Професионални серии за коса 146

• 56 907
  • 809
  •   1
Отговори
# 645
За сам човек наистина идва скъпо. Ние с OliaMirchovska и още една моя приятелка се комбинирахме и така нещата станаха доста по-достъпни.

# 646
Аз вчера си забърках вълшебството на Магнолия Simple Smile. Половината неща ги взех от Алтея Органик, другата половина от Зоя, мумийо от Берьозка. Два въпроса за да съм сигурна, че правя нещата правилно:
1) В блога на Магнолия пише мумийо  колкото малък лешник. В Берьозка са по 2 гр, една опаковка ли се слага или повече?
2) Смесила съм съставките в пулверизатор. Как процедирате- пръскате към корените или пръскате на пръстите на ръцете и след това правите масаж? Вчера вечерта пръсках към корените, но ми се струва, че така отива повече към първия един сантиметър от косата, а не толкова към скалпа.

Сега ще прочета повече за мумийо и ще си забъркам някоя маска за лице, честно казано, не го бях чувала преди тази тема.

# 647
Момичета има ли разлика между тези двете масла освен цената  

Няма! Просто едното е с дозатор за удобство. Аз взех от по-евтиният вариант и е много неудобно за нанасяне. Иначе олиото е божествено 🥰
Благодаря 🤗

# 648
Аз вчера си забърках вълшебството на Магнолия Simple Smile. Половината неща ги взех от Алтея Органик, другата половина от Зоя, мумийо от Берьозка. Два въпроса за да съм сигурна, че правя нещата правилно:
1) В блога на Магнолия пише мумийо  колкото малък лешник. В Берьозка са по 2 гр, една опаковка ли се слага или повече?
2) Смесила съм съставките в пулверизатор. Как процедирате- пръскате към корените или пръскате на пръстите на ръцете и след това правите масаж? Вчера вечерта пръсках към корените, но ми се струва, че така отива повече към първия един сантиметър от косата, а не толкова към скалпа.

Сега ще прочета повече за мумийо и ще си забъркам някоя маска за лице, честно казано, не го бях чувала преди тази тема.
Според мен е достатъчно една доза мумийо, даже ми се струва малко повече от лещник.

# 649
Леле момичета не мога да смогна да ви изчета 😁
И аз сложих два продукта на Eleven в количката - маската чудо и спрея за лесно разресване.Изглеждат приятно - с изчистен състав 😊. Никакъв код, обаче не хваща поръчката.
Магнолия, за мен е удоволствие да чета постовете и статиите ти. Аз обичам дълги разяснения,а ти пишеш увлекателно Simple Smile
За чудото - също ми се ще да си го направя. И масла вкъщи бол - даже от скоро имаме черен и розов пипер, които много ме съблазняват. Това, което ме притеснява обаче е, че кърмя. А въпросът с бременността, кърменето е малко спорен. Има ли и други като мен?
И за тези, които са си взели маслото от безсмъртниче - това е едно от най-ценните масла и абсолютно си заслужава инвестицията. Спира кървене, премахва цицини и синини. Лично съм се убедила на няколко пъти, голям помощник ми е. А полезните му свойства за кожата и косата са вече коментирани, няма да се задълбавам в тях. Моето е купувано директно от българска дестилерия в южна България, не съм сигурна как се казваше, май Есетре и струваше 70лв. Цената на Дотера наистина е доста висока.

# 650
Аз също забърках току що Вълшебството.
Единствено замених розовото масло черен пипер и с мента, защото се надявам да имат стимулиращо действе на скалпа. Планирам следващите дози да експериментирам с различни води и масла.
Всичко ми излезе не повече от 80 лв, но се и възползвах от 20% отстъпка от Алтея.

Хареса ми идеята да се прави и маска или преуош с мумио.

# 651
Единствено замених розовото масло черен пипер и с мента, защото се надявам да имат стимулиращо действе на скалпа. Планирам следващите дози да експериментирам с различни води и масла.
Всичко ми излезе не повече от 80 лв, но се и възползвах от 20% отстъпка от Алтея.

И ние използвахме отстъпката от Алтея! Комбинирахме се и ще правим вълшебството! Моля споделете за другите масла. Ще е супер да споделите, ако измислите преуош с мумийо! Аз нисля да добавя малко флорална вода от безсмъртниче към Вълшебството. Дали е добра идея?

# 652
  • София

Масло от тамян видях че има в зоя, за масло от лавандуша бих се радвала да получа предложения за гр. София както и идеи от къде мога да се снабдя със шише с пулверизатор подходящо за целта (нямам в нас)

В Джъмбо има такива шишета. В комплекти за път. Simple Smile
Аз съм си купувала ето това от там:

# 653
  • Велико Търново
В Лили също продават шишета с пулверизатор.

# 654
В Лили също продават шишета с пулверизатор.
Момичета, ако говорите за Вълшебството, хубаво е да бъде в  шишенце от тъмно стъкло.

# 655
Къде продават шишенца с пулверизатор от тъмно стъкло?

Viktoriai, четох, че мумио не е препоръчително да се употребява при бременност и кърмене.

ПП: Магнолия трябва да патентова рецептата докато е време Simple Smile

# 656
  • София
Магнолия, патентовай Вълшебството Simple Smile Виж какъв фурор предизвика. Есетре мисля, че доставят за Дотера. Само безсмъртните и розовата вода ми липсват и ще съм готова.

Gebura, четем си мислите Simple Smile. В магазините за левче видях шише от тъмна пластмаса и пулверизатор. Имам едно от розова вода на Алтея и ще го използвам.

# 657
Къде продават шишенца с пулверизатор от тъмно стъкло?

Viktoriai, четох, че мумио не е препоръчително да се употребява при бременност и кърмене.

ПП: Магнолия трябва да патентова рецептата докато е време Simple Smile
Аз поръчах от Алтея, но може би и по магазинчетат за масла ще има, а може и в тези за наливни парфюми🤷🏽♀

# 658
Има един магазин на Симеон(в София), частта от М.Луиза към Раковски, където продават всякакви бурканчета, шишенца и подобни стъкларии за различни цели.

# 659

И ние използвахме отстъпката от Алтея! Комбинирахме се и ще правим вълшебството! Моля споделете за другите масла. Ще е супер да споделите, ако измислите преуош с мумийо! Аз нисля да добавя малко флорална вода от безсмъртниче към Вълшебството. Дали е добра идея?

Магнолия наистина да патентова, вчера в Бериозка дамата беше много изненадана от раздвижването в търсенето на мумио. Преди било залежавало, а сега се изчерпвало дори.
Аз също ще ползвам и вода от безсмъртниче.
Ако съм разбрала правилно Магнолия, ключови съставки са мумиото и маслото от безсмъртниче, останалите може сами да напасваме спрямо нуждите на косата или кожата си.
Това мисля да правя, да експериментирам с останалите.

Общи условия

Активация на акаунт