Професионални серии за коса 146

• 57 794
  • 809
  •   1
Отговори
# 555
И аз се чудя коя протеинова серия да взема, доста ми е тъничка косата. В момента редувам kerastase blonde absolu за хидратация, L'Oréal pro longer балансирана, и правя домашния еластайзер 😉 Но имам чувството, че се къса горният слой, отпред бретона мнооого бавно расте.

# 556
Виж на Schwarzkopf Professional BC Fibre Force Fortifying в makeup.bg намерих ш+м на страхотни цени, препоръчана протеинова серия от преди няколко страници 😊

# 557
Маслото от Безсмъртниче на Алтея подходящо ли е за забъркване на Вълшебството за коса? https://www.alteyaorganics.bg/shop/%d0%b5%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b … 0%b8%d1%87%d0%b5/

# 558
Момичета, преди няколко страници ви разказах за моята тънка, бързо омазняваща се коса, съсипана от балеаж. Имам много чувствителен косопад пролет и есен и в момента е в разгара си. По принцип ми расте нова коса и в корените имам обем от нея, но опашчицата ми е тъжна гледка. Открих ви съвсем скоро и съм още напълно начинаеща във вашето изкуство. Водя си бележки от темата, но още всичко ми е много объркващо.
Посъветвахте ме да си взема протеинова, балансирана и хидратираща серия. В момента имам шампоан и балсам Kerastase Genesis, шампоан и маска Kerastase Architect и термо спрея и еластисайзера на Кингсли. Мисля да забъркам и Вълшебството, когато успея да си набавя всичко.( Може ли всички масла да си взема от Алтея?) Каква хидратираща серия да избера и какви други продукти смятате, че са ми нужни? Боядисвам се, защото имам доста бели коси и изправям със сешоар, без което просто не може ( косата ми чуплива, но не къдрава и е ужасна без ореса или сешоар)”, просто няма как да ги изключа). Благодаря ви за безценните съвети и че сте толкова мили и търпеливи!
П.С. Доста пари ще похарча, докато попълня поне най- необходимото, но следя и темата за размяна.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 15:50 от OliaMirchovska

# 559
А т.н „вълшебство“кое е?

# 560
А т.н „вълшебство“кое е?
Ето го,от фб страницата

# 561
момичета,може ли да ми препоръчате спешна помощ за коса..накратко 2 пъти обезцветявана ,много суха и изтощена,твърд косъм като метла..без значение от цената просто положението е много зле..но една фризьорка ме подведе ,но това е друга тема на разговор..

# 562
Благодаря, не знаех, ще го пробвам.

# 563
Момичета, знаете ли продуктите на Amelie? Имат масло от безсмъртниче с малко повече от 24% Нерил Ацетат.

# 564
Момичета, знаете ли продуктите на Amelie? Имат масло от безсмъртниче с малко повече от 24% Нерил Ацетат.

В wishlist ми е, само да изхабя запасите си от продукти за скалп

# 565
Аз не съм го взимала, но харесвам флоралната им вода от безсмъртниче и лосиона против косопад. Имам и лавандулова вода, но не смея да я слагам много, защото изсушава.
Pinki, а как би го ползвала? Аз питах за Вълшебството. Чудя се дали да взема всичко за него от Алтея.

# 566
А т.н „вълшебство“кое е?
По - назад в темата бе пуснат линк за пълното описание https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1179718392448380& … d=468155173604709 . Аз също като OliaMirchovska се чудя дали да не поръчам всичко от Алтея ( без мумио) и да включа тази благина в режима си за коса. След раждане, продължаващо кърмене и прекаран Ковид скалпът ми има нужда от подкрепа. Родих миналата година март месец, като няколко месеца по - късно започна луд косопад, за който общо взето психически бях подготвена. Есента нещата се нормализираха, но ноември се разболяхме с мъжа ми от Ковид и започна отново да ми капе коса включително и новоизрастналите косъмчета след първата вълна. В момента използвам шампоанът и ампулите на Керастас против косопад, като редувам един ден ампула, на следващия серума Grow gorgeous. Струва ми се, че косопадът намаля, но продължавам да ръся доста косми.

# 567
И аз се зачетох в това 'Вълшебство' и да питам тези етерично масла дали биха свършили работа?
https://www.eterika.eu/

# 568
момичета,може ли да ми препоръчате спешна помощ за коса..накратко 2 пъти обезцветявана ,много суха и изтощена,твърд косъм като метла..без значение от цената просто положението е много зле..но една фризьорка ме подведе ,но това е друга тема на разговор..

Мен двустъпковият реконструктор на Aphogee ме спаси. Пробвай с него,но спазвай инструкциите за употреба точно. При всички положения ще трябва време и редуване на правилните продукти. Не се отчайвай!

https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-terapiy … tein-118-ml 

# 569
Момичета, а какво мислите за това като вариант за хидратираща серия?

Общи условия

Активация на акаунт