Професионални серии за коса 146

• 58 030
  • 809
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Все още съм в чуденка кой продукт за къдрици за поръчам. Ще бъда благодарна, ако някой е ползвал и сподели мнение за следните продукти:

Мога да дам мнение за Керастаз и Мороканойл.
Керастаз е лек, не лепнещ , подхранващ крем и няма фиксация.По-скоро е за оформяне.
Мороканойл е за мен разочароващ-ако сложиш малко, нищо ни прави, ако е повече става сплесната и мазна косата.Мъчих го всякак и то хвърлих.

# 106
Julia, благодаря!
Добре,че се посъветвах с вас,момичета,че иначе вече щях да съм поръчала Мароканският продукт. Май ще инвестирам в Орайт.

# 107
Присъединявам се към Агентчето относно студената запечатка при сушене. Правя я откакто си взех Парлукса и действително дава блясък. Така че пробвайте и вие. 👍
Днес ислах да се похваля с две нови придобивки, но дясната четка (с косъма от глиган) се оказа дефектна и ще я връщам. Надрана е жестоко на дръжката и отпред. На пръв поглед не се вижда, но като я извадих от опаковката и веднага ми се наби в очите. Дълбоки резки, ужас.
Има ли някой друг с подобна четка? Чудно ми е дали сте доволни от този тип четки.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 17:25 от Lale_Lili

# 108
Дясната я нямам, въпреки, че преди години съм ползвала някаква куче марка подобна (смесени игли - естествена четина + метални)и не беше лоша, но лявата... ооо, лявата я ползвам поне по 3/седмично защото или закъснявам за някъде и трябва да суша бързо или е късно вечер преди работа, спи ми се ужасно и суша бързо Grinning

# 109
Агентче аз заради теб я купих. Ти ме инфлуенсна. 😋
Вече я пробвах и съм доволна. Косата ми е голяма и една идея ми беше по-лесно и по-бързо успях да се изсуша отколкото с предишната по-малка четка. Има какво да се иска при мен откъм техника, но ще гледам отново в Ютуб "инструкции" 👌

# 110
И аз заради Агентката. И май е същият диаметър, но ми е малка.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 18:50 от Лятo

# 111
Спешен въпрос!
След терапията blondifier слагате ли маска?

# 112
Спешен въпрос!
След терапията blondifier слагате ли маска?

Не, не е нужно.

# 113
Моята е 45 мм, и аз много се чудих дали да взема 55 мм. Спомням си че на Агентчето беше 55 мм (нали?). Но в крайна сметка взех диаметър като предишната ми тъй като съм й свикнала вече да се правя горе-долу с този диаметър. Може би по-натам ще взема по-голяма за изправяне или просто за да пробвам. Взех по-малка 35 мм за къдрици, но нещо не ми харесва как седят и за сега не ми се експериментира и с друга голяма четка. Ще стане вкъщи склад на четки...

# 114
За къдрици едно време много продукти измазах, все нещо не ми достига. В момента имам само двойният жълт крем на Лореал, но има лека фиксация.
Термото Дисциплин- спрея- беше разочарование за мен и го размених. Иначе ш и м много обичам. Кремът също го обичам, ма спрея една разпърхана коса ми правеше, ужас🤦‍♀️🤷‍♀️
За блясък едно време ползвах на Лореал лисс серума, но сега нали е подновена серията, не знам как се държи.
Розовата серия Олиосета се оказа що-годе добра за косата ми, но ми липсва нещо. Няма да повторя, а винаги ползвам ш+м заедно. А и мадката е редичка, та много отива. За суха, жадна коса не е достатъчна.

# 115
Присъединявам се към Агентчето относно студената запечатка при сушене. Правя я откакто си взех Парлукса и действително дава блясък. Така че пробвайте и вие. 👍
Днес ислах да се похваля с две нови придобивки, но дясната четка (с косъма от глиган) се оказа дефектна и ще я връщам. Надрана е жестоко на дръжката и отпред. На пръв поглед не се вижда, но като я извадих от опаковката и веднага ми се наби в очите. Дълбоки резки, ужас.
Има ли някой друг с подобна четка? Чудно ми е дали сте доволни от този тип четки.

Аз имам най-големия диаметър , води се номер 80. Страхотна е. Дава обем, суши по-бързо, според мен и бодличките и не ти издират скалпа, по-деликатни са. Но мисля да си взема и по-малък диаметър, за да имам за “къдраво” издухване.

# 116
Вече знам защо Нектар Термикът е толкова харесван. Косата ми никога не е била толкова подредена и жива!

Само я духнах със сешоар, а преди това използвах хидратира Ш и маска на друга марка.

# 117
Доволни ли сте от ампулите на Лореал против косопад? Омазняват ли косата?

# 118
  • Велико Търново
Доволни ли сте от ампулите на Лореал против косопад? Омазняват ли косата?
Аминексил ли? Едни от любимите са ми, които наистина действат. Аз съм с тънък косъм и не ми го омазняват.

От Инфра серията и аз съм доволна, не ми утежнява, защото така или иначе повече от два последователни пъти не ползвам никоя серия 😉 а Коприната е най - често използвания финиш напоследък.

# 119
Коприната ползвате ли я на суха коса?

Общи условия

Активация на акаунт