Професионални серии за коса 146

• 57 900
  • 809
  •   1
Отговори
# 405
Lale_Lili,
Каква е сега тази нова серия на Kerastase? Името е много хубаво.

VanessaDE,
Поръчах новия крем от Redken Acidic, засега реших, че нямам нужда от Ш и Б. Като се появи - ще видя дали е така бял и добър, както изглежда.

# 406
Поръчах си на Биосилк шампоан и балсам за боядисана коса, явно доста ми се е спяло като ги поръчвах, защото вместо балсам съм поръчала това - Biosilk Color Therapy Lock & Protect Leave-In Treatment 167ml.

Някой ползвал ли го е да изкаже мнение?

# 407
Аня, само това видях в инстаграм.
Нямаше подробности, освен че е за къдрави коси и че има всички продукти в тази серия - Ш, Б, М, leave in крем, термо, и още нещо мисля че видях.
Смятам че скоро ще има още повече информация. Дано да се хареса на къдравелките, а не съм точно къдрава и смятам че тази серия не е подходяща за мен, но я постнах за всички вас, защото знам че не сте малко тук 🌺

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 11:10 от Lale_Lili

# 408
Здравейте, момичета. Съвсем начинаеща съм в професионалните продукти за коса, та реших да ви питам тук.

Косата ми е боядисана, гъста, чуплива, сравнително здрава, но с доста дебел и непокорен косъм. Упорита мноого на сешоар и преса. Ако може да ме насочите с какви продукти/серии да пробвам да я укротявам, за да не си хвърлям парите за грешни продукти...
Иначе от скоро ползвам Ш, М и термозащитното мляко на Chronologiste, редувайки ги с Ш и М Expert Vitamino Color на L’Oréal Professionnel. Но единствения ефект, който виждам е, че косата е мекичка и ухае приятно до следващо измиване, обаче блясък и лъскавина - тц. А на мен това ми е голямата мечта, нещо да ми позаглади косъма Grinning

Като цяло усещам, че ѝ трябва още нещо. Някакъв финиш може би? Олио дали ще ми свърши работа за заглаждане, или по-добре да си взема някакви кремове без отмиване. Всякакъв съвет ще ми е от полза.

# 409
Fearnot,
Бих те насочила към серията Discipline на Kerastase.

Допълнително от нея, не бих разчитала на олио, а по-скоро на някакъв крем, без отмиване със защита и можещ да се нанася и на суха коса. Например Magistrale на Kerastase:

# 410
Момичета , имам нужда от съвет за боя за коса- фризьорката ми работи с Keune, но послените пъти направо имах чувството , че ми гори скалпа и сега си търся нещо по-щадящо. Със светло руса коса съм , ще ми е много полезно да прочета предложения за марки🤗

# 411
Candy_girl,
Compagnia Del Colore бих препоръчала. Обсъди с фризьорката кои номера според нея са удачни, за да е близък цвят с този, който постигате сега.

# 412
Момичета , имам нужда от съвет за боя за коса- фризьорката ми работи с Keune, но послените пъти направо имах чувството , че ми гори скалпа и сега си търся нещо по-щадящо. Със светло руса коса съм , ще ми е много полезно да прочета предложения за марки🤗
Аз съм много приятно изненадана от боята на Alfaparf Evolution. Последните два пъти се мажа с нея и изобщо не ми дразни, скалпа ми е чувствителен и дори имам малко петно псориазис на тила.. с 9% оксидант и номер 11.21 получих доста добро изсветляване. Ако искаш погледни я, Арлен я предлагат.

# 413
Аня, благодаря ти много. Ще пробвам крема поне със сигурност Hug

# 414
Здравейте, някой ползвал ли е новата серия на Redken Acidic bonding concentrate? Дали си струва?

# 415
  • Пловдив
На никакъв. Леко на цитруси.

Снощи за 2ри път ползвах К водата на Керастаз. Има много приятна парфюмна миризма. Четох в Интернет, че мирише на  Coco Noir на Chanel, но не ми е познат парфюма и не мога да потвърдя дали е така.

# 416
  • виртуално
Matrix Total Results High Amplify мога ли да го ползвам след протеинов Ш ?

# 417
Привет, дами!
Какво ви е мнението за тази серия?

Косата ми не се боядисва в момента, но ми се ще малко по-гланцов блясък да имам на косата. Сравнително здрава е, мие се всеки ден, термично третирана.

П.п.
В нотино има безплатна доставка на марката. 🌷

# 418
Момичета, дойде ми поръчката от Арлен и съм много щастлива, чак нямам търпение да се прибера и да пробвам някоя от сериите, с които се сдобих - като дете в сладкарница съм, скъпа сладкарница! Close
Ама тази тема наистина е пристрастяваща! Laughing
Сдобих се със следните:
- KayPro Volume Ш+Б със соев протеин
- KayPro Macadamia Ш+Б за регенериране на чувствителна коса
- LP Inforcer за слаба и накъсваща се коса Ш+М - тук може ли някой да ми помогне протеин ли е или балансирана тази серия, понеже чета различни неща...
-  Kerastase Discipline Fluidissime термо спрей - това е по препоръка на Аня Филипова, за което много благодаря Flowers Hibiscus

Изпратили са ми и мостра на Alterna Caviar Infinite Color Hold Vibrancy Serum. Може ли някой ползвал го или по-запознат от мен да ми обясни как се ползва това чудо, моля.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 14:38 от Stella D

# 419
Anastasiya.glam,Серията на мен лично много ми харесва. Ползвам я за след боядисване- 1-2 миенета, има приятен аромат, който не се задържа дълго. Маската в никакъв случай не утежнява, а моята коса доста продукти оценява като "тежки".

Общи условия

Активация на акаунт