себорея, която ако се обостри, лекувам с медицински шампоани.
Винаги съм изправяла косата с преса, защото е чуплива и е абсурд да не я обработвам термично. Отскоро замених пресата със сешоар, но й трябва силен с видока температура, та не знам колко съм я облекчила.
Понеже е тънка и лесно се утржнява, никога до сега не съм използвала термощита. Та сега съм в търсене на такава, с която да започна. Много ще съм ви благодарна, ако ме посъветвате каква да взема. Със сигурност в темите има всички отговори, но няма как да изчета всичко наведнъж. Обещавам да наваксам.
Последно ще кажа, че си всех шампоан и балсам на Kerastase Genesis Bain Hydra Fortifiant, но съм го ползвала само два пъти и нямам впечатления още. Единственото, което ми направи впечатление е, че първия път сложих балсама на подсушена с кърпа коса и държах доста време- 30/40мин. Резултатът не беше никак впечатляващ, даже усещах косата сиха. Вторият път го ползвах по указание няколко минути под душа и резултат беше по- добър.
Спирам тук, защото постът стана досадно дълъг. Последно ще помоля за препоръка освен за термозащита и за преуош продукт- много ми е удобно да нанеса вечер и да измия на сутринта, вместо да измия, да слагам маска, да чакам и пак да мия.
Благодаря за търпението на всеки, който прочете това!

# 430
За термозащита - Генезис, спрей е, идеално щом си с тънка коса. Тъкмо ще са ти от една серия. Ако предпочиташ термо-крем екстеншънист, нектар термик. На мен ми действат еднакво, но аромата на екстеншънист е топ, топ, топ и повече ми допада.
Стоенето с маска в банята бих ти препоръчала да замениш с еластисайзър на Ф. Кингсли, има нормална и екстрийм версия.

# 431
  • by the sea
Здравейте,
тъкмо ми свърши преуош маската  Balance на  Grow Gorgeous и реших, че не мога без нея.
Чудя се откъде е най-изгодно да си поръчам, може и други продукти да пробвам.
Някой засичал ли е този бранд  в България  / български сайтове?

# 432
  • Някъде там
След дъжд качулка, но да попитам  какво да очаквам от този продукт?
Поръчах си го:)
https://www.arlen.bg/product/20044/sprey-terapia-za-vseki-tip-ko … atment-125ml.html

# 433
OliaMirchovska, преди 2 години така си съсипах косата с балеаж. Подготви се, че ти трябва доста време да възстановиш щетите - изгореното можеш да го китосваш, за да има вид, докато израстне  и можеш да го подстрижеш.
Като серии е хубаво да имаш една протеинова, една хидратираща и балансирана. Генезисът се води балансирана серия. Хубав протеин са  Керастаз Терапист или Керастаз Архитект, но шампоаните им са много агресивни и няма да ти се отразят добре на скалпа. Ако ти се рискува, можеш да пробваш някой от шампоаните на Медисютикълс. Те се водят медицински шампоани за проблемен скалп, разгледай ги. За хидратация можеш да погледнеш Джойко мойсчър или Джойко хидрасплаш.
Друго важно нещо е да правиш често терапии с различни ампули или еластисайзър. Можеш да погледнеш двустъпковия протеин на Афоджи, ампули Ц 9 на Напура, между другото и маската Ц9 на Напура е много хубава за увредени коси и на прилична цена, ампули също може да погледнеш Лореал Про Лонгър, Лалга имат ампули. За сега за това се сещам, но има и други варианти Simple Smile

# 434
Дами, в издирване съм на термозащита. Колебая се между Флуида на Napura и млякото на MilkShake. С руса коса съм, често третирана с преса и късаща се. Кое да избера? Отворена съм и за други предложения, на цена до около 40 лева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт