Професионални серии за коса 146

• 57 916
  • 809
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, моля препоръчайте ми термозащита под формата на спрей. Не ползвам преса, единствено сешоар след измиване.
Взех си LP Mythic Oil крема, но нещо не се спогаждаме с него, косата ми се замазва супер бързо (залепва ми по скалпа на втория ден), а уж слагам малко количество само по дължините...
И втора питанка - ДПШ удачно ли е да се ползва преди боядисване или по-скоро не? И кога е хубаво да се ползва всъщност?
Извинявам се за многото въпроси, но още се уча и сте ми изключително полезни. Благодаря за което!

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 11:33 от Stella D

# 391
Тъй, тъй, за дропса... Купих калъфката от коприна, взех и Керастаз с оранжевото, сега ще ме изкушите и за дропса.😂
От Маракеш ендз и аз не бях доволна.
Да ви кажа, много е приятно да се спи на копринена калъфка.
Ако някой се интересува от парфюма за коса на Alfaparf, аромата е нежен и ми се задържа в косата два дни. Не съжалявам и за двете покупки.

# 392
Момичето,  влизам да дам по още един положителен глас за Oway drops и хидратиращите ш и б на Joiko! Тези drops наистина лекуват косата. За сравнение съм ползвала и Marrakesh endz, но не усетих нещо да правят с косата ми, макар че много момичета са доволни от тях също.  Ясно зависи от състоянието и нуждите на косата!
Ани, кои хидратиращи хвалиш на Джойко? Сякаш са две серии или? Много съм доволна от реконструктор шампоана им, ще го подновя и искам хидратиращ също.

За Moisture Recovery става въпрос.  За първи път ползвам продукти на марката,но съм доволна много!

# 393
  • София
Да, и аз потвърждавам за Joico.
За мен са мн по-добри от Kerastase.
Сега съм затрупана с Kerastase но като приключа искам да опитам всички серии подходящи за мен на joico а точно това са серуята за блондинки, серията defy damage и маската от хидратиращата серия за която знам че
Е hardcore

А вместо възглавница от коприна какво мислите за тези шапчици д които спят негърките?
Защо спят с такива да се предпазва косата ли
https://www.amazon.es/Emmet-Sombrero-el%C3%A1stico-Cabello-Manti … mp;th=1&psc=1
Видях копринени такива но се чудя дали няма да ми се омазнява по-бързо

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 12:21 от Мélisande

# 394
  • Пловдив
Може ли отзив за ефекта от водата на Матрикс и, ако може сравнение с тази на Керастас?

# 395
Момичета, моля препоръчайте ми термозащита под формата на спрей. Не ползвам преса, единствено сешоар след измиване.
Взех си LP Mythic Oil крема, но нещо не се спогаждаме с него, косата ми се замазва супер бързо (залепва ми по скалпа на втория ден), а уж слагам малко количество само по дължините...
И втора питанка - ДПШ удачно ли е да се ползва преди боядисване или по-скоро не? И кога е хубаво да се ползва всъщност?
Извинявам се за многото въпроси, но още се уча и сте ми изключително полезни. Благодаря за което!
Точно преди боядисване е най-хубаво да се изполва. Аз винаги преди боядисване изполвам ДПШ.
Според самия шампоан, може веднъж на две седици, може и веднъж в месеца, зависи колко е силен.
Аз съм с един на Балеа, който е много нежен, не премива и не остъргва косата, мога веднъж в седмицата да го ползвам без проблем, но забравям Grinning Преди боядисване обаче - задължително.

# 396
  • София
Може ли отзив за ефекта от водата на Матрикс и, ако може сравнение с тази на Керастас?

Отзив имам в тази тема малко по-назад, а за сравнение - не съм ползвала други ламеларни води. Евентуално някой друг Simple Smile

# 397
Момичета някоя от вас ползвала ли е шампоана на Лакме био арган, какво ви е мнението за него? Blush

# 398
Stella D,
В съотношение цена и качество (особено от notino.bg), препоръчвам този, защото отлично се справя с фриз. Освен това има нежно, но стабилно действие и ароматът е много хубав:

Друг добър e Perfect Iron Spray на Alterna.

# 399
Здравейте момичета😊следя ви от доста време но все още не мога да се ориентирам моля за вашата помощ в момента използвам ш kerastase bain extentioniste(доволна съм от него) и други дрогерийни балсами и маски,но искам да си закупя нещо подобно на matrix.Косата ми е  тънка с леки фризове,искам нещо за сгъстяване,обем и евентулно растеж.Трябват ми шампаон балсам маска финиш склонна съм и на   ампули.Правя домашни маски основно от масла(бадемово,рициново,кокосово в корените и глицерин в краищата).Не съм я боядисвала от година но в краищата си седя все още русо-жълта,също така не използвам повече от веднъж в месеца преса,сешоар почти на всяко миене (2 пъти седмично) .Извинявам се за дългото мнение,но искам нещо което да ми върши работа.Благодаря Ви 🙂

# 400
Здравейте , момичета ☺ Закупих си зеленя шампоан на Neuma за чувствителен скалп , като цяло съм доволна . Проченох състава и никъде не видях да съдържа протеин . Дали някоя от вас е наясно има ли протеин? Другият ми въпрос е относно маската на Macadamia deep repear , за нея също се чудя дали е протеинова . Проблемът ми е , че косата ми е суха , изрусена , нуждае се от хидратация . Маската на Macadamia я използвам от доста време и съм много доволна , но шампоанйт на Neuma ми е от скоро . Общо взето отидох в ЗР и изришно поисках шампоан без протеин и ми беше предложен този , но от това , което прочетох в тази прекрасна тема , започвам да се съмнявам дали не е протеинов . Благодаря Ви 😊

Специално потърсих шампоана и състава му и ако въпросът е за ReNeu, то аз не видях протеин.

Petya 01,
Приятен шампоан, нищо ангажиращо. Лека хидратация.

# 401
Да , точно да ReNeu става въпрос . Благодаря за отговора ☺

# 402
Загледах се в Джойко сега и попаднах на ликуид реконструктор. Някой ползвал ли го е, заслужава ли си?
Ванеса, ти може би си го пробвала.

# 403
Да,имам го,моят е в старата опаковка.Хубав продукт е,уплътнява и омекотява връхчетата.Капризен е,защото не може да се ползва след всичко,най-добре след останалите продукти от серията или след протеинови на други марки .Аз слагам след него и малко хидратиращ финиш, за да няма на другия ден изненади.
Честно казано,не е продукт без който не можеш,но на тази цена можеш да го пробваш

# 404
  • София
Момичета някоя от вас ползвала ли е шампоана на Лакме био арган, какво ви е мнението за него? Blush
Аз съм го ползвала  заедно с маската му-средна хубост.Не бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт