Професионални серии за коса 146

• 58 019
  • 809
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, имате ли мнение за този продукт?
https://www.notino.bg/matrix/total-results-high-amplify-khidrati … osata/p-16064574/

# 136
РуСа-Мамма,
Ползвам го, подновявам го, на мен ми е практичен, защото освен на мокра, може да се слага и на суха коса. Точно си е крем и напоява добре.
По-подхранващ от нектар термик, примерно?

# 137
Някой изпробва ли новото концентрирано олио на Макадамия?

# 138

Здравейте, искам да си взема от новата серия на керастаз ,но не знам какво съчетание да взема, имам шампоан и балсам blond absolu и серум cicaplasme, косата ми е 6 ца в корена ,и плавно искам да я изсветлявам до лятото ,фризьора ме направи с изсветляващо олио в краищата, и евинтуално ще имам нужда от матиране .Благодаря предварително!

# 139
  • Варна
Ако шампоана ти е тониращия вземи маската и олиото. Перфектен протокол се получава от лилавия Ш,маската цикаекстрийм,термото и малко олио на суха коса.
Шампоана също е хубав,но не е тониращ.
Продуктите са подхранващи и определено са добри.

# 140
  • София
Даа, още един глас от мен за серията на Керастаз
От старата имам тониращият шампоан, балсамът, лилавата маска и термото.
Общо взето най-много ми харесва термото, другите не ми идват достатъчно подхранващи.
От новите имам шампоана и маската и са УНИКАЛНИ, най-любими досега а имам почти всичко.
Сега от намалението в рибата поръчах олиото и серумът и нямам търпение да ги пробвам.
Така че дъс сиг вс си заслужава и няма база за сравнение със старата серия

# 141
Минавам да ви кажа, че кодът, който видях от тук:
Скрит текст:

още лови 🙈
Поръчах си боя Compagnia del colore с него.
А след направена поръчка, пък получавам код за 5% отстъпка при следваща:

Какъв е тоя срок две години 🤣 Преди бяха по месец мисля - два? Не, че има нещо лошо, сигурно, ще го опукам още другия месец 🤣

# 142
Arlen с безплатна доставка. Wink
Във време на пандемия кодът може да лови колкото решат. Wink

# 143
Добре само аз ли не я виждам тази безплатна доставка на Арлен? Къде я виждате, на сайта не ми излиза нищо....

Относно кодовете в Златна Рибка писах им да ги питам дали може да имат по-дълъг срок кодовете от 5% и ми отговориха това:

Другия код, който циркулира от доста време обаче на мен веднъж ползван от моят профил, не ми позволява втори път да го ползвам.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 14:37 от Lale_Lili

# 144
Аз получих е-майл .. кодовете са SPEEDY ECONT, валидни до 28.03.

# 145
РуСа-Мамма,
Ползвам го, подновявам го, на мен ми е практичен, защото освен на мокра, може да се слага и на суха коса. Точно си е крем и напоява добре.
По-подхранващ от нектар термик, примерно?

Двата са много еднакви, но на мен кремът ми харесва повече.

# 146
Тези кодове на Арлен за БД важат постоянно, поне аз ги знам от миналата година и съм ги ползвала няколко пъти. Може би когато има по-големи промоции не са активни,но извън промоции съм поръчвала нещо 1бр което ми е трябвало и съм си го пускала с код за БД.

# 147
Уау и аз да не знам за тези кодове... Язък, толкова пъти ми е трябвало само едно нещо и не съм поръчвала, защото е под 59 лева.
Както казваше един бивш колега: "Ама казвайте ги тези работи! " 😂😂😂

# 148
Мислех,че се ги знаете не е ставало на въпрос. Те постоянно излизат като рекламно съобщение.

Опитах с този код за Рибка но не става, аз веднъж съм го ползвала. Да вземат да пуснат пак,че сънувам Филип Кингсли 😄

# 149
Coco Milk, направи си просто друг профил. Аз направих с името на мама. Още не съм поръчвала, но пробвах и кода си работи.
п.п. Заклета фенка съм на Филип Кингсли. Искам да имам всичко тяхно 😆

Общи условия

Активация на акаунт