Професионални серии за коса 146

• 56 894
  • 809
  •   1
Отговори
# 660
bekig44 Керастаз Специфик си е точно противокосопаден шампоан, Керастаз Генезис също има действие към подобравяне на състоянието на фоликулите, защото и той съдържа Аминексил както и противокосопадния, но докато първия /Специфик/ е насочен изцяло към спиране на косопада, то Генезис цели, освен стопиране на косопада, но и спиране накъсването по дължините - тоест борба с експлозиите по кортекса. Но докато Специфик е по-скоро неутрален шампоан и начина, по който се усеща косата зависи повече от маската/балсама, който ползваш, то Генезис си е специфичен шампоан, който се грижи и за дължините, съответно в един момент следва да се смени с друг продукт и после пак да се върнеш на него. Косата е взела достатъчно. Съветвам те, ако все още има косопад - вземи от противокосопадните ампули на Лореал, или на Матрикс, или на Керастаз - те и трите са със Аминексил, която е точно протикосопадната съставка. Използвай ампули и премини към други шампоани.
Кюн са хубави продукти - аз харесвам сериите им Со Пюър. Боята, обаче им е много силна, макар че русокоските я харесват.

Магнолия , да кажа за косопада появи се от около година вече , като последните 4-5 месеца малко стабилизирах нещата точно с Керастаз Специфик. Преди това ползвах абсолютно всякакви видове ампули , като най- добре повлияха тези на Лореал . Правих си всички тестове от какво може да е и всичко е наред , като в крайна сметка май е на стресова почва. Това няма кой да ми го гарантира все пак. В момента имам косопад , но е съвсем лек , като фризьорката ми го отдава на сезонен косопад , не съм сигурна дали е така.
Относно боята - от около една година се боядисвам с  Keune и съм доста доволна с тъмен цвят съм 1-2 тона преди най-тъмното кафяво , като по едно време ми беше сложила и лек червен отенък . Не знам по какво мога да разбера, че е силна  боята ?

# 661
Слагайте си Мумие в шампоаните и преуошите за скалп.Руснаците продават таблетки,смилат се на прах в кафемелачка и се добавят.Калъпчето не знам дали ще се разтвори в преуош

# 662
Момичета, трябва ми малко помощ. Искам да попитам, като правите терапията на Алфапарф клетката, слагате ли маска преди нея или се измива само с шампоан и след това терапията? Благодаря предварително 💐

# 663
Момичета, задължително ли е след боя да се използва балсам?
Ще се боядисвам в събота. Имам серията витамино колор на Лореал (Ш и М) - може ли да ги използвам тях или да използвам Ш от серията + друг балсам ... ако трябва балсам, какъв да е :/

# 664
Момичета, как ползвате коприната на biosilk и с какво я комбинирате?

# 665
PetyaIvanova9331
Измивам с шампоан само, то така си пише и в начин на употреба.

Anastasiya.glam
Даже по-добре маска, слагай смело.

# 666

За чудото - също ми се ще да си го направя. И масла вкъщи бол - даже от скоро имаме черен и розов пипер, които много ме съблазняват. Това, което ме притеснява обаче е, че кърмя. А въпросът с бременността, кърменето е малко спорен. Има ли и други като мен?
Информацията, която открих по въпроса за ползване на мумие по време на кърмене беше във връзка с приема на продукта като хранителна добавка, като поради липса на изследвания по въпроса се препоръчва да не се прилага. Аз кърмя, но моето момче върви към отбиване и към настоящият момент суче сутрин и вечер за по минута и половина, предвид което и доколкото няма да пия мумие поръчах съставките и ще си забъркам Вълшебство. Живея до оживено кръстовище и уви това, което дишам всеки ден със сигурност е по - вредно от няколко прашинки мумие в косата ми.
В бързината да поръчам всичко необходимо от Алтея преди бг мамите да са изкупили всичко Grinning забравих да си поръчам продукти за домашен еластайзер. Ще трябва да се разходя до Зоя.

# 667

За чудото - също ми се ще да си го направя. И масла вкъщи бол - даже от скоро имаме черен и розов пипер, които много ме съблазняват. Това, което ме притеснява обаче е, че кърмя. А въпросът с бременността, кърменето е малко спорен. Има ли и други като мен?
Информацията, която открих по въпроса за ползване на мумие по време на кърмене беше във връзка с приема на продукта като хранителна добавка, като поради липса на изследвания по въпроса се препоръчва да не се прилага. Аз кърмя, но моето момче върви към отбиване и към настоящият момент суче сутрин и вечер за по минута и половина, предвид което и доколкото няма да пия мумие поръчах съставките и ще си забъркам Вълшебство. Живея до оживено кръстовище и уви това, което дишам всеки ден със сигурност е по - вредно от няколко прашинки мумие в косата ми.
В бързината да поръчам всичко необходимо от Алтея преди бг мамите да са изкупили всичко Grinning забравих да си поръчам продукти за домашен еластайзер. Ще трябва да се разходя до Зоя.
Не знаех, че има и домашен еластисайзер. Ще дадете ли повече инфо за него?

# 668
  • Charming
И за тези, които са си взели маслото от безсмъртниче - това е едно от най-ценните масла и абсолютно си заслужава инвестицията. Спира кървене, премахва цицини и синини. Лично съм се убедила на няколко пъти, голям помощник ми е. А полезните му свойства за кожата и косата са вече коментирани, няма да се задълбавам в тях. Моето е купувано директно от българска дестилерия в южна България, не съм сигурна как се казваше, май Есетре и струваше 70лв. Цената на Дотера наистина е доста висока.

Здравейте, дестилерия Есетере се намира в гр. Добрич и не продават етерични масла било то на българския или чуждия пазар. Маслата, които се произвеждат са само и единствено за ДоТерра : )

# 669

Не знаех, че има и домашен еластисайзер. Ще дадете ли повече инфо за него?
[/quote]
Оля, напишете в търсачката или в Гугъл. Излизат няколко рецепти и вариации, като аз мисля да забъркам рициново масло, глицерин и бадемово масло.

# 670
Значи аз бъркам дестилерията Simple Smile
За сега ще се въздържа от чудото, като спра да кърмя живот и здраве, тогава Simple Smile
За сметка на това пък си поръчах маската чудо, спрея за разплитане от Eleven 😁
Чакам ги с нетърпение 😊

# 671
Момичета, Златна рибка имат ли някакъв код за отстъпка? Имат 25% на италиански бои. Струва ли си да си взема?

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 19:09 от OliaMirchovska

# 672
Да попитам, от къде поръчвате ghd преси?

# 673
  • Някъде там
Леле момичета не мога да смогна да ви изчета 😁
И аз сложих два продукта на Eleven в количката - маската чудо и спрея за лесно разресване.Изглеждат приятно - с изчистен състав 😊. Никакъв код, обаче не хваща поръчката.
Магнолия, за мен е удоволствие да чета постовете и статиите ти. Аз обичам дълги разяснения,а ти пишеш увлекателно Simple Smile
И за тези, които са си взели маслото от безсмъртниче - това е едно от най-ценните масла и абсолютно си заслужава инвестицията. Спира кървене, премахва цицини и синини. Лично съм се убедила на няколко пъти, голям помощник ми е. А полезните му свойства за кожата и косата са вече коментирани, няма да се задълбавам в тях. Моето е купувано директно от българска дестилерия в южна България, не съм сигурна как се казваше, май Есетре и струваше 70лв. Цената на Дотера наистина е доста висока.
Eleven, не ги хваща код за съжаление.
Използвах маската за втори път и терапията им за трети или четвърти, резултата винаги е един и същ, бебешки мека косичка, лесно се разресва, гладка и с блясък.
Маската я отмивам доста трудно от косата ми Simple Smile
Косата още под душа става хлъзгава и се разплита.
Шампоана и балсама за корените винаги са ми едни и същи виши денси солушън Blush (обожавам я тази серия на виши)
Скоро не мисля да сменям тази комбинация от продукти.

# 674
  • На брега на реката
Здравейте, може ли линк към тази маска чудо?! Предварително благодаря! От скоро чета темата и още не мога да се ориентирам.
Косата ми е със сухи краища и лесно омазняващи се корени /мия я през ден, иначе е ужасна/ и след като започнах употребата на еластайзера на ФК, значително се подобри положението. Мекичка е и не се заплита.

На скоро си купих терапевтичната преса Бразил кератин от Нотино и след кратка употреба, устонових, че не работи и я върнах. Очаквам да ми я заменят, но ако пак се окаже, че не работи, ще търся друга. Моля, за насоки!

Общи условия

Активация на акаунт