Професионални серии за коса 146

• 58 025
  • 809
  •   1
Отговори
# 120
И аз много харесвам Чи Инфра и Кератин. Коприната ми е любим финиш, според мен от него спря да ми цъфти косата. Много, много съм доволна! Косата ми е като на Агента 😀

Агент, в тази връзка ще ми споделиш ли харесваните от теб серии, освен Архитекта и на Чи нещата? (:

# 121
  • Велико Търново
Коприната ползвате ли я на суха коса?
Обикновено, на леко подсушена коса я слагам, но и на суха не ми утежнява, попива си идеално.

# 122
Бисквитка , да , същите .
А колко чести ги ползваш? Аз имма лек косопад , пррдимно за сгъстяване искам да ги ползвам .

# 123
Agent Provocateur това за сешоара ми е известно, аз си я суша с въртяща четка на Ровента, първия ден е горе долу бляскава но на следващия си е пак бухнала и матова
Според мен (но аз не съм професионалист и разбирач!!!) това означава, че косата ви поема влага на втория ден, т.е. има проблем с порьозността и ви трябва продукт срещу влага, нещо подобно (не е задължително да е този!):
COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray Anti-Frizz Treatment

Моята е 45 мм, и аз много се чудих дали да взема 55 мм. Спомням си че на Агентчето беше 55 мм (нали?).
Точно! И определено следващия път ще си купя още по-голяма, но преди това трябва да разподаря по приятелки по-малките, с които се сдобих Simple Smile

Коприната ползвате ли я на суха коса?
Аз - не!
Но по принцип на суха коса изключително рядко слагам продукт.

И аз много харесвам Чи Инфра и Кератин. Коприната ми е любим финиш, според мен от него спря да ми цъфти косата. Много, много съм доволна! Косата ми е като на Агента 😀

Агент, в тази връзка ще ми споделиш ли харесваните от теб серии, освен Архитекта и на Чи нещата? (:
Лола, ти, мисля, че ми знаеш любимците - не съм купувала нищо ново или оригинално. Презаредих с Ниоксин 4 и ЧИ Инфра. От Керастазите освен Архитекта (Ш+М+Т) имам и Тераписта (Ш+П+С), но имам и остатъци от старата им серия за обем (Ш+желето+спрея). На Алтерна Дензифика (Ш+спрей) + серията за боядисана; на Джойко - протеиновата серия за боядисани коси (K-PAK Color Therapy) + безсулфатната;  На Редкен харесвам цялата Екстрийм серия, имам минита от серията им за боядисана коса, не съм ги опитала още. На Матрикс тази за обем на тънки коси (спряна) и черната с терапията - Total Results Re-Bond (ако не се лъжа и нея май я смениха). На Wella имам дълбокопочистващ и разни маски/балсами, които не ми утежняват. Pureology (не зная колко е популярна в БГ) си харесвам тези две серии + дълбокопочистващият им:
https://www.pureology.com/hair-need/fine-thin-hair/

# 124
Коприната при мен действа добре само на леко влажна коса, преди да започна да суша. На суха не дава същия ефект, а слагам едно и също количество. Аз първо я слагах на суха, но откакто започнах да слагам на влажна разликата е огромна. Също така се научих да не слагам и коприна и олио в една рутина, защото става мазало 😅
Ама проба-грешка са си нещата.

# 125
  • Велико Търново
Бисквитка , да , същите .
А колко чести ги ползваш? Аз имма лек косопад , пррдимно за сгъстяване искам да ги ползвам .
Преди ги ползвах след всяко измиване /когато се появи косопад /но за сгъстяване ти препоръчвам или Стамиген на Напура - нанасям преди измиване и стоя, колкото време имам, или ампулите Денсифик на Керастаз. На Лореал са повече насочени към косопад.

# 126
А коприната (с оглед на това, че е протеин) запечатвате ли я с нещо?

# 127
Аз пък използвам ето тази четка и съм много доволна. Имам най-големия и най-малкия диаметър.

# 128
В рибката има -20% на новата серия на Керастаз за блондинки.

# 129
Момичета, вие имате опит при положение че имам олиа за коса на марокан ойл, макадамия, няколко различни chi, Маракеш , арганово на Лакме и митик Ойл на лореал мислите ли че наши арган е толкова по специално от тези та си заслужава да се опита?

# 130
# 131
Честно казано - не. След като имаш толкова много, надали това ще те изненада с нещо различно. Ако все пак си любопитна, помоли рибите за мостра.

# 132
Благодаря ви, ще спестя тогава малко парички 😃

# 133
Някой ползвал ли е този крем без изплакване на Керастаз? Дали е добре питателен?

# 134
РуСа-Мамма,
Ползвам го, подновявам го, на мен ми е практичен, защото освен на мокра, може да се слага и на суха коса. Точно си е крем и напоява добре.

Общи условия

Активация на акаунт