Професионални серии за коса 146

• 57 871
  • 809
  •   1
Отговори
# 525
lora_1, Magnollia, благодаря ви, много сте мили.

Заедно с крема на Redken, бях поръчала и още един нов продукт на марката. Два пъти го тествах на суха коса, нито  веднъж не получих добър резултат. Утежнява, сплесква, не обира фриз, не се абсорбира бързо и въобще при мен нищо не направи. Не бих препоръчала, ако някой му се чуди:

# 526
  • Велико Търново
Coco Milk, не омазнява терапията, то си е като водичка, ползва я от 2 седмици, непосредствено след измиване, т. е, 3 пъти седмично. Засега е рано за видим ефект, но ще продължаваме. Ще споделя по - нататък.

# 527
Най-вероятно за вас няма да е новина, но аз искам да похваля серията на LP Inforcer ш+м. Доволна съм, ползвам я вече два поредни пъти и на моята коса се отразява чудно. Усещам косата си мека и едновременно с това някак косъма е уплътнен и по-жилав. Вчера след боя отново ползвах нея (тук не съм сигурна, че е правилно... бихте ли споделили какво се ползва след боя, ако не разполагам с кисел шампоан?) Като финиши добавих Marrakesh Endz заедно с термо крема Mythic oil.
Боята на Алфапарф 11.21 (с 9% оксидант) ползвах и също никак не е лоша, не ми дразни скалпа, което за мен е много важно предвид псориазиса ми.
Пускам една снимка с уговорката, че днес ще отида и да поорежа изтънялите и цъфнали краища... 😂

В момента при Рибите има ли някакъв код за отстъпка? Обмислям да поръчам 2 минутния реконструктор на ApHogee заедно с шампоана им за изтощена коса.
Още веднъж много благодаря за насоките, дами! Изключително ми е полезна темата!

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 09:19 от Stella D

# 528
Аз мисля да взема двата шампоана и от ампулите за моята тийнеджърка /14 год. /. Много започна да й се омазнява косата, през ден я мие - в момента със себорегулиращ шампоан на Oway, като след това ползва терапията против косопад и за сгъстяване на косата, пак на Oway. Притеснявам се, защото имам чувството, че косата и за 1-2 години сякаш наполовина остана, съдя по това каква дебела опашка имаше и връзваше с две премятания на ластика, а сега три пъти замята и пак опашлето е тъничко.
За омазняването в тийнейджърска възраст вина имат хормоните,имайте го предвид.

# 529
Здравейте, някой ползвал ли е продукти на марката JOC ? https://www.zlatnaribka.com/termozashtiten-izglazhdasht-krem-za- … -smoothness-cream И по-конкретно термозащитния крем за изправяне на коса?
Също се колебая и за този https://www.zlatnaribka.com/top-ten-10-in-1-lakme-kstyle-cool-150-ml
Но не знам добър ли ще е за изправяне с преса. Косата ми е много frizzy, тънка, хвърчаща, чуплива, след баня е направо нещо страшно. Не е много гъста и косъмът ми е тънък, така че търся продукт, който да я предпазва от топлината на пресата, да я държи права и да пада по-тежка и лъскава надолу, без да я омазнява. Приемам препоръки и за шампоан, балсам, маска, термозащита. 😊

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 11:09 от Море

# 530
Море,
Серията Discipline на Kerastase в този състав: шампоан, балсам и спрей.
Харесвам много маската, но ако косата е наистина тънка, по-добре ще е балсамът.

Stella D,
Красива коса, покажи после, ако драстично смениш прическата.

# 531

Stella D,
Красива коса, покажи после, ако драстично смениш прическата.

Благодаря, Аня Flowers Rose
Тя в момента е на черта и мисля да я запазя, но ще отрежа сигурно едни 5см (трябва и повече даже, но ми е жал да е наведнъж), за да махна останалите кичури, които не съм сигурна, че се виждат на снимката. Много ми се иска да направя някакви етажи/пластове, за да й придам малко обем... но пък косъма ми е толкова тънък, че последния най-дълъг пласт ще е супер рехав и се разубеждавам, ще видя и фризьора какво мисли по въпроса..

# 532
Момичета, а за детската коса от какво сте доволни? Дъщеря ми има дълга, здрава коса с дебел, лъскав косъм. Мием я веднъж седмично, не се омазнява, но не е и суха. Не се заплита много, освен когато не я е нарешила добре. Слагам й от моите балсами и маски понякига, но ми се иска да й взема нещо за нея. На 9г е.

# 533
Ползвала съм О'райт, ползвала съм П. Кингсли, момента са с Апивита за шампоан. Балсам - П. Кингсли и О'райт.
Редовно слагам масла в краищата.
Гъста, лъскава и жива коса на 8г.

# 534
  • sofia
Моята е на почти 8 години и все още я мия с Бочко ,но после слагам от моите кристали.  Косата й е страхотна, здрава ,гъста ,дълга и лъскава Simple Smile

# 535
  • Някъде по Дунава
Когато дъщеря ми беше 1 кл, получи някакъв проблем на скалпа от продукт срещу въшки и ползвах Нахтхерцен  и Клоран за чувствителен скалп. След това минах през почти всички шампоани на Алверде-за чувствителен скалп, блясък, пърхот.

# 536
Момичета, подходяща ли е Възстановяващата грижа срещу накъсване Kerastase Ciment Anti-Usure за небоядисани дължини,в някаква стара тема четох че ако косата не е химически третирана доста я изсушава?

# 537
Здравейте, момичета! Влизам да се оплача от новата серия на Редкен-Redken Extreme Bleach recovery ( ламинираща вода и цика крем)Преди да пиша, изпробвах 2 пъти. И двата пъти резултатът е коса като кошница, сухи, разхвърчани краища, сплескана форма. Ето какво направих-  стоях 2 часа под шапка, намазана със загрято кокосово масло.  Измих след това 1 път с шампоан Денсифик на Керастаз.  Сложих оцветяват син шампоан на Редкен за блондинки и стоях около 40 минути.  След това като измих, нанесох от ламиниращата вода, разресох и стоях около 10 минути. Масажирах. Тук да спомена,  че е много трудно да се прецени 10 мл и отидоха доста повече Frowning като видях направо ме заболя сърцето, все пак е скъпичък продукт. Изплакнах. Леко подсуших и нанесох цика крема като в рекламата. Изсуших и воала- за втори път грозна, разпердушинена коса. Пробвах да китосам с червеното олио на Керастаз, но пак ефектът е кофти. Няма го ефекта като при Керастаз. А тази ламинираща вода за мен са пропиляни пари на вятъра. Май ще продължа да купувам само Керастаз. Досега така не са ме разочаровали.

# 538
След кокосово масло аз лично винаги имам същият резултат дори без да пръсна още пари и усилия по Редкен и Керастаз! Wink

PS След една разгорещена дискусия във форума може ли скъпата ламеларна вода на Керастаз да е силно подобна на евтината на Лореал пратих съставите им на приятел химик. Сега ще трябва да го занимая да ми направи същата сравнителна характеристика и за тези на Матрикс и Редкен (+ Керастаз + Лореал)

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 20:06 от Agent Provocateur

# 539
Коко Милк, цимента ми спаси косата, когато беше много изтощена от третиране.Невероятен блясък,  дебела, подредена коса. Вече косата ми е в по-добро състояние. Миналата седмица извадих Ш+М+ термото и ефектът не беше същия върху сравнително вече здравата ми коса. Беше леко напротеинчена. Така, че мисля че е една прекрасна серия, но за изтощена коса, нуждаеща се от протеин. Но това е мое лично мнение.
Агентче, следващия път ще пробвам без маслото.  Процедурата я спазвах.А за Редкен изобщо не го занимавай, не струва.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 20:25 от lora_1

Общи условия

Активация на акаунт