Професионални серии за коса 146

• 58 033
  • 809
  •   1
Отговори
# 90
  • виртуално
Здравейте, имам нужда от съвет. Уж четох доста от темите ама и доста се обърках.
Боядисана коса, без особени проблеми, леко сухи краища...
Купих
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein и маска
L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer  и маска
Първият ясно, че е протеинов, вторият какъв е и мога ли да ги използвам постоянно ?
Обмисля и L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer или L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol , те какви са ?
Благодаря

# 91
Анелия, от посочените от теб кремове за къдрици съм ползвала само последния и бях много разочарована. Върху моята коса действаше по следния начин: веднага след изсушаване имаше оформени къдрици, един час по-късно нямаше и помен от тях, косата се слягаше и общо взето стоеше като кошница.
Другият крем на Мароканойл е много хубав поне за мен (и майка ми го харесва). Той е в бяла кръгла бутилка с бяла капачка. Но и след него слагам съвсем малко пяна за фиксация.
Ново откритие за къдрици ми е лилавата топка на ТиГи. Също от много времв заглеждам синята пяна на Joico,но така и не се наканвам да си я взема.

# 92
Здравейте, момичета, приемате ли нови попълнения Simple Smile?

Чета старите теми и си водя записки, но взех да се обърквам. Има ли място в София, където да отида да ми диагностицират косата и да ми препоръчат какви продукти да ползвам, без да са пристрастни към някоя марка?

И още нещо- чета, че професионалните шампоани се ползват само за скалпа. В такъв случай дължините на косата с какво се измиват Blush?

И за да не съм офтопик- използвам  за термозащита Kerastase Ciment и смесвам продукти от различни серии и марки постоянно, всъщност май дори не съм ползвала само на една серия продукти.

# 93
Момичета т.к. съм в търсене ба продукти които да придадат блясък и поне мъничко гланциран ефект да питам някой ползвал ли е label.m diamond dust ?

# 94
  • Пловдив
Анелия, аз съм доволна от Aura Botanica ♥ Крем, с лека консистенция, без фиксация, според мен. Къдриците ми стават меки и подредени. Обира и фриз.
Косата ми е гъста, тънка, 2с-3а.

# 95
Здравейте, имам нужда от съвет. Уж четох доста от темите ама и доста се обърках.
Купих
L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer  и маска - балансиран с превез на протеин. Не знам можеш ли постоянно, зависи от косата ти.
Първият ясно, че е протеинов, вторият какъв е и мога ли да ги използвам постоянно ?
Обмисля и L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer или L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol , те какви са ? - витамино е лека, хидратираща серия
Благодаря

# 96
Анелия, аз мисля да пускам в размените Шоу за къдрици. Пускам го, защото си сложих коса, която е по-права и няма да мога да ходя къдрава вече. Иначе Орайт крема също е много хубав и супер икономичен, ама си е скъпичък. От victoriai го научих него.

# 97
Последен опит някой с дебела или жадна коса да ме светне Ш+Б Чи инфра достатъчно задоволителни ли са 🤔😊

# 98
Купих
L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer  и маска
Обмисля и L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer или L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol , те какви са ?
Благодаря
При Лонгър на поредни миенета ми утежнява на мен. Ползвам го веднъж на две седмици в комбинация с ампула и термото от серията, прави ми косата страхотна! 😍
А голд киноа, ползвам преди боядисване само.
Vitamino Color мисля, че е най-походящ за постоянно ползване, от това което съм чела тук.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 15:34 от Mamma_knows_best

# 99
Последен опит някой с дебела или жадна коса да ме светне Ш+Б Чи инфра достатъчно задоволителни ли са 🤔😊
Не знам до колко мога да съм ти полезна, но ще споделя все пак опит. Моята коса е гъста с тънък към нормален косъм, не боядисвана, третирана със сешоар и четка. Чи инфра ми идват тежки и ми залепват косата, за това си мисля, че на теб може би ще се отразят добре.

# 100
Благодаря за коментарите, момичета! Ще погледна препоръчаните продукти. Този на Керастаз също ще дойде на добра цена в Нотино след отстъпката,та май на него се наглеждам.

# 101
Момичета пак моля за съвет, сега по време на бременността косата ми е много обемна, тежка и пухкава, но ми се иска да е по бляскава, по загладена с подобен като ламиниране ефект. Към кои продукти да се обърна за този ефект? Сума ти маски и финиши имам и само професионална козметика, но сякаш все си стои матова косата

Под твоя пост има въпрос за термо Discipline. И то, и цялата серия са идеални за целта, която гониш. Укротяват косата и дават блясък.

# 102
Сега ще ме сритате по кокалчетата, но блясъкът не е само функция на продуктите, а на изсушаването също, или поне по моята коса това забелязвам. С едни и същи продукти косата ми, оставена да съхне естествено е по-фризи и по-матова, но ако съм си направила труда да суша с четка и да запечатвам със хладна струя и много, много по-блестяща и лъскава.

Ужасно си обичам Инфрата, не съм забелязала да ми утежнява тънката, но боядисвана често коса, но като цяло изключително рядко ми се случва да я повторя повече от 2-3 пъти, просто защото колекцията трябва да бъде ползвана. От Чи събрах срамно количество продукти и то по-скоро финиши през последната година.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 17:22 от Agent Provocateur

# 103
Съгласна съм с Viktoriai за инфрата на Чи.
И моята коса е като твоята, на поредни миенета и на мен ми утежняват. Не получавам онази въздушна и лека коса. Първоначално бях впечатлена от ефекта на тази серия и си я бях закупила за честа употреба, но си иска редуване с друга.
Все още съм в търсене на подходящите за мен леки продукти, макар и да харесвам наличните. Повечето съм ги закупила само от мерак 😂 та ми идват тежки на нетретираната коса. Добре че не съм се нахвърлила все още на Керастаз или другите скъпи марки.
На по- третирани и жадни коси инфрата би била чудесна алтернатива.
Аз обаче имам друг въпрос. Под влияние на добрите отзиви от форума бях поръчала еластисайзър и то екстрийм, но след 2-3 използвания вече не ми действа никак добре. Ако поседя с него над 2 часа косата става на клечки все едно е мръсна. Наясно съм , че в момента косата ми не се нуждае от такива силни продукти и ми е обеца на окото, но как мога да го изразходя се чудя ?
Като маска след шампоан или само по краищата преди миене за кратко време, дали ще е удачно ?

# 104
Аня Филипова благодаря много, ще го имам в предвид. Agent Provocateur това за сешоара ми е известно, аз си я суша с въртяща четка на Ровента, първия ден е горе долу бляскава но на следващия си е пак бухнала и матова

Общи условия

Активация на акаунт