Професионални серии за коса 146

• 57 915
  • 809
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, за силен косопад при мъж (50+) дали бихте могли да препоръчате нещо? Rolling Eyes Отказва да го пръскам с моята отвара от репей Grinning Може би някакъв шампоан и ампули.

# 376
Шампоан Биокленз, и тоник за растеж на Ф. Кингсли използва моя и е доволен.
Ампули ако е съгласен да използва - Напура.

# 377
Pro longer протеинова серия ли е?
Имам Ш и М,ами много съм раздвоена един път косата е ок, на следващите няколко пъти бухнала ,суха в крайщата . Ползвам ги 2-3 пъти в месеца (все не им идва реда от толкова други) .
Аз наскоро си купих Ш, Б и термо, като първият резултат не беше никак добър - много суха и бухнала коса. Понеже тогава сложих термото и на суха, си помислих, че ефектът е от него, но и на следващите миенета забелязох сухота. Една съфорумка ми каза, че серията клони към протеин, но иначе е балансирана. При мен нещата се оправят на следващия ден и като сложа олио или Нектар термик, например.

# 378
Да попитам един тъп въпрос ,колко често използвате ампулите на напура ,имам стамиген ,мия косата на три дни ,примерно серума extensioniste го слагам всеки път след миене,мога ли и тях толкова често?
Ам има - 20% керастаз ,в коса.бг ,ако има и други като мен изпуснали промото в рибата.

# 379
Дами, да попитам като правите терапията  на Alfaparf клетата майка, какъв шампоан използвате преди това и слагате ли маска преди терапията? До сега съм си я правила само в салон, но си взех концентрат и ми предстои опит вкъщи. 😀

# 380
Здравейте , момичета ☺ Закупих си зеленя шампоан на Neuma за чувствителен скалп , като цяло съм доволна . Проченох състава и никъде не видях да съдържа протеин . Дали някоя от вас е наясно има ли протеин? Другият ми въпрос е относно маската на Macadamia deep repear , за нея също се чудя дали е протеинова . Проблемът ми е , че косата ми е суха , изрусена , нуждае се от хидратация . Маската на Macadamia я използвам от доста време и съм много доволна , но шампоанйт на Neuma ми е от скоро . Общо взето отидох в ЗР и изришно поисках шампоан без протеин и ми беше предложен този , но от това , което прочетох в тази прекрасна тема , започвам да се съмнявам дали не е протеинов . Благодаря Ви 😊

# 381
  • Някъде по Дунава
Дами, да попитам като правите терапията  на Alfaparf клетата майка, какъв шампоан използвате преди това и слагате ли маска преди терапията? До сега съм си я правила само в салон, но си взех концентрат и ми предстои опит вкъщи. 😀
Преди терапията се ползва дпш.

# 382
  • Някъде там
Пробвах два пъти вече редкен за дълга коса.
Е не е моята серия Sad
Супер силна ми идва.
За по изтощени коси е.

# 383
Искрица, опитай без крема. При мен той пресолява манджата. Коприната или нектара накрая и мисля ще си доволна

# 384
По-скоро обратното,но зависи и от моментните нужди на косата.Шампоаните на Редкен са много силни,Б/М също.Най-добре е да се ползват максимум веднъж на седмица и то при много изтормозена коса.Финишите са много хубави за третирани коси.Няма логика крема да пресолява манджата,освен,ако не се слага двойно количество.Крема за дълга коса изобщо не е тежък,ако се ползва нормално количество,този за блондинки е доста по-тежък

# 385
Ново от Керастаз, серия за къдрави коси

# 386
  • Някъде там
По малко слагам от крема.
Косата ми е подстриган почти до ключицата е.
Изрязала съм всичко, стригах до здраво.
Серията за дълга коса на Керастаз ми харесва в пъти повече Simple Smile
Тази на редкен ми е много хард и не използваема Sad.
Дадох на зълва ми да пробва(боядисва косата всеки месец, къдрава с твърд косъм) балсама много и хареса и ще и го подаря.
Шампоана няма как защото е със себорея.

# 387
Момичето,  влизам да дам по още един положителен глас за Oway drops и хидратиращите ш и б на Joiko! Тези drops наистина лекуват косата. За сравнение съм ползвала и Marrakesh endz, но не усетих нещо да правят с косата ми, макар че много момичета са доволни от тях също.  Ясно зависи от състоянието и нуждите на косата!

# 388
Момичето,  влизам да дам по още един положителен глас за Oway drops и хидратиращите ш и б на Joiko! Тези drops наистина лекуват косата. За сравнение съм ползвала и Marrakesh endz, но не усетих нещо да правят с косата ми, макар че много момичета са доволни от тях също.  Ясно зависи от състоянието и нуждите на косата!
Ани, кои хидратиращи хвалиш на Джойко? Сякаш са две серии или? Много съм доволна от реконструктор шампоана им, ще го подновя и искам хидратиращ също.

# 389
  • София
Някой беше питал за ламеларната вода на Matrix. Използва се след шампоан - засега съм го пробвала след хидратиращ, балансиран и ДПШ. Отива се и не се запечатва допълнително под душа с балсам.
https://www.matrix.com/total-results/products/high-amplify/high- … plify-shine-rinse
Палец нагоре и от мен за капките на oway - на жадни и изтормозени коси, като моята, е супер. Последният път сложих малко повече и реших, че ще утежни, но косата ми изпи всичко. Този път не съм слага сплит ендз на Маракеш, въпреки че не пропускам. И двата продукта ми влияят много добре на връхчетата. По-малко цъфти със сигурност. 💐

Общи условия

Активация на акаунт